Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ..a jak wam siadły te Bolki?Kotwa była w pysku czy zapięte na zewnętrznej?Po zewnętrznej za pysk jak jest zapięty znaczy się że celował wyżej. Mój miał w ryju, ale po poprawce bo pierwszy raz nie trafił,- biły od dołu.Właśnie wróciłem z krótkiego wypadu na Ren i zabrałem po Twojej sugestii Rap-Sticka z dwoma kotwicami i faktycznie na spokojnej wodzie trzeba troszkę poruszać szczytówką żeby go wprawić w taką pracę jak w wersji z jedną ale tragedii nie ma.Jak jedzie po wodzie ze zmiennymi prądami to prawie nie ma różnicy. Może trochę takich i takich W Wojtka łowiskach powinny siadać na niego także szczupaki choć to nie typowy popper szczupakowy to jednak w średnim tempie też się nim pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Znalazłem jeszcze parę sztuk odlanych to wam zrobię.Konstrukcja jest niestety dość podatna na urazy.Jak klepnie o kamienie to jest po nim.Dość wąski korpus,spore obciążenie.Dlatego je odpuściłem ale jak trzeba to tam zawsze się coś zmota.Na tą chwilę są mocniejsze od pierwszej wersji ale ryzyko jest.Ja na tego wobka miałem największego Bolka/życiówkę ale najwięcej brań na ZZ"Rap85-Jerk w 2013 a na tą chwile w 2014 rządzi -Ukleja75 real fish. Edytowane 4 Maja 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Tomy nie zdychaj bo jeszcze paru ludzi czeka na twoje wobki, a motocykla zamień na paralotnie może będzie mniej spadów.Jak będą Slimy 75, ZZ75 i banany to daj koszty na priv.Widziałem że nabywasz mono Variva, będzie lepszy od FC na przypony?Nie mono tylko Vepa nabyłem,Vepa! Lepiej się wiąże od FC. Edytowane 5 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Przy szybkim prowadzeniu rapsticka mamy jeden, góra dwa ataki i ryba odpuszcza. Prowadząc go trochę wolniej ale energiczniej z przystankami ryba wyprowadzi nawet 5-6 ataków i któryś z nich będzie skuteczny. Dodatkowo fakt gonienia przez rybę woblerka bardzo podnosi adrenalinę. Osobiście uważam, że tylko kotwica na brzuszku by wystarczyła, ale czy wobler byłby wtedy podobnie skuteczny? Edytowane 5 Maja 2014 przez spy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Tak gadałem teraz z Baarsem i jemu wszystko na tylnej wewnątrz pyska.Nic mu się nie rozpiździło więc robimy. Dzięki Spy7 za fotkę. Edytowane 5 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tomy nie spodziewałem się, że ZZ-ki da się poprowadzić na tyle różnych sposobów. Byłem w szoku co tym wariatem można wyczyniać. Jest to mój debiut jeżeli chodzi o bezstery więc nauki mam jeszcze sporo ale potencjał jest niesamowity. W życiu bym nie przypuszczał, że tak ciężką przynętą można nawet zygzakować po powierzchni czy utrzymać wobka ciut pod nią, a jaki zasięg :blink: .Teraz przynajmniej nie będę miał stracha przed posyłaniem ZZ nawet na niezbyt głębokie miejscówki. Super robota.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No!Jest moc w tej konstrukcji.Zasięg też mocarny.Chociaż ja lubię na nie łowić mając wszystko co się dzieje w zasięgu wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Leviathany12 Pampuchy L.C.-balsiane.50 sztuk w różnych kolorkach i wersji ekonomicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) JUMPER ...cztli przelewowowy hebel Edytowane 5 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie mono tylko Vepa nabyłem,Vepa! Lepiej się wiąże od FC.Yes Królu VEPA, aluzju poniał znaczy się lepsze od FC.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cześć Tomy, zapisz mnie proszę na dwie sztuki ZZRap85. Szczupły obciął mi dzisiaj FC z ZZ i tą ostatnią sztukę co mi została "oszczędzam" podświadomie ;P. Jakby co daj znać. Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 ok.Zapisane.Poszedł priv.Trafiłeś akurat są gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Tomy to jak sa gotowe to i ja 2 sztuki przygarne No i czekamy jeszcze na rap sticka Edytowane 6 Maja 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Dobra.Piszę.Dzisiaj mi się udało kupić parę sprzętów okazyjnie.Fajna boczna pukawka 600 FPS z blow back,full metal.Mocno wali,wagę ma hehe Duke Nukem . Testy oczywiście na rzeczach martwych. Tomek fajny sprzęt, choć lepiej skupmy się na sprawach wędkarskich. Edytowane 6 Maja 2014 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Testy na rzeczach "już" martwych? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 To p99? Śrutówka czy na bb 6mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) P99 DAO bb6mm na CO2.Ze śrutówki bym z okna nie strzelał. Edytowane 6 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Testy na rzeczach "już" martwych? ;PNie! do puszek waliłem.Teraz trzeba pojechać i się z ludźmi ponaparzać .Jako główną to chyba przejdę na snajperkę. Edytowane 6 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 to juz elegancki szpej . a co do snajpera to fajna pozycja, ale czasem jest nudno siedzieć pół dnia w krzakach bez ruchu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Testy oczywiście na rzeczach martwych.Teraz to już na pewno martwych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Ofiara slima i Rapa.Kotwice 10 min wyciągnąłem z palca... Przykra sprawa, niestety Bolek nie ma wymiaru forumowego Edytowane 6 Maja 2014 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 hehe .No to jest przyjemne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 hehe .No to jest przyjemne .Jak się jest sad maso . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Przyjemność jest jak wypychasz kotwicę i Masz czym obciąć grot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nowe stadko.Ukleja-real fish. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi