Mateush Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ZZ'Rapka ósemeczka. Trzeba ruszyć coś drewienko. .Czekam na film http://www.youtube.com/watch?v=fkobjBY7Ogs 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Matt,czy ja dobrze widzę. Znim zaciąłeś tęczaka, on skubał ci ZZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Niezły numer.Piękna ryba.Dzisiaj tyle sobie zrobiłem:RapSticki,Raptor8BS i Raptor75. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Matt,czy ja dobrze widzę. Znim zaciąłeś tęczaka, on skubał ci ZZ?Dokładnie , już jakis czas Tomkowi piszę , że trza jerki na kropy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dokładnie , już jakis czas Tomkowi piszę , że trza jerki na kropy Oczywiście, że tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Dokładnie , już jakis czas Tomkowi piszę , że trza jerki na kropy Jakie parametry tego jerka miały by być?Jaki gatunek jest tam bazą pokarmową dla Pstrągów. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Następne ZZ"Rap85-Jerk RapSticki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nono, błyszczą się jak tralala!Daaawno tu nie byłem Mordeczko. Musze teraz tylko nadrobić zaległości.....I przypominam sie o moim zamówieniu co to w czerwcu miało być gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak wiem 20sztuk tych Jazgarzy po 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 O proszę nawet maek7 wyszedł z podziemia znaczy się lada moment się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nie po tylko za 150 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 O proszę nawet maek7 wyszedł z podziemia znaczy się lada moment się zacznie Chwilowo byłem bezdomny przez półroczny remont chałupy... odkurzam patyki i lada moment zaczynam sezon! Yeaah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Chwilowo byłem bezdomny przez półroczny remont chałupy... odkurzam patyki i lada moment zaczynam sezon! Yeaah Tak teraz będzie oblewał koniec remontu tak do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fkobjBY7OgsŁadna ryba, super filmik i jeszcze komplet woblerów od Tomiego dostaniesz Same + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 przyganiał kocioł garnkowi.... wódki by zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jakie parametry tego jerka miały by być?Jaki gatunek jest tam bazą pokarmową dla Pstrągów.Parametry tak na oko 7-8cm wagowo 10-12.5gr . I ma byc "pracujący" w każdym punkcie , momencie prowadzenia a w szczególności w opadzie Tak jak ŚP ZZ-tka Baza pokarmowa tych pstrągów to cholera wie , nie zabijam ryb ale wnioskując z tego co tam pływa to w kolejności pstrąg , lipień , kleń , kiełb,jelec ( chyba?) , okoniowate - taki śmietnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 przyganiał kocioł garnkowi.... wódki by zabrakło.No ja to mam takie możliwości alkoholowe że szok.Pół litra i dość nawet nie ma do czego siadać.A za młodych lat to się spir waliło,nikt sobie głowy wodką nie zawracał.Parametry tak na oko 7-8cm wagowo 10-12.5gr . I ma byc "pracujący" w każdym punkcie , momencie prowadzenia a w szczególności w opadzie Tak jak ŚP ZZ-tka Baza pokarmowa tych pstrągów to cholera wie , nie zabijam ryb ale wnioskując z tego co tam pływa to w kolejności pstrąg , lipień , kleń , kiełb,jelec ( chyba?) , okoniowate - taki śmietnik .No to ZZ"Rap nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ostatnie moje Jaziówki.Pampuch 3.5cm L.C. wersja ekonomiczna.Będzie wyprzedaż za dzień,dwa.Pampuch 2cm MikroPointi finito.Ukleja Japan Style .Beznadziejna ale jak już zacząłem trzeba skończyć.Potem iść w miejsce pełne zaczepów i zerwać w pi......u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zaje!!! jeden z najbardziej podobających mi się wobków w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ostatnie moje Jaziówki.Pampuch 3.5cm L.C. wersja ekonomiczna.Będzie wyprzedaż za dzień,dwa.P1190940.JPGPampuch 2cm MikroPointP1190938.JPGP1190939.JPGi finito.Ukleja Japan Style .Beznadziejna ale jak już zacząłem trzeba skończyć.Potem iść w miejsce pełne zaczepów i zerwać w pi......u.P1190943.JPGTomek ,a nie lepiej urwać w moim pudełku za drobną opłatą + przesyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dajcie spokój wobek brzydki jak gówno baby jagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dajcie spokój wobek brzydki jak gówno baby jagi.Baba Jaga buć sexy to kupa jej tyż, Może mi pudełka nie zasmrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mi się tam "skośnookie" podobają z różnych względów Jak masz nadmiar odłóż 2 panienki do pary z jazgarzem i okoniem, zeby nie było im smutno wieczorami Zapłacę w JPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Jedną taką brzydką zrobiłem.Była już w śmieciach ale tak patrzę na nią,leży w tym koszu bez oczu i mnie na litość wzięła.No ja sentymentalny jestem. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to ZZ"Rap nie ma co kombinować.A masz takie same jak na filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi