Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Matt ja na stanie nic nie mam.Chciałem wzmocnić team zatrudniając żonę ale to by się skończyło rozwodem albo zabójstwem o pracownikach z zewnątrz nie wspomnę.Po prostu ja przy kontakcie z ludźmi mam do strzału trupie czaszki w oczach.Wolę robić sam nawet 18godzin na dobę niż tłumaczyć komuś jak krowie na rowie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 to chyba trza będzie zamówić , priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Już od wczoraj je robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Jazgarze skończone.Jeden zostaje u mnie i będę próbował coś na niego ustrzelić.Zdam relację,no chyba że mi strzeli do tego Rapa 100+ wtedy nie bo będę już tylko pił do końca sezonu. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Masakra!! rapy rosną powyżej 100cm? Cholerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tomku, proszę o peemkę w sprawie jazgarza. Wiesz, stosowne dane itp. Nie wiedzieć czemu, inicjowanie prywatnych wiadomości na tym forum jest arcytrudne w Chrome na Androida. 5 cali ekranu to wciąż za mało, najwyraźniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jazgarze skończone.Jeden zostaje u mnie i będę próbował coś na niego ustrzelić.Zdam relację,no chyba że mi strzeli do tego Rapa 100+ wtedy nie bo będę już tylko pił do końca sezonu. P1170997.JPGPanie Tomku, Kiedy pojawi się wersja Perch Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Masakra!! rapy rosną powyżej 100cm? Cholerka Na Rożnowie widziałem takie z tamy.J.Wideł chyba ma taki rekord.Ja liczę na chłopaków w tym sezonie SiwyPike i KrystekWolf.Tomku, proszę o peemkę w sprawie jazgarza. Wiesz, stosowne dane itp. Nie wiedzieć czemu, inicjowanie prywatnych wiadomości na tym forum jest arcytrudne w Chrome na Androida. 5 cali ekranu to wciąż za mało, najwyraźniej :/ się robi.Panie Tomku, Kiedy pojawi się wersja Perch Pozdrawiamdo m-ca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jutro będą zakwasy.Takie sobie dzisiaj połowiłem.Sprzętowo-X-Zoga Taka66 7kg max.120g/Daiwa Ryoga 2020HL/Przynęta Raptor8BS[wersja bladziuch]. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kij 120g i pukanie o dno? To się tak da? Znaczy czuć to? Multiplikatora to ja nigdy nie używałem, baa nawet nie mam pojęcia jak to to działa. To dzięki niemu tak można? Sorry za głupie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) X-Zoga 120g to jest pobożne życzenie przy rzucaniu.Może przy verticalu tak.To jest taki mocny kij boleniowy oceniłbym go do 50-60g.Dzisiaj był też pan wąs.Raz się pokazał.Oceniam na 180cm.Nie było najmniejszych szans go zatrzymać na tym patyku i będzie zbrojona wersja mocniejsza.Po za tym przy woblerach w mocnym uciągu nie ma pstrykania jak do gumy,tylko jest po prostu zebranie.Nic nie ciąłem,nie docinałem itp. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Masakra!! rapy rosną powyżej 100cm? CholerkaRosną, widziałem, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Nowy design "drewniaków" [bez folii alu] .Zmiany-mniej kolorowo ale bardziej naturalnie,powiększone oko epoxy. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Jutro będą zakwasy.Takie sobie dzisiaj połowiłem.P1190956.JPGP1190961.JPGP1190960.JPGP1190963.JPGSprzętowo-X-Zoga Taka66 7kg max.120g/Daiwa Ryoga 2020HL/Przynęta Raptor8BS[wersja bladziuch].P1190968.JPGP1190969.JPGP1190954.JPGP1190970.JPGTomek graty, piękne wilczysko i jednak BS. Nowy design "drewniaków" [bez folii alu] .Zmiany-mniej kolorowo ale bardziej naturalnie,powiększone oko epoxy.P1190978.JPGP1190980.JPGBędą wymiatać na 100% , a ja od jutra 2 tyg. na Mazurach, dużo spławika (lin, karp, karaś) czyli ulubione zasiadki mojej Pani, ale spina też popróbuje chociaż nie liczę na takie rybska jak Twoje. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nowy design "drewniaków" [bez folii alu] .Zmiany-mniej kolorowo ale bardziej naturalnie,powiększone oko epoxy.P1190978.JPGP1190980.JPGMasakra :wub: Bardzo chętnie bym przytulił takie ,tyle że ZZ Rap-y z drewna .Choć w sumie takiego ze sterem też , tak dla zasady,he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Masakra :wub: Bardzo chętnie bym przytulił takie ,tyle że ZZ Rap-y z drewna .Choć w sumie takiego ze sterem też , tak dla zasady,he he.Właśnie się robi spore stadko ZZ"Rap z drewna i będą w tym designie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To do paki ,jeżeli można ...Będą na przykosy i wyspy jak Darek przyjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 X-Zoga 120g to jest pobożne życzenie przy rzucaniu.Może przy verticalu tak.To jest taki mocny kij boleniowy oceniłbym go do 50-60g. Nic nie kumam. Coraz dziwniejsze to opisy na wędziskach. Rano rzucałem Majorem 1-4oz. Pełen zakres, aż się zdziwiłem. Jedynie jerków powyżej 60g nie da się dobrze prowadzić, zbyt ustępliwy szczyt. Poza tym świetny kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak Darek do Ciebie przyjedzie to będą takie przykosy że aż się boję.Ja bym dołączył ale z moim zdrowiem to by było jednorazowe przeżycie.Trzyma kciuki i liczę na was,na Rapę 100+ no!90 też super by było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Nic nie kumam. Coraz dziwniejsze to opisy na wędziskach. Rano rzucałem Majorem 1-4oz. Pełen zakres, aż się zdziwiłem. Jedynie jerków powyżej 60g nie da się dobrze prowadzić, zbyt ustępliwy szczyt. Poza tym świetny kij.Bo to jest 120g przy wertykalnym łowieniu.Kij cholernie mocny ale sum był po prostu przerażający.Ja nie odpuszczę.Zbroję X-Zogę 15kg do 300g.Choćbym miał na butach za nim jechać po żwirze do Krakowa. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Bo to jest 120g przy wertykalnym łowieniu. Chyba, że tak.Ten Major Arrival ARC-70XX @franca wspaniale leży w rękach, bardzo lekki, idealnie wyważony. Nie łowiłem nigdy wertykalnie, ale może on też do takiego łowienia stworzony. Ta płynnie pracująca szczytówka mnie w nim zaciekawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak Darek do Ciebie przyjedzie to będą takie przykosy że aż się boję.Ja bym dołączył ale z moim zdrowiem to by było jednorazowe przeżycie.Trzyma kciuki i liczę na was,na Rapę 100+ no!90 też super by było.No kurde zobaczymy ,albo będzie konkret, albo nic .Nie będziemy kurdupli wstawiać, i tak się rozmieniłem w tamtym sezonie... to starczy .Pojedziemy w kilka fajnych miejsc ,komuś musi wyjść .Obaj nie możemy mieć pechozolu ...Jak trafi ,będzie co pokazać . O przykosy się nie martw łajba wysokie burty ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nic nie kumam. Coraz dziwniejsze to opisy na wędziskach. Rano rzucałem Majorem 1-4oz. Pełen zakres, aż się zdziwiłem. Jedynie jerków powyżej 60g nie da się dobrze prowadzić, zbyt ustępliwy szczyt. Poza tym świetny kij.No te opisy są dziwne. Ja do szczupakow używam Beast Mastera 20-50g i tym kijem spokojnie radzę sobie z przynetami 25g jak i 100g. Ostatnio trouta tym kijem machalem a waży jakieś 90g i mogę tym walić ile farbryka dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Panowie to nie wina opisu ;-) wspomniany major to kij glownie pod swimbaity do rzucania i jednostajnego zwijania. Nikazdy kij o cw 4oz jest przeciez jerkowka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi