Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie parametry tego jerka miały by być?Jaki gatunek jest tam bazą pokarmową dla Pstrągów.

Parametry tak na oko  7-8cm wagowo 10-12.5gr . I ma byc "pracujący" w każdym punkcie , momencie prowadzenia a w szczególności w opadzie :)  Tak jak ŚP ZZ-tka ;)  Baza pokarmowa tych pstrągów to cholera wie , nie zabijam ryb ale wnioskując z tego co tam pływa to w kolejności pstrąg , lipień , kleń , kiełb,jelec ( chyba?) , okoniowate - taki śmietnik .

przyganiał kocioł garnkowi....  wódki by zabrakło.

No ja to mam takie możliwości alkoholowe że szok.Pół litra i dość nawet nie ma do czego siadać.A za młodych lat to się spir waliło,nikt sobie głowy wodką nie zawracał.

Parametry tak na oko  7-8cm wagowo 10-12.5gr . I ma byc "pracujący" w każdym punkcie , momencie prowadzenia a w szczególności w opadzie :)  Tak jak ŚP ZZ-tka ;)  Baza pokarmowa tych pstrągów to cholera wie , nie zabijam ryb ale wnioskując z tego co tam pływa to w kolejności pstrąg , lipień , kleń , kiełb,jelec ( chyba?) , okoniowate - taki śmietnik .

No to ZZ"Rap nie ma co kombinować.

Ostatnie  moje Jaziówki.

Pampuch 3.5cm L.C. wersja ekonomiczna.Będzie wyprzedaż za dzień,dwa.

attachicon.gifP1190940.JPG

Pampuch 2cm MikroPoint

attachicon.gifP1190938.JPGattachicon.gifP1190939.JPG

i finito.

Ukleja Japan Style  :lol: .Beznadziejna ale jak już zacząłem trzeba skończyć.Potem iść w miejsce pełne zaczepów i zerwać w pi......u.

attachicon.gifP1190943.JPG

Tomek ,a nie lepiej urwać w moim pudełku za drobną opłatą + przesyłka?