Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ustawiałem właśnie Raptory6 i 7 i powiem tyle że to już chyba nie dla mnie.Ok.100 sztuk to już jest miazga nawet jeśli trzeba tylko przeciągnąć po wodzie.Oczywiście w połowie mi się popieprzyło co już pływało a co nie.No i od nowa.Na dodatek nie cierpię tych wobków jak i wszystkich boleniówek ze sterem.Teraz będą moje ulubione Leviathany12 i 10.Wobek ze sterem będzie ale najprawdopodobniej na korpusie ZZ"Rap75 w wersji real fish chyba że będzie kulawo z łownością to całkiem odpuszczę woblery boleniowe ze sterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dobra my tu gadu gadu a co z rastami i mini holigansami.?? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kiedy można spodziewać się tych raptorków 5cm? Będą w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Tomy w Twoim wątku zawsze tyle się dzieje, że ciężko za wszystkim nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Tomy w Twoim wątku zawsze tyle się dzieje, że ciężko za wszystkim nadążyć Sam czasem nie wiem o czym się tu pisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tomy coś wiem na ten temat. A majówka to rzeź szczupaka...Jak puszczam rybę to patrzą się jak na idiotę.. panie było dać bym zabrał, po co łowisz jak nie bierzesz.... Jakis czas temu uszlyszalem takie haslo: Panie ja bym nie mial serca takiej ladnej sztuki wypuscic....Ludzie to maja siano zamiast mozgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Sam czasem nie wiem o czym się tu pisze. Tomy tu się głównie pisze o Twoich wobkach, Twoich nawych pomysłach i naparzaniu w PS-a. , a wobki ze sterem robisz tak zarąbiste że grzeszysz psiocząc na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wobki to ja chcę robić takie:...i nie daje rady.Chyba wrócę do tematu silikonu i takie soft jerki może spróbuje.W tym materiale byłoby prościej to osiągnąć.Tak coraz bardziej zastanawiam się nad tematem soft plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Arek armia się szykuje dla Ciebie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Miazga , ile ty tomy robisz korpusów na dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Żywice odlewam raz w miesiącu 200-300 korpusów zależy jakie modele [część golę ziomalom].Drewno to na bieżąco zamówień.Raz 10 korpsusów raz 50 zależy.20 dziennie to jest taki luz/optimum. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj Leviathany 12 i 10 trzeba było przyspieszyć. To samo Slim'y75.-Zastąpią ZZ"R7 i ZZ"R8 ....i kurna chyba mam pomysł jak to zrobić żeby Boleniówki były bardzo zbliżone wizualnie do rybek z fotki poniżej. Panowie od wtorku ruszam z większą ilością Pampuchów L.C.Cena spada z 32 pelena na 25.Woblery dalej są z balsy a stelaż po całości.Jak coś atakować na priv. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Lewiathan to jedyny wobler boleniowy jaki znam przypominający gabarytami ukleje na jakiej żerują średnie i duże bolki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No przekonałeś mnie do nich .Pierwszy odkrył je Maek.Ten to dawał czadu.Zrywał tego na potęgę ale efekty z dna miał takie że szok.Co 2 tygodnie meldował się u mnie i poprostu przesypywał taką ilość jaka była zrobiona z mojego do swojego pudełka.Było to jeszcze za czasów jak Lev12 kosztował 4dychy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Byłem z Maekiem na rybach i zastanowiło mnie to, że łowił tylko na leviathany ale łowił praktycznie wszystkie ryby. Mało tego, prowadził je czasami bardzo głęboko ale o to chodzi w tym woblerze. Wobler jest wierną imitacją konsumpcyjnej uklei i każda ryba, która żeruje na uklei z pewnością pomyli się gdy zobaczy Lewiathana w wodzie. Druga sprawa, że Maek ma je opanowane do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Twoje Spy już prawie gotowe a taka mała partyjka 12 stek i 10tek w trakcie. Mrówy.Zostaną może 4 z tej partii. Slim'y75 na dole z tyłu i Raptory7 i 6 na dole z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy to jakaś suszarnia ? Świetne wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy to jakaś suszarnia ? Świetne wygląda Tak suszarnia zrobiona ze starej szafy biurowej.Na dole dwa halogeny po 200 wat. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tomy a jaka masz tam temp? Myślałem o zrobieniu czegoś podobnego tyle ze dużo mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 40-50 stopni.Mocno to przyspiesza suszenie.Dla mnie za mała ta suszarnia.Myślałem nad piwnicą ale wilgoć za dużą zwłaszcza w lecie.Teraz na poddaszu wydzielę pomieszczenie na to ale znowu rower nie będzie miał gdzie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Mrówy-jadę z oczami.Mini Hooligans i Rasta oba poniżej 2cm.Pampuch-Strzebla na szybko. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Strzebalka wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Panowie aukcja została przeniesiona tu: http://jerkbait.pl/topic/36877-sprzedam-sprz%C4%99t-by-pom%C3%B3c-choremu-bratu/page-9#entry1445358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj raczki.Cięższe niż zwykle. Wobler Boleniowy po prostu-UKLEJA-po testach po ostatecznych poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wreszcie się pojawiły moje "mikruski"... Rasta i Hooli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi