Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

A no!Wstałem.Patrzę na zegar a tam 3  :o .Kawa,pakowanie i pojechałem testować wobler Ukleja-real fish.Jednym słowem rządzi!Cztery Bolenie w rozmiarze takim miejscowym/typowym.Takie sportowe 65-67cm.Kurde modliłem się o to żeby był skuteczny ten wzorek bo czasu mi zajął jak mało który.Rzut w poprzek nurtu,trzymanie napiętej lince i lekkie podbijanie.Brania były też jak nie podbijałem w dryfie wachlarzem.Jedynie trzeba pilnować napięcia linki.Zwijać można też dość szybko,konstrukcja jest dość stabilna.Wyjdzie jeszcze wersja pogrubiona która będzie typowym jerkiem.

Wobki były mocno zasysane i jak tak będą wyglądać brania tylna kotwica będzie zastąpiona chwostem.

post-46714-0-16124800-1398926665_thumb.jpgpost-46714-0-82491900-1398926686_thumb.jpgpost-46714-0-63641700-1398926720_thumb.jpgpost-46714-0-19371600-1398928196_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 9

Pampuchy większe stadko.

post-46714-0-08181200-1398934960_thumb.jpg

Niebawem Rasta 2,5cm.

Leviathany 12 i 10 .Design paskudny ale skuteczny.Takie Wiślane "woły robocze".Ja obstawiam seledyny,to musi kosić. :D

post-46714-0-10839900-1398935058_thumb.jpg

Mój mistrzu od strony poddał mi tu myśl-koszulki firmowe.Ja tak średnio patrzę na takie rzeczy.Wobków też nie podpisuje.No!ale będzie coś w tym temacie może na jesieni.T-shirt raczej nie ale bluzy z kapturem mogą pasować.Grafa raczej bandycka oczywiście z akcentami wędkarskimi.

hehe młody daje nieźle czadu :D

Edytowane przez Tomy

Tomy graty otwarcia sezonu, u mnie skończyło sie na dwugodzinnym machaniu (niedoczas) i dwóch krótkich kaczorkach na R65. 

Muszę pokombinować coś 65-70 mocno lusterkującego przy równym zwijaniu i akcji X niezbyt agresywnej (masz coś w Swoim arsenale?)

Edytowane przez jurkan

Elo, Tomy ja też przygarnę sztukę lub 2.

Zsumuj mi to wszystko bo przyznam szczerze że się pogubiłem. 

Tomy graty otwarcia sezonu, u mnie skończyło sie na dwugodzinnym machaniu (niedoczas) i dwóch krótkich kaczorkach na R65. 

Muszę pokombinować coś 65-70 mocno lusterkującego przy równym zwijaniu i akcji X niezbyt agresywnej (masz coś w Swoim arsenale?)

Slim'75

To jak dam radę zrobić powtarzalne a raczej na 99% tak to będzie strasznie kosić od Jazi po Bolenie.

P1190179.JPG P1190177.JPG

Jakby Ci coś zostało to też bym prosil 2szt;-)

Ok.Zobaczę jak będzie z powtarzalnością,czy wszystkie będą miały taką pracę jak prototyp i czy będzie to łatwe do osiągnięcia.