ezehiel Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tomy ta ukleja pracą podobna do rap lub zz? PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niech je szlag .Zapraszam do lektury Panowie http://tomysbait.pl/newsy/sezon-tu%C5%BC,-tu%C5%BC.aspx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomek ile tych uklejek uśmierciłeś i pokryłeś klarem ? Przeczytałem wiosenny artykuł, jest super wszystkim polecam. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) W imieniu Tomka i Darka @siwypike zapraszam do lektury klik... Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Maciek_7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dobry tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Darek[siwyPike] to jest cholernie konkretny gość.Takimi ludźmi właśnie się otaczam a nie jest ich wielu.Wielu jest takich co obiecują i to wszystko co mają do zaproponowania.Pieprzenie kocopołów itd.Pozdrawiam mój zespół-SiwyPike [bez którego artykułów by nie było],Maciek_7[bez którego strony by nie było],Konktenbit[bez którego nie byłoby woblerów ze sterem i nie tylko],Krzysztofa Zielińskiego[tu są różne plany,różne działania wszystkie w pozytywie].Pozdrawiam Jerkbaita [bez którego firmy Tomy's Bait by nie było,bo tu się wszystko zaczęło] ,klientów/kolegów tych pozytywnych w moim kierunku[dzięki wam chce się pracować] Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niech je szlag .Życzę Tomku dalszych sukcesów i pozytywnego podejścia do życia,ale mam jedno "ale" ,jak tak możesz mówić o moich "malutkich mikruskach".. :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 No!Na majówkę się wyrobię.Niektóre wysyłki trzyma Raptor7 i 6.Dzisiaj stery i jutro lecą. Arek Mrówy cała wataha też będzie gotowa na środę.Na drugi raz daj mi więcej czasu bo 3dni to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomy jak mało? Przecież dałeś radę wiec czasu było wystarczająco fajnie sie prezentuje ta gromadka mrowkowa Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dałem radę ale mi się już nie chce w takim tempie pracować.Melanzyk "para" też już nie ta.Pogadamy jak będziesz miał pod 50tkę .Wtedy będę pewnie z góry śledził jerka a w wolnych chwilach mój duch będzie straszył mięsiarzy na Dworach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 E tam Tomy pitolisz z ta górą. Jak ja bede pod 50-tke to Ty będziesz dalej za bolkami sie uganial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ... E tam Tomy pitolisz z ta górą. Jak ja bede pod 50-tke to Ty będziesz dalej za bolkami sie uganial .....o kulach k....a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek33 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tomek Raptor7 ze sztuka by się znalazła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dałem radę ale mi się już nie chce w takim tempie pracować.Melanzyk "para" też już nie ta.Pogadamy jak będziesz miał pod 50tkę .Wtedy będę pewnie z góry śledził jerka a w wolnych chwilach mój duch będzie straszył mięsiarzy na Dworach.Tomy, zaleć też jesienią nad Szczecińska Odrę. Zobaczysz jak dużo "wędkarzy" lubi 30 cm sandaczyki na kolacje wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomek Raptor7 ze sztuka by się znalazła ?Na zero jestem ale robię. Leviathany12 i 10.Wobki są do orania dna i nie ma co tam się bawić w opalizację itd.i bez tego jest z nimi masa roboty.Nie znaczy że będą brzydkie ale designersko dość mocno odstające od reszty moich woblerów.Jak ktoś się uprze to wersję wypasioną mogę zrobić.Tym czasem kolorki Boleniowo/Sandaczowe.Na tą bazę pójdą z 2 warstwy bezbarwnego,potem gruba srebrna łuska oczy i tyle. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Maluchy boleniowe.To jest prototyp.Praca po prostu kosmiczna Te już będą bardzo mocno wypasione.Nazwa handlowa-Nie ma bata4- Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 a kiedy nie ma bata4 będą dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 a kiedy nie ma bata4 będą dostępne?haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Suszarnia się zapełnia Fajrant! i bania. ..i na drugą "nogie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Współczuję.... Już lepsza muszynianka... Lepiej czyści nerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na tą bazę pójdą z 2 warstwy bezbarwnego,potem gruba srebrna łuska oczy i tyle. Więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Boleniowe ZZ"Rap95-Jerk w trakcie.Tym czasem nie będzie ich w sprzedaży. Porównanie z ZZ"Rap85-jerk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Darek[siwyPike] to jest cholernie konkretny gość.Takimi ludźmi właśnie się otaczam a nie jest ich wielu.Wielu jest takich co obiecują i to wszystko co mają do zaproponowania.Pieprzenie kocopołów itd.Pozdrawiam mój zespół-SiwyPike [bez którego artykułów by nie było],Maciek_7[bez którego strony by nie było],Konktenbit[bez którego nie byłoby woblerów ze sterem i nie tylko],Krzysztofa Zielińskiego[tu są różne plany,różne działania wszystkie w pozytywie].Pozdrawiam Jerkbaita [bez którego firmy Tomy's Bait by nie było,bo tu się wszystko zaczęło] ,klientów/kolegów tych pozytywnych w moim kierunku[dzięki wam chce się pracować] Tomku na tym forum są prawie sami konkretni ludzie. Wielu już miałem okazję poznać osobiście a z pozostałymi mam nadzieję spotkam się w niedalekiej przyszłości. To forum tworzą ludzie z pasją więc nie może być inaczej. Już kilka lat minęło odkąd się poznaliśmy, i widzę jak postępuje u Ciebie proces tworzenia przynęt oraz widzę kierunki zmian. Wiele osób zapewne podpisze się , że próby dogonienia Ciebie są niemożliwe. To ty kreujesz w pewnym stopniu świat przynęt za którym podążają inni. Czymś wspaniałym jest więc dla mnie , że mogę w tym uczestniczyć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fajrant! i bania.P1190129.JPG ..i na drugą "nogie"P1190131.JPGTomy nie dziwię sie ze Twój wątek ma 400stron+ jak Ty każde piwo wklejasz Heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) No.Promuje wychowanie w trzeźwości [alkohol FREE].Tak od siebie.Jak ktoś ma tendencje do robienia zadym pod wpływem to lepiej odpuścić.Ja po przejściu na emeryturę o mało życia nie przegrałem przez to.Dawka litr na łeb wody ognistej to była norma a najdłuższy cug od świąt bożego narodzenia do świąt wielkanocnych.Przeżyłem,kumpel zszedł na wylew.No i po tym dałem sobie na luz.Cholernie ciężko się wyrwać z takiego czegoś.Po prostu są ludzie którzy mogą i są tacy którzy nie powinni pić.Ja mam odrzut.Można przy mnie pić,nie rusza mnie to.Barek w domu pełny najlepszych trunków od klientów którzy często przyjeżdżają po woblery.Melanzyk ten wątek to będzie szaleństwo ale tak od zimy.Wtedy wdrożę nowe pomysły nad którymi pracuje już od 1,5 roku.Woblery z serii real fish [będą też korpusy w detalu] no i różne ciekawe rybki,pijawki itp.[silikonowe] .Gumy to fajny temat pracuje nad tym i to jest teraz mój nałóg. Edytowane 1 Maja 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi