Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Darek[siwyPike] to jest cholernie konkretny gość.Takimi ludźmi właśnie się otaczam a nie jest ich wielu.Wielu jest takich co obiecują i to wszystko co mają do zaproponowania.Pieprzenie kocopołów itd.Pozdrawiam mój zespół-SiwyPike [bez którego artykułów by nie było],Maciek_7[bez którego strony by nie było],Konktenbit[bez którego nie byłoby woblerów ze sterem i nie tylko],Krzysztofa Zielińskiego[tu są różne plany,różne działania wszystkie w pozytywie].

Pozdrawiam Jerkbaita [bez którego firmy Tomy's Bait by nie było,bo tu się wszystko zaczęło] ,klientów/kolegów  tych pozytywnych w moim kierunku[dzięki wam chce się pracować] 

Edytowane przez Tomy
  • Like 7

Dałem radę ale mi się już nie chce w takim tempie pracować.Melanzyk "para" też już nie ta.Pogadamy jak będziesz miał pod 50tkę :lol:.Wtedy będę pewnie z góry śledził jerka a w wolnych chwilach mój duch będzie straszył mięsiarzy na Dworach.

Tomy, zaleć też jesienią nad Szczecińska Odrę. Zobaczysz jak dużo "wędkarzy" lubi 30 cm sandaczyki na kolacje wziąć...

Tomek Raptor7 ze sztuka by się znalazła ?

Na zero jestem ale robię.

Leviathany12 i 10.Wobki są do orania dna i nie ma co tam się bawić w opalizację itd.i bez tego jest z nimi masa roboty.Nie znaczy że będą brzydkie ale designersko dość mocno odstające od reszty moich woblerów.Jak ktoś się uprze to wersję wypasioną mogę zrobić.

Tym czasem kolorki Boleniowo/Sandaczowe.Na tą bazę pójdą z 2 warstwy bezbarwnego,potem gruba srebrna łuska oczy i tyle. 

post-46714-0-93733100-1398688683_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Darek[siwyPike] to jest cholernie konkretny gość.Takimi ludźmi właśnie się otaczam a nie jest ich wielu.Wielu jest takich co obiecują i to wszystko co mają do zaproponowania.Pieprzenie kocopołów itd.Pozdrawiam mój zespół-SiwyPike [bez którego artykułów by nie było],Maciek_7[bez którego strony by nie było],Konktenbit[bez którego nie byłoby woblerów ze sterem i nie tylko],Krzysztofa Zielińskiego[tu są różne plany,różne działania wszystkie w pozytywie].

Pozdrawiam Jerkbaita [bez którego firmy Tomy's Bait by nie było,bo tu się wszystko zaczęło] ,klientów/kolegów  tych pozytywnych w moim kierunku[dzięki wam chce się pracować] 

Tomku na tym forum są prawie sami konkretni ludzie. Wielu już miałem okazję poznać osobiście a z pozostałymi mam nadzieję spotkam się w niedalekiej przyszłości. To forum  tworzą  ludzie  z pasją więc nie może być inaczej. :)  Już kilka lat minęło odkąd się poznaliśmy, i widzę jak postępuje u Ciebie proces tworzenia przynęt oraz widzę kierunki zmian. Wiele osób zapewne podpisze się , że próby dogonienia Ciebie są niemożliwe. To ty kreujesz w pewnym stopniu świat przynęt za którym podążają inni. Czymś wspaniałym jest więc dla mnie , że mogę w tym uczestniczyć. ;)

• Like 6

No.Promuje wychowanie w trzeźwości [alkohol  FREE].Tak od siebie.Jak ktoś ma tendencje do robienia zadym pod wpływem to lepiej odpuścić.Ja po przejściu na emeryturę o mało życia nie przegrałem przez to.Dawka litr na łeb wody ognistej to była norma a najdłuższy cug od świąt bożego narodzenia do świąt wielkanocnych.Przeżyłem,kumpel zszedł na wylew.No i po tym dałem sobie na luz.Cholernie ciężko się wyrwać z takiego czegoś.Po prostu są ludzie którzy mogą i są tacy którzy nie powinni pić.Ja mam odrzut.Można przy mnie pić,nie rusza mnie to.Barek w domu pełny najlepszych trunków od klientów którzy często przyjeżdżają po woblery.

Melanzyk ten wątek to będzie szaleństwo ale tak od zimy.Wtedy wdrożę nowe pomysły nad którymi pracuje już od 1,5 roku.Woblery z serii real fish [będą też korpusy w detalu] no i różne ciekawe rybki,pijawki itp.[silikonowe] .Gumy to fajny temat pracuje nad tym i to jest teraz mój nałóg. :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 4