Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Tomku dziękuję. Real fish jest niesamowitym odzwierciedleniem uklejki. OJ powinien połowić. Na pewno będziesz musiał zrobić mi też ze sterem bo nie dam spokoju.

To i ja chciał bym powiercić dziure w brzuchu Tomek o takie wobki  ;)

Te małe uklejeczki co podesłałeś Tomek ''BOOOOMBA'' pracuję rewelacyjnie i łowią rybki , niech no tylko wysoka kakaowa woda zejdzie będą kosić niemiłosiernie. :)  :)  :)

No!widzę że się nawet podobają.Po kryciu lakierem będą jeszcze fajniejsze.Sam się pobawię tymi konstrukcjami.Przyjemnie się na to łowi.

Tak!to najmniejszy mój wobler pod floata.Zobaczę co się będzie działo przy opaskach.Robiony na szybko bo już nie mogę się doczekać żeby na niego połowić :lol:

post-46714-0-28613500-1401054539_thumb.jpg

Na konstrukcje-Nie ma bata4-jest sporo chętnych,to też ruszyłem temat.Takie stadko na początek.

post-46714-0-97348800-1401054665_thumb.jpg

Może jeszcze dojdzie większy brat-Nie ma bata6-

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Ostatnia runda na dzisiaj w pracowni.

Slim'y9

attachicon.gifP1190719.JPG

Raptory75 malowanie tła pod opalizację.

attachicon.gifP1190722.JPG

Ukleja real fisch.Wersje ze sterem i bez.

attachicon.gifP1190726.JPG

... i taki kolorek ZZ"Rap85-Jerk.Malowany nową metodą.

attachicon.gifP1190664.JPGattachicon.gifP1190665.JPG

Nie no szacun!!! ZZ Rap 85 normalnie wbija w glebe to malowanie!! Chyba, że to photoshop;)

Nie no szacun!!! ZZ Rap 85 normalnie wbija w glebe to malowanie!! Chyba, że to photoshop;)

Nawet nie wiem co to jest ten photoshop.Komputery i te wszystkie programy to dla mnie czarna magia.

te nowe ZZty to jak na nie patrze to normalnie DAIWA/ MEGABASS czy inne plastikowe gornopułkowe wobki z dalekiego wschodu - swietnie to wygląda :)

Na nich się wzoruje ale chcę zachować podobieństwo do rodzimych gatunków tak więc zaszaleć na maxa nie mogę.

• Like 2

Ostatnia runda na dzisiaj w pracowni.

Slim'y9

attachicon.gifP1190719.JPG

Raptory75 malowanie tła pod opalizację.

attachicon.gifP1190722.JPG

Ukleja real fisch.Wersje ze sterem i bez.

attachicon.gifP1190726.JPG

... i taki kolorek ZZ"Rap85-Jerk.Malowany nową metodą.

attachicon.gifP1190664.JPGattachicon.gifP1190665.JPG

Tomy wiem że jestem kolejny z pochlebców, ale Jerk 85 powalił mnie malunkiem tak jak zielony Raptor którego przysłałeś. Wielki szacun za dążenie do doskonałości.