tomaszn1996 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Powiedz mi( jeśli to nie jest jakaś tajemnica, jeśli jest to przepraszam ) co to jest za farba imitujacą łuski Jeśli można również prosił bym o priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomek jakie kijek robi wrażenie tak na "sucho"...? No Krystiano byłem z nowym kijkiem.Pierwszy rzut Pampuchem LC i zameldował się Boleń ok.60+.Poszło bez problemu w mocnym uciągu.Na mnie wędka na blanku Slim zrobiła bardzo ale to bardzo pozytywne wrażenie.Mrówa i Pampuch latają niemiłosiernie z tego zestawu choć jak widać multik UL nie jest.Było parę małych klonków.Jutro jadę popróbować złowić coś konkretnego-Jaź,Kleń.Kij bardzo dobrze ładuje przynęty w podanym zakresie cw.ma grube ścianki,szybkość w sam raz.Próbowałem na Mrówę ale nic,u mnie jeszcze ani kółka na wodzie.Przynajmniej na tej miejscówce. Żeby nie było tak kolorowo.Była jedna spinka mięsiarza. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Super Tomek już się ciesze na odbiór i spotkanie nie w wirtualu które cenię sobie najwyżej No to będziesz widział z połowy Renu .Bezbarwny jeszcze wyostrzy.Arek Twoją wizytę zapowiedziałem.Żona się pytała czy ma coś przygotować czy się "wynosić". Wykombinowałem tak-najpierw coś przygotować bo jeść to będziemy sporo a potem może zniknąć. Arek takich tekturek jest razy trzy dla Ciebie. Panowie którzy czekają na Leviathany12 i 10.Listwy są-Ruszyłem!Tak jak zapowiedziałem powrót tych konstrukcji,tak będzie.Cena będzie umiarkowana,raczej przystępna jak na konstrukcje sporą. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (...).Arek Twoją wizytę zapowiedziałem.Żona się pytała czy ma coś przygotować czy się "wynosić". (...)Mądra kobieta. Powinna na You Tube mieć swój program "Żona doskonała" i prowadzić porady dla zagubionych dziewcząt Pozdrów ją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Uparta!!!co ona ze mną przeszła to Rany Boskie.Jadę dzisiaj z koksem na maxa ale marzy się coś ostatnio taka dupna fabryka woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Super wyglądają Tomek te strażackie mrówy a po wykończeniu będzie jeszcze lepiej jak sam powiedziałeś.Coś mi się zdaje, że Twoja żona by się dogadała z moją,- moja też tak pyta a co ważniejsze robi Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Te mrówki się będą nazwały Ferrari. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Byle się nie jeździło tak twardo jak tym złomem Podlicz mnie Tomku proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie to bym niewiast bronił ale co będzie jak zabraknie ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak jak w tym kawale.Hajtnął się 60letni gość z dwudziestką i kumpel go pyta.-Ty!no teraz to jeszcze ok. ale za 20lat będziesz miał 80 a ona 40,co w tedy?-Jak to co?.Pogonię z domu staruchę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Niebawem nowy artykuł na mojej stronie.Zapraszam. „ Magia maja”. Życiu każdego człowieka towarzyszą ważne wydarzenia i daty z nimi związane. Są one wpisane w kalendarz, a wyrywane z niego kartki przybliżają nas kolejno do tych dat. Wędkarzowi oprócz typowych dat przypominających mu o imieninach , urodzinach, świętach czy rocznicach są inne. Ważniejsze. Takie które nakazują mu porzucić wszelkie inne ................................................................................... Będą też relacje foto i video z połowu Rap.Fotki i filmy-tym zajmę się osobiście ale i wam pozostawiam pole w tym temacie.Za każdą dobrą fotkę się zrewanżuje.Za film tak samo ale tu już będzie poważniej i nie będzie to Bóg zapłać.Pozdrawiam Tomy. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajna koncepcja. Czekam z niecierpliwością... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Koncepcji to mi nie brakuje.Ostatnio zaproponowałem poważnej firmie [nie mogę powiedzieć której] żeby rozszerzyła swoją ofertę o produkcję woblerów.Zainwestowała w to a ja zostanę dyrektorem.Pierwsza reakcja była życzliwe-buuhahahaha,ale potem rozmowa zmieniła się na bardziej konkretną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zrobię nowe fotki i dzisiaj dostaniesz coś na pocztę po sezonie zapomniałem wymienić kotwiczki i foty trzeba robić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zrobię nowe fotki i dzisiaj dostaniesz coś na pocztę po sezonie zapomniałem wymienić kotwiczki i foty trzeba robić od nowa DSC_0062.JPGKurna jakie ja te woblery kiedyś ładne robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Teraz też są ładne tomy, nie smuć się haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zawsze były kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Szkoda , ze zaprzestałeś puszczać w obieg połówek z żywicy.Cierniczki wyszły mi super. Łatwo modelować ich akcję.Po testach mam co do nich wielkie nadzieje.Tylko jeszcze malowanko i zobaczymy czy pstrągi dadzą się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Krzysju żaden problem.Teraz mam czarne parę sztuk.Jak potrzebujesz więcej to i cena będzie mniejsza a ilość dowolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) No byłem na Jaziach.Presja sporawa,zero połowili ludziska.Zostałem sam i katowałem.Po kilku godzinach branie i Jaź.To jest żałosne.Tak mnie to unudziło i wymęczyło psychicznie że nawet mnie nie ucieszył.Bolki było widać ale to zostawiam sobie na 1Maja.Tyle że to też-miodu nie ma! Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tomy coś wiem na ten temat. A majówka to rzeź szczupaka...Jak puszczam rybę to patrzą się jak na idiotę.. panie było dać bym zabrał, po co łowisz jak nie bierzesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tomy coś wiem na ten temat. A majówka to rzeź szczupaka...Jak puszczam rybę to patrzą się jak na idiotę.. panie było dać bym zabrał, po co łowisz jak nie bierzesz.........u mnie nie już od paru lat spokój.Wyrżnięte do nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No byłem na Jaziach.Presja sporawa,zero połowili ludziska.Zostałem sam i katowałem.Po kilku godzinach branie i Jaź.To jest żałosne.Tak mnie to unudziło i wymęczyło psychicznie że nawet mnie nie ucieszył.Bolki było widać ale to zostawiam sobie na 1Maja.Tyle że to też-miodu nie ma!jaski cos ostatnio ucichły, mnie sie jednego ostatnio udało wydłubać,i to też bez szału,a dobry tydzień łaziłem dzień w dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tomy jaki rozmiar kotwiczek do Raptora 6 , 7 i Zz8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tomy jaki rozmiar kotwiczek do Raptora 6 , 7 i Zz8?R6-8mki R7-6stki,ZZ"Rap8-6stki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi