Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ustawiałem właśnie Raptory6 i 7 i powiem tyle że to już chyba nie dla mnie.Ok.100 sztuk to już jest miazga nawet jeśli trzeba tylko przeciągnąć po wodzie.Oczywiście w połowie mi się popieprzyło co już pływało a co nie.No i od nowa.Na dodatek nie cierpię tych wobków jak i wszystkich boleniówek ze sterem.

Teraz będą moje ulubione Leviathany12 i 10.Wobek ze sterem będzie ale najprawdopodobniej na korpusie ZZ"Rap75 w wersji real fish chyba że będzie kulawo z łownością to całkiem odpuszczę woblery boleniowe ze sterem.

• Like 1

Tomy coś wiem na ten temat. A majówka to rzeź szczupaka...

Jak puszczam rybę to patrzą się jak na idiotę.. panie było dać bym zabrał, po co łowisz jak nie bierzesz....

Jakis czas temu uszlyszalem takie haslo: Panie ja bym nie mial serca takiej ladnej sztuki wypuscic....

Ludzie to maja siano zamiast mozgu...

Dzisiaj Leviathany 12 i 10 trzeba było przyspieszyć.

post-46714-0-27111400-1398509732_thumb.jpgpost-46714-0-73011300-1398509747_thumb.jpg

To samo Slim'y75.-Zastąpią ZZ"R7 i ZZ"R8

post-46714-0-61389500-1398509793_thumb.jpg

....i kurna chyba mam pomysł jak to zrobić żeby Boleniówki były bardzo zbliżone wizualnie do rybek z fotki poniżej.

post-46714-0-00955800-1398509958_thumb.jpg

Panowie od wtorku ruszam z większą ilością Pampuchów L.C.Cena spada z 32 pelena na 25.Woblery dalej są z balsy a stelaż po całości.

Jak coś atakować na priv.

Edytowane przez Tomy

No przekonałeś mnie do nich :D .Pierwszy odkrył je Maek.Ten to dawał czadu.Zrywał tego na potęgę ale efekty z dna miał takie że szok.Co 2 tygodnie meldował się u mnie i poprostu przesypywał taką ilość jaka była zrobiona z mojego do swojego pudełka.Było to jeszcze za czasów jak Lev12 kosztował 4dychy . 

Byłem z Maekiem na rybach i zastanowiło mnie to, że łowił tylko na leviathany ale łowił praktycznie wszystkie ryby. Mało tego, prowadził je czasami bardzo głęboko ale o to chodzi w tym woblerze. Wobler jest wierną imitacją konsumpcyjnej uklei i każda ryba, która żeruje na uklei z pewnością pomyli się gdy zobaczy Lewiathana w wodzie. Druga sprawa, że Maek ma je opanowane do perfekcji.