jurkan Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ten niebieski co na fotkach to jest denaturat."zboczeni alkoholicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jurkan... Kto tu o stringach pisałTomy, do dykty czarny dojdzie czy opalizacja tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 czarny+opalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 MikroPoint-nie wiem czy to będę robił.Dla siebie muszę ale ciężko z nerwami przy takich pizdrygałkach.Mrówy mniej więcej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moim zdaniem już jest tylko ciężko się stąd przebić.Nie piszę tu o sobie bo nie wypada .Kilku chłopaków wymiata strasznie z designem na jerkbaicie [Ty między innymi].Dobra Jazgarze już pomalowane.Tzn.tło pod szczegóły.Moje wypasione Aero P1190755.JPG Po kolei od lewej.P1190753.JPGP1190757.JPGP1190760.JPGP1190761.JPGP1190764.JPGP1190765.JPGTomek, używasz specjalnych dysz, czy tych zwykłych? I jak konserwujesz/czyścisz dysze aby nie "pluły" po kilku psiknięciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Jadę z puchy aż się skończy.Po malowaniu jak coś zostanie odwracam do góry nogami i psikam żeby wyleciał lakier i dysza jest czysta.Aero chyba będzie bo kumpel zmienia stację na nową a ta stara i tak jest wypas.Gołe baby,smoki,płomienie,gwiezdne wojny potrafię tym malować ale woblery nie wiem,będę próbował. Edytowane 30 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Dzisiaj trochę prób.Coś tam pokombinuje z designem.Ukleje real fish.Szara baza-zobaczę jaki efekt to da przy opalizacji.Jedna czarna na próbę.Tu może być kupa albo super.ZZ"Rap85-Jerk.Niebieska-to samo próby opalizacji na tym tle będą.Stynki real fish.No tu już się pobawię .....i sądząc po tej symulacji powinno wyjść elegancko.Zabawa z Jazgarzami c.d. Edytowane 30 Maja 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A Ty znowu prawdziwe jazgarze fotografujesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak żywy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jeszcze plamki dostanie i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ty to masz rękę i oko do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Piękne ukleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Piękne ukleje Ukleje to tu masz.Właśnie dzisiaj ukończone stadko.Wersje bez sterowe i ze sterem,choć to ostatnie uważam za profanacje tego wobka .Chodzą ładnie ze sterem i będą łowić ale to żadna zabawa. Opalizacja perła na białej bazie.Próbowałem kolorkami ale na tym korpusie najlepiej wygląda tak jak na fotkach.Wszystkie inne sposoby barwienia przynoszące super efekty na innych korpusach tutaj psują optykę.Można by na skrzelach delikatnie zaznaczyć mięsko i przykryć perłą,może spróbuje przy następnych. Edytowane 30 Maja 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 30 Maja 2014 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nowa partia ZZ"Rap85-Jerk RapStick-ukończone ale wszystko zaklepane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mnie się bardziej ZZ rapy podobają niż te real. Ale to kwestia gustta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Mnie się bardziej ZZ rapy podobają niż te real. Ale to kwestia gustta :DMi też się bardziej podobają i będzie ich mała przebudowa.Pysk bardziej uklejopodobny no i dojdą płetwy piersiowe-po ciele nic odstającego.Jednak bywa że Rapy wybierają -real fishe-które przeważnie są chapnięte bardzo głęboko.Wtedy lepiej wypiąć tylną kotwę a zastąpić ją chwostem. Klenie też lubią zakąsić real fishem. Edytowane 30 Maja 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A ja zawsze myślałem, aby wypinać brzuszną ?? A zostawić tylną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tomy już w warsztacie?Ile plecionki wchodzi na tą rioge twoją?Kręcioł piękny...Moja citica to jak zabawka z plastiku przy nim PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) To zależy na którą 1016 czy 2020. Edytowane 31 Maja 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Garnitury szyte na miarę, czy to oryginalne od XZ?Materiał wygląda bardzo dobrze, reszta no cóż bez komentarza Tomy te Rap Sticki wyszły wyjątkowo... Jazgarza orginal i w wersji Perch jak się pomaluje - możesz dla mnie odłożyć, z chęcią wypróbuję. Edytowane 31 Maja 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Garnitury szyte na miarę, czy to oryginalne od XZ?Materiał wygląda bardzo dobrze, reszta no cóż bez komentarza Tomy te Rap Sticki wyszły wyjątkowo... Jazgarza orginal i w wersji Perch jak się pomaluje - możesz dla mnie odłożyć, z chęcią wypróbuję.To są oryginalne pokrowce z blanków X-Zoga.Zamki mogły by być lepsze ale w sumie jak na opakowanie jest to zrobione nad wyraz dobrze.Jazgary zanotowałem.Dzisiaj maluje plamki.Potem dwie warstwy bardzo twardego lakieru i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Woblery MikroPoint będą opalizowane na małe rybki. Szczury kanałowe .Powinny zagustować w tym Sumy i Szczupaki.Konstrukcja pływająca robiąca duże zamieszanie na powierzchni.Woblery mają sporą masę i gabaryty.Stery są zamontowane na wkrętach i podkładkach nierdzewnych,osadzone na ringach silikonowych.Łatwo je w razie awarii wymienić. Będzie też dostępna wersja biała w czarne kropy-Ekslusive Design Gronostaj- Edytowane 31 Maja 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 hehe fajny pomysł na poppery i te "stery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 To raczej nie jest popper.Bardziej wobler do ciągłego,wolnego ściągania z przystankami.Konstrukcja powstała na potrzeby K.Zielińskiego pod wyprawy do Mongolii,na Syberię.Łowią Tajmienie.Mam nadzieję że w tym roku będą fotki z czymś konkretnym ze szczurkiem w pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi