caen Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Widzę, że zrobiłeś sobie Święto Pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Twoja wypowiedź daję dużo do myślenia jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) A no!Wstałem.Patrzę na zegar a tam 3 .Kawa,pakowanie i pojechałem testować wobler Ukleja-real fish.Jednym słowem rządzi!Cztery Bolenie w rozmiarze takim miejscowym/typowym.Takie sportowe 65-67cm.Kurde modliłem się o to żeby był skuteczny ten wzorek bo czasu mi zajął jak mało który.Rzut w poprzek nurtu,trzymanie napiętej lince i lekkie podbijanie.Brania były też jak nie podbijałem w dryfie wachlarzem.Jedynie trzeba pilnować napięcia linki.Zwijać można też dość szybko,konstrukcja jest dość stabilna.Wyjdzie jeszcze wersja pogrubiona która będzie typowym jerkiem.Wobki były mocno zasysane i jak tak będą wyglądać brania tylna kotwica będzie zastąpiona chwostem. Edytowane 1 Maja 2014 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tomy, tobie to dobrze... O 3 to ja kończyłem odbiory u klienta. 3 noc pod rząd, nie dałem rady już na rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Pampuchy większe stadko.Niebawem Rasta 2,5cm. Leviathany 12 i 10 .Design paskudny ale skuteczny.Takie Wiślane "woły robocze".Ja obstawiam seledyny,to musi kosić. Mój mistrzu od strony poddał mi tu myśl-koszulki firmowe.Ja tak średnio patrzę na takie rzeczy.Wobków też nie podpisuje.No!ale będzie coś w tym temacie może na jesieni.T-shirt raczej nie ale bluzy z kapturem mogą pasować.Grafa raczej bandycka oczywiście z akcentami wędkarskimi. hehe młody daje nieźle czadu Edytowane 1 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Druga tura.Cienko ale na wolniakach ich jeszcze nie ma.Jedno pobicie nie trafione ale ciśnienie podniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Tomek, gratuluje otwarcia sezonu! A powiedz jeszcze jak patyczek? Edytowane 1 Maja 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tomek, gratuluje otwarcia sezonu! A powiedz jeszcze jak patyczek?X-Zoga bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Tomek twoje wobki wymiatają.Tam gdzie spininguje jest ogromna presja na odcinku 50 m.10-12 wędkarzya przy okazji jednego dużego slima strciłem razem z rybką. Edytowane 1 Maja 2014 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To trzeba grubo łowić .No coś trzeba było popracować.Na warsztacie.Slim'y75 Leviathany 12 i 10. ZZ"Rap95-jerk.Tym czasem dla siebie. Ukleja-real fish. ......i idę dalej robić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W sumie dzisiaj rządziły wobki Tomka - trzy rybki na kiju.Takie stykowce i straszne chudziny ale jak na otwarcie cieszą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ukleja-real fish się robią dla Ciebie Karolu.Do testów wyślę jeszcze Darkowi [siwyPike] wersje ze sterem i bez.Potem ogarnie artykuł,ładnie to ujmie w słowa jak prowadzić itd.Fotki z rybami a może i jakiś filmik zmontuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na mrówkę Kolegi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Po prostu ja jestem skazany na woblery Boleniowe .Na Mrówę dziabnął w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Pampuchy L.C.Taka dość konkretna gromadka z 50sztuk.Część się suszy.Taka ilość jest przewidziana na m-c. To jak dam radę zrobić powtarzalne a raczej na 99% tak to będzie strasznie kosić od Jazi po Bolenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na mrówkę Kolegi Mariusz, ale musisz mieć zabawę na te mrówki wieczorami Graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To jak dam radę zrobić powtarzalne a raczej na 99% tak to będzie strasznie kosić od Jazi po Bolenie.P1190179.JPGP1190177.JPG No to bym się pisał na taką parke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Ok.Robię 10sztuk bo Rheinanglerowi też wpadły w oko.Ja sobie na nie nie połowie.Raczej pod casta się nie nadają. Edytowane 2 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Elo, Tomy ja też przygarnę sztukę lub 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Tomy graty otwarcia sezonu, u mnie skończyło sie na dwugodzinnym machaniu (niedoczas) i dwóch krótkich kaczorkach na R65. Muszę pokombinować coś 65-70 mocno lusterkującego przy równym zwijaniu i akcji X niezbyt agresywnej (masz coś w Swoim arsenale?) Edytowane 2 Maja 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To jak dam radę zrobić powtarzalne a raczej na 99% tak to będzie strasznie kosić od Jazi po Bolenie.P1190179.JPG P1190177.JPG Jakby Ci coś zostało to też bym prosil 2szt;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Elo, Tomy ja też przygarnę sztukę lub 2.Zsumuj mi to wszystko bo przyznam szczerze że się pogubiłem. Tomy graty otwarcia sezonu, u mnie skończyło sie na dwugodzinnym machaniu (niedoczas) i dwóch krótkich kaczorkach na R65. Muszę pokombinować coś 65-70 mocno lusterkującego przy równym zwijaniu i akcji X niezbyt agresywnej (masz coś w Swoim arsenale?)Slim'75 To jak dam radę zrobić powtarzalne a raczej na 99% tak to będzie strasznie kosić od Jazi po Bolenie.P1190179.JPG P1190177.JPG Jakby Ci coś zostało to też bym prosil 2szt;-)Ok.Zobaczę jak będzie z powtarzalnością,czy wszystkie będą miały taką pracę jak prototyp i czy będzie to łatwe do osiągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Rybka złowiona na mały wobek ze sterem.Chwilę póżniej pogoda się załamała i po rybach.. Edytowane 2 Maja 2014 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bardzo ładny bolesław gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja dzisiaj miałem strzał i X-Zoga do 120g nie pomogła.Nie szło tego zatrzymać prawie na butach jechałem.Mój prześladowca z miejscówki.To już chyba trzeci raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi