Tomy Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Trochę drewienek i na dzisiaj dość.Raptor75 Glapka heavy duty 4cm/6g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tak Tomku dziękuję. Real fish jest niesamowitym odzwierciedleniem uklejki. OJ powinien połowić. Na pewno będziesz musiał zrobić mi też ze sterem bo nie dam spokoju. To i ja chciał bym powiercić dziure w brzuchu Tomek o takie wobki Te małe uklejeczki co podesłałeś Tomek ''BOOOOMBA'' pracuję rewelacyjnie i łowią rybki , niech no tylko wysoka kakaowa woda zejdzie będą kosić niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tomy , coś dla ciebie , nie mogłem się oprzeć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Eee..... oklepane jak świńskie uszy o beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 no ja wcześniej tego nie widziałem i dlatego, mam nadzieję, że wiesz, że to żarcik był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wiem,wiem Bazyloss wszystko gra .Dzisiaj to już był sajgon w pracowni.Woblery z drewna,żywicy i jeszcze formy robiłem z 50 stopni na plusie ale idę z wagi przepięknie.Jedyne co wkurza to co jakiś czas arytmia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No odrobiony po części.Wczoraj Raptory75,Ukleje-real fish,Silim'y z celownikiem.Raptor8BS dość spora ławica.Ruszyłem woblery -nie ma bata4- dzisiaj doszlifuje 50sztuk......i -nie ma bata2-prototyp ale to na 100% będzie wymiatać.porównianie nie ma bata4 / niema bata2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Nie ma bata4 po opalizacji. Edytowane 25 Maja 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) No!widzę że się nawet podobają.Po kryciu lakierem będą jeszcze fajniejsze.Sam się pobawię tymi konstrukcjami.Przyjemnie się na to łowi.Tak!to najmniejszy mój wobler pod floata.Zobaczę co się będzie działo przy opaskach.Robiony na szybko bo już nie mogę się doczekać żeby na niego połowić Na konstrukcje-Nie ma bata4-jest sporo chętnych,to też ruszyłem temat.Takie stadko na początek. Może jeszcze dojdzie większy brat-Nie ma bata6- Edytowane 25 Maja 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Ostatnia runda na dzisiaj w pracowni.Slim'y9 Raptory75 malowanie tła pod opalizację. Ukleja real fisch.Wersje ze sterem i bez. ... i taki kolorek ZZ"Rap85-Jerk.Malowany nową metodą. Edytowane 25 Maja 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ostatnia runda na dzisiaj w pracowni.Slim'y9 P1190719.JPG Raptory75 malowanie tła pod opalizację. P1190722.JPG Ukleja real fisch.Wersje ze sterem i bez. P1190726.JPG ... i taki kolorek ZZ"Rap85-Jerk.Malowany nową metodą. P1190664.JPGP1190665.JPGNie no szacun!!! ZZ Rap 85 normalnie wbija w glebe to malowanie!! Chyba, że to photoshop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 te nowe ZZty to jak na nie patrze to normalnie DAIWA/ MEGABASS czy inne plastikowe gornopułkowe wobki z dalekiego wschodu - swietnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie no szacun!!! ZZ Rap 85 normalnie wbija w glebe to malowanie!! Chyba, że to photoshop;)Nawet nie wiem co to jest ten photoshop.Komputery i te wszystkie programy to dla mnie czarna magia. te nowe ZZty to jak na nie patrze to normalnie DAIWA/ MEGABASS czy inne plastikowe gornopułkowe wobki z dalekiego wschodu - swietnie to wygląda Na nich się wzoruje ale chcę zachować podobieństwo do rodzimych gatunków tak więc zaszaleć na maxa nie mogę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tomy malowanie ZZ Rap 85 robi wrażenie chyba juz lepiej sie nie da ? Jak na razie to mój ulubiony i w wyglądzie i w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tomy malowanie ZZ Rap 85 robi wrażenie chyba juz lepiej sie nie da ? Jak na razie to mój ulubiony i w wyglądzie i w pracy.Też go lubię.Będzie za jakiś czas przebudowa łebka/ryjka na bardziej uklejkowaty i dojdą płetwy piersiowe.Taki Face lifting na rok 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Widzę że i otwór odbytowy się pojawił Super malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Widzę że i otwór odbytowy się pojawił Super malowanie Łatwiej mu będzie wycelować prosto w kotwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mifek dla Ciebie Raptor6BS 6cm waga z 12 gram.Dzisiaj kolorki i bezbarwny.Turbo suszenie i leci.Powinien Ci się tam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Takie umaszczenie w zupełnośc imi wystarczy - tzn moim boleniom bo ja to się mądrzył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Nie no czegoś takiego to ja nie puszczę.To zajmie 1dzień . Jak będzie łowił to się wznowi produkcję.Wzorki pod formę są.Ja miałem więcej brań na 8BS ale klienci dopytują o mniejszą wersję,ponoć też łowna. Edytowane 26 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ostatnia runda na dzisiaj w pracowni.Slim'y9 P1190719.JPG Raptory75 malowanie tła pod opalizację. P1190722.JPG Ukleja real fisch.Wersje ze sterem i bez. P1190726.JPG ... i taki kolorek ZZ"Rap85-Jerk.Malowany nową metodą. P1190664.JPGP1190665.JPGTomy wiem że jestem kolejny z pochlebców, ale Jerk 85 powalił mnie malunkiem tak jak zielony Raptor którego przysłałeś. Wielki szacun za dążenie do doskonałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mifek dla Ciebie Raptor6BS 6cm waga z 12 gram.Dzisiaj kolorki i bezbarwny.Turbo suszenie i leci.Powinien Ci się tam sprawdzić. P1190728.JPGP1190727.JPGurwie na pierwszym lepszym moscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Tomy wykupiłeś cały zapas Feather Lite z K.....sila nic nie zostało Edytowane 26 Maja 2014 przez maku79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 urwie na pierwszym lepszym moscie Doceniam Twoją wiarę w moje umiejetnosci, ale obecnie lowie troche dalej od mostów - miedzy innymi po to by uniknać podpatrywaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Jedziemy od 5tej rano.DrewienkoRaptor75Nie ma bata4RapStick i ZZ"Rap85-JerkPoprzednie stadko RapSticków gotowe.Teraz się zabieram za Jazgarze.Ukleje real fish w piecu. Edytowane 27 Maja 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi