Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Skutki bezstresowego wychowania i mamy bydło.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Brutalnie-pobili-niewidomego-bo-zwrocil-im-uwage,wid,16636624,wiadomosc.html?ticaid=112ceb

Dostaną pokazowo po 3lata.Małolaty pod celą będą miały ciepło.Całymi kartoflami na 100% będą srać. 

Będą śpiewać po odsiadce.-My name is luka-

http://www.youtube.com/watch?v=nFNL-Ia5M6c

Nie wiem jak można pobić niewidomego człowieka.Jak to się dzieje że nikt się nie ruszył do gnoi.No jestem ciekaw ile zarobią.Trzymam kciuki za najwyższy wymiar kary przewidziany za coś takiego.

Edytowane przez Tomy

Skutki bezstresowego wychowania i mamy bydło.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Brutalnie-pobili-niewidomego-bo-zwrocil-im-uwage,wid,16636624,wiadomosc.html?ticaid=112ceb

Dostaną pokazowo po 3lata.Małolaty pod celą będą miały ciepło.Całymi kartoflami na 100% będą srać.

Będą śpiewać po odsiadce.-My name is luka-

http://www.youtube.com/watch?v=nFNL-Ia5M6c

Nie wiem jak można pobić niewidomego człowieka.Jak to się dzieje że nikt się nie ruszył do gnoi.No jestem ciekaw ile zarobią.Trzymam kciuki za najwyższy wymiar kary przewidziany za coś takiego.

W piątek miałem taka akcje w pociągu.

7 gosci na 1 + ja.

Nikt wiecej nie zareagował, kostka spuchnieta do dzis.

Wezwalem sok bo chlopcy zrobili tulipanki i trzeba bylo sie wycofać.

Niestety sok nie wiedzial jaki pociag i nie dotarł....

Pani kazala mi leciec przez caly pociag do kierownika.... Goscie zwiali...

Jeden zostawil zabka na pamiatke i wybil glowa szybe... Nie wiem jak to sie stalo...

Pozdawiam

Ezehiel

Też żałuje.Tylko wtedy by były komentarze-Grupa przestępcza na czele z niewidomym mężczyzną zmasakrowała nieletnich w autobusie.Ten drugi palant to tylko kula w łeb.Chociaż nie szkoda kuli,gwóźdź w tył głowy wbić i to powoli.Ja widziałem z okna co tydzień akcję różne.Disco mi tu otworzyli jakiś czas temu.Policja ma za bardzo związane ręce,za mało praw itd.Był jeden gość który tu kiedyś patrolował.On to tłuk aż miło było popatrzyć.Młody policjant ale powołanie miał i serce do walki,reszta się boi o pracę.

Matka z żoną jakiś rok temu wracały z kina też się dosrała jakaś grupka wiejskich śmierdziuchów.Wleźli za nimi na podwórko.Jeden dostał kose,reszta nie chciała.Potem sprawa się trochę rozdmuchała.Uruchomiłem mojego prawnika bez problemu mnie wybronił,choć nie za bardzo to kumam z czego bo na sprawie nie byłem a papierów nawet nie czytałem.Potem pozbierałem podpisy mieszkańców,poszedłem do prezydenta i disco jest już historią.

Jazgarz ma 9cm 36gram wagi.Okoń pow.30cm nie wiem po co to komu czy do gabloty,czy do sklepu wędkarskiego ,czy do łowienia.Zamówienie jest to zrobię. :)

• Like 3

Co do wczorajszych informacji ja miałem kiedyś ciekawą sytuacje której na pewno nie zapomnę. Przykład jak kryminał czasem potrafi wychować :-P

Wracałem z imprezy kolo 3:00-4:00 w nocy i z bramy wyszedł postawny jegomość z dosyć charakterystycznymi tatuażami i wielką blizną na twarzy. Przeszedłem na drugą stronę chodnika wiec on też i juz wiedziałem że się nie miniemy... Przywitał się grzecznie i spytał "Może mała solóweczka w bramie?"

Odpowiedziałem że dziękuję bo jestem pijany itd. Na co odrzekł "rozumiem, do widzenia" wiec nie zwlekałem z dalszym powrotem żeby się czasami nie rozmyslił... Ale zapewniam że z samego zdziwienia wytrzeźwieć można momentalnie :-)