Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek jakie kijek robi wrażenie tak na "sucho"...? :rolleyes:

No Krystiano byłem z nowym kijkiem.Pierwszy rzut Pampuchem LC i zameldował się Boleń ok.60+.Poszło bez problemu w mocnym uciągu.Na mnie wędka na blanku Slim zrobiła bardzo ale to bardzo pozytywne wrażenie.Mrówa i Pampuch latają niemiłosiernie z tego zestawu choć jak widać multik UL nie jest.Było parę małych klonków.Jutro jadę popróbować złowić coś konkretnego-Jaź,Kleń.Kij bardzo dobrze ładuje przynęty w podanym zakresie cw.ma grube ścianki,szybkość w sam raz.

Próbowałem na Mrówę ale nic,u mnie jeszcze ani kółka na wodzie.Przynajmniej na tej miejscówce.

post-46714-0-00371800-1398352103_thumb.jpgpost-46714-0-15344200-1398352123_thumb.jpgpost-46714-0-13493000-1398352137_thumb.jpg

Żeby nie było tak kolorowo.Była jedna spinka mięsiarza.

post-46714-0-37520200-1398352204_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Super Tomek już się ciesze na odbiór i spotkanie nie w wirtualu  :) które cenię sobie najwyżej B)

No to będziesz widział z połowy Renu  :) .Bezbarwny jeszcze wyostrzy.Arek Twoją wizytę zapowiedziałem.Żona się pytała czy ma coś przygotować czy się "wynosić". Wykombinowałem tak-najpierw coś przygotować bo jeść to będziemy sporo a potem może zniknąć. :lol:

post-46714-0-44645600-1398357398_thumb.jpg

Arek takich tekturek jest razy trzy dla Ciebie.

Panowie którzy czekają na Leviathany12 i 10.Listwy są-Ruszyłem!Tak jak zapowiedziałem powrót tych konstrukcji,tak będzie.Cena będzie umiarkowana,raczej przystępna jak na konstrukcje sporą.

post-46714-0-90506900-1398357578_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

(...).Arek Twoją wizytę zapowiedziałem.Żona się pytała czy ma coś przygotować czy się "wynosić". (...)

Mądra kobieta. Powinna na You Tube mieć swój program "Żona doskonała" i prowadzić porady dla zagubionych dziewcząt :) Pozdrów ją.

• Like 2

Super wyglądają Tomek te strażackie mrówy  :)  a po wykończeniu będzie jeszcze lepiej ;) jak sam powiedziałeś.

Coś mi się zdaje, że Twoja żona by się dogadała z moją,- moja też tak pyta  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: a co ważniejsze robi :rolleyes:

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

Niebawem nowy artykuł na mojej stronie.Zapraszam.

„ Magia maja”.

Życiu każdego człowieka towarzyszą ważne wydarzenia i daty z nimi związane. Są one wpisane w kalendarz, a wyrywane z niego kartki przybliżają nas kolejno do tych dat. Wędkarzowi oprócz typowych dat przypominających mu o imieninach , urodzinach, świętach czy rocznicach są inne. Ważniejsze. Takie które nakazują mu porzucić wszelkie inne ...................................................................................

Będą też relacje foto i video z połowu Rap.Fotki i filmy-tym zajmę się osobiście ale i wam pozostawiam pole w tym temacie.Za każdą dobrą fotkę się zrewanżuje.Za film tak samo ale tu już będzie poważniej i nie będzie to Bóg zapłać.Pozdrawiam Tomy.
Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Koncepcji to mi nie brakuje.Ostatnio zaproponowałem poważnej firmie [nie mogę powiedzieć której] żeby rozszerzyła swoją ofertę o produkcję woblerów.Zainwestowała w to a ja zostanę dyrektorem.Pierwsza reakcja była życzliwe-buuhahahaha,ale potem rozmowa zmieniła się na bardziej konkretną. :lol:

No byłem na Jaziach.Presja sporawa,zero połowili ludziska.Zostałem sam i katowałem.Po  kilku godzinach branie i Jaź.To jest żałosne.Tak mnie to unudziło i wymęczyło psychicznie że nawet mnie nie ucieszył.Bolki było widać ale to zostawiam sobie na 1Maja.Tyle że to też-miodu nie ma!

Edytowane przez Tomy

No byłem na Jaziach.Presja sporawa,zero połowili ludziska.Zostałem sam i katowałem.Po  kilku godzinach branie i Jaź.To jest żałosne.Tak mnie to unudziło i wymęczyło psychicznie że nawet mnie nie ucieszył.Bolki było widać ale to zostawiam sobie na 1Maja.Tyle że to też-miodu nie ma!

jaski cos ostatnio ucichły, mnie sie jednego ostatnio udało wydłubać,i to też bez szału,a dobry tydzień łaziłem dzień w dzień..