Maciek_7 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Tomek, to już pewnie jesteście na "TY"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja dzisiaj miałem strzał i X-Zoga do 120g nie pomogła.Nie szło tego zatrzymać prawie na butach jechałem.Mój prześladowca z miejscówki.To już chyba trzeci raz.Będziesz musiał się na niego wybrać z Xzogą 15ką . Jak go trochę po prześladujesz, to może on sobie odpuściCo nie wytrzymało linka, kotwica, kółko czy może sam rwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Linka.Nie było szans.Silny uciąg pomógł mutantowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Może Ty jakąś barkę zaczepiłeś a nie wąsa? Linka jaka 20 czy 30lb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) 20lb.Problem w tym że zawsze odbija mi ten parowóz na płytką wodę,gdzie jest przewężenie i mocne przyspieszenie nurtu i to jest po ptokach.Slim'y90 i Slim'y75 w przygotowaniu.PampuchyPanowie dziękuję za fotki w wątku z Rapami złowionymi na moje woblery.Takie z was chłopaki!!Klajstry po kopyrtku tym razem na Hondzie CRF.Kask mi się zdeformował i zaklinował , darliśmy na siłę.Ja już w panikę wpadłem że już z tym garnkiem do końca życia zostanę.Żona ma polewkę i woła na mnie Wolverine.Pozdrowienia.Łówcie Rapy.To co do tej pory pokazałem w wątku to jest nic w porównaniu z tym co szykuje z przynęt na Jesień+filmy na You Tube. Tomy. Edytowane 3 Maja 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ostatnia wartstwa na Raptor8BS.Taka nowa opalizacja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Tomy kiedy będą te Slim'y 75 bo pisał bym się na 1 szt. Zamówiłem Variva 0,8 tak jak radziłeś obadam jak przyjdzie. Edytowane 3 Maja 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Do tygodnia będą gotowe.Chyba że zdechnę bo spać nie mogę.Tak się obtłukłem na tym motorku że ani tak ani tak.Pojechałbym na ryby ale piździ na zewnątrz i ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jakbym nie jezdzil na ryby tu w Irl gdy pizdzi to bym moze ze 2 wyprawy dał radę odhaczyc rocznie Tomy to pierwszy lakierowany wobek ze nie masz żadnych babli w puszce? U mnie zawsze po kilku szt tworza sie babelki ktorych ciężko sie pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Jakbym nie jezdzil na ryby tu w Irl gdy pizdzi to bym moze ze 2 wyprawy dał radę odhaczyc rocznie Tomy to pierwszy lakierowany wobek ze nie masz żadnych babli w puszce? U mnie zawsze po kilku szt tworza sie babelki ktorych ciężko sie pozbyć.Ty jesteś małolat i w Twoim wieku nie takie extremy robiłem .To jest fotka z lakierowania chyba 80 wobka.Musisz wkładać pomału, wyciągać też pomału i tak żeby na finiszu się zlało na zewnątrz.Wtedy nie będziesz miał problemów Edytowane 4 Maja 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Musisz wkładać pomału, wyciągać też pomału i tak żeby na finiszu się zlało na zewnątrz.Wtedy nie będziesz miał problemów hehehe Ale to grzech chyba... czy coś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 .....no!śmiertelny .Teraz coś słonko wychodzi to sobie pojadę.Na dzisiaj mogę sobie zrobić fajrant malowałem od 3ciej i parę innych tematów zrobiłem. Pampuchy L.C. w tym trochę letnich kolorków. Moje smoki po Rapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tomy Ty to jakiś cyborg madafaka jesteś. Ty kiedyś śpisz? W sumie Ty to pewnie podłączasz wtyczke do gniazdka i sie ladujesz. Ja właśnie organizuje wszystko pod malowanie i zaraz bedzie psik psik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No bez kitu, jak przed robotą przeglądam z rana jerka to zwykle jest jakiś post Tomka o nieludzkiej godzinie. One man army hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jeszcze gromadkę Slim'y 9 i 7 sobie machnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tomek,- po bardzo fajnym spotkaniu polecieliśmy na Oderkę 1-go i co łowiło????? Rap sticki Wojtek w pierwszym rzucie a ja w przed-ostatnim,- ale mój większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tomek,- po bardzo fajnym spotkaniu polecieliśmy na Oderkę 1-go i co łowiło????? Rap sticki Wojtek w pierwszym rzucie a ja w przed-ostatnim,- ale mój większy Tak na te! Dzwonił do mnie Baars lekko spanikowany że już ich nie robię.Jak trzeba to się zrobi!.Wzorki już zmotałem.Jutro zamawiam silikon i żywice.No i jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak na te!rapstick.jpgp1120055-1-.png Dzwonił do mnie Baars lekko spanikowany że już ich nie robię.Jak trzeba to się zrobi!.Wzorki już zmotałem.Jutro zamawiam silikon i żywice.No i jedziemy.OO to i ja sie skusze jak beda Zapisał byś mi 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak na te!rapstick.jpgp1120055-1-.png Dzwonił do mnie Baars lekko spanikowany że już ich nie robię.Jak trzeba to się zrobi!.Wzorki już zmotałem.Jutro zamawiam silikon i żywice.No i jedziemy.Tak Tomek,- własnie te Miąłem dwie szt i jedną podarowałem własnie Wojtkowi @Baars-owi, po czy na drugiej miejscówce w pierwszym rzucie pacnął bolka Może warto by zrobić w wersji dwukotwiczkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Wstawię w wątku jak już będą gotowe.Zrobię taką startową setkę.Wzorki już są.Formy robię sam a ja nie mówię-muszę,muszę zrobić tylko biorę i robię. Dzisiaj byłem porzucać X-Zogą 7kg do 120g [realnie z 50g dobrze już ładuje od 15g.] zapięta Ryoga 2020HL.Jedna konkretna ryba już była na tym zestawie ale warunki były takie że i dźwigiem by jej nie wlyjął.Pobawiłem się Jazgarzem w nurcie.Całkiem fajnie chodzi.Jak dla mnie bardzo realistycznie. Wersja wypasiona tego wobka jest dość droga ale będzie też taka do łowienia w miarę bezstresowego za ok.50zł/szt. Edytowane 4 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak Tomek,- własnie te Miąłem dwie szt i jedną podarowałem własnie Wojtkowi @Baars-owi, po czy na drugiej miejscówce w pierwszym rzucie pacnął bolka Może warto by zrobić w wersji dwukotwiczkowej?Można ale tracą na pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To lepiej z jedną przynajmniej nie ma cyrku z odczepianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To lepiej z jedną przynajmniej nie ma cyrku z odczepianiem ..a jak wam siadły te Bolki?Kotwa była w pysku czy zapięte na zewnętrznej?Po zewnętrznej za pysk jak jest zapięty znaczy się że celował wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Do tygodnia będą gotowe.Chyba że zdechnę bo spać nie mogę.Tak się obtłukłem na tym motorku że ani tak ani tak.Pojechałbym na ryby ale piździ na zewnątrz i ciemno. Tomy nie zdychaj bo jeszcze paru ludzi czeka na twoje wobki, a motocykla zamień na paralotnie może będzie mniej spadów.Jak będą Slimy 75, ZZ75 i banany to daj koszty na priv.Widziałem że nabywasz mono Variva, będzie lepszy od FC na przypony? Edytowane 4 Maja 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Polowilem troche Boleni na rapsticki ale bardzo duzo nie zapiętych brań. Kotwica na brzuchu byłaby dobrym rozwiązaniem. Ogolnie dobry wobler choć te moje ze starego wypustu nie wytrzymały orki po wiślanych rafach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi