joker Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Panowie to nie wina opisu ;-) wspomniany major to kij glownie pod swimbaity do rzucania i jednostajnego zwijania. Nikazdy kij o cw 4oz jest przeciez jerkowka ;-) Trochę tu bałaganu zrobiłem Tomiemu tymi opisami. Sorry.Dzięki za wyjaśnienie. Rzeczywiście do równego jednostajnego prowadzenia dużych przynęt ten kij jest rewelacyjny, pewnie i w trolu się dobrze sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nie ma żadnego bałaganu jest ok.Po tych wczorajszych bojach i straconym monster wąsie postanowiłem się dzisiaj wyluzować.Połowię sobie na małe wabiki jakieś klonki,może wzdręgi,jaśki itd.Zabrałem Floata.Sielaneczka normalnie.Do czasu tak z 5minut.Potem ostre szarpnięcie wyrywa mnie brutalnie z nastroju.Nie wiem w pierwszym momencie za co łapać,szpula się kręci,nie wiem gdzie ten palec przyłożyć żeby przestała.Opanowane,kij długas 3,60m wygięty po dolnik.Ryba pod kontrolą,wyjątkowo nerwowa po prostu Boleń psychopata.No i jest 1sza konkretna ryba na Floata. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mikrowobki pod Float fishing się robią.Będę czesał opaski .Raptor8BS Jelec po japońsku. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Raptor8BS Jelec po japońsku.P1190997.JPGP1190991.JPGP1190992.JPGP1190999.JPGO ! Pstrągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 O ! Pstrągowe No skoro tak mówisz .ZZ"Rap8 .....i jeszcze parę kolorków Raptor8BS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jelec I liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Te fiolety będą rządzić.Zwłaszcza w miejscach gdzie jest dużo czebaczka amurskiego,u mnie jest tego masę.Uklejki w miejscówkach boleniowych zero tak jakby znikła z Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ten jelec to po prostu zalakierowana rybcia i taka prawda he a tak na serio, wymiata !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) No właśnie.Wczoraj mówiłem że w niedzielę nic nie robię.Nic!Odpoczywam.Efekt taki że kombinuje w pracowni z real fishami,walę kawę i siedzę na jerku.Ptaszki zaczynają napie.....ć za oknami,najbardziej cukrówka która mnie tu straszy huhuhuuuu,ma zdrowie!Już tak z godzinę i skupić się nie pozwala.Co przyłożę pędzel do kolejnego detalu huhuhuuuu i tak w kółko. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) No to pojechałem nad wodę przez tą cukrówkę co mi dokuczała.Ciemnawo było,mgła nic nie widać. Sprzętowo jak zwykle grubo-X-Zoga 4kg max.60g/Zillion-plećka 20lb+VEP 20lb,Przynęta Raptor8BS. Po rozpogodzeniu i ustąpieniu mgły wypracowałem kilka Kleksów w tym parę konkretnych pod 60cm. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Tomku. Sypiasz od czasu, do czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Tomku. Sypiasz od czasu, do czasu? Teraz sezon nie ma czasu,w zimie się wyśpię .Chyba zrobię drugą turę tym razem z Floatem tylko najpierw muszę pomalować wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Tomy działały wobki oj działały!!!To miejsce zapchniało i rybką i sie niepomyliłem!!! Gratuluję połowu ale ryb w panierce nie lubimy tu oglądać. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ten drugi niezły grubas centa mniejszy ale sporo cieższy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mrówy gotowe.Jak coś są na giełdzie twórców. UWAGA!!!ostatki.Do końca sezonu Boleniowego tj.do końca października zamówień na Mrówy i inne woblery Jaziowo/Kleniowe nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) A!Jadę nad wodę.Upał że szok nie da się robić Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To znaczy z roboty do roboty jedziesz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 U panie ,takie klenikochy to ja widziałem ostatnio trzy lata temu pod tamą na Solinie :-):-):-) ,masakra :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To znaczy z roboty do roboty jedziesz, tak?Coś w tym stylu U panie ,takie klenikochy to ja widziałem ostatnio trzy lata temu pod tamą na Solinie :-):-):-) ,masakra :-).No trafiają się ale wszystkie w tym rozmiarze złowiłem na spore woblery 8cm.Może dlatego że na mniejsze łowię rzadko-nie lubię. No i wróciłem.Miejscówa oblegana/oklepana ale jakoś udało się coś wydłubać a było nas sporo.Zacząłem na luzaka a grzeje nieprzeciętnie. Dwa z warkocza takie dość ubite na Raptora8BS.Ostatnio głównie na nie łowię.Musiał iść w podbierak bo dziabnął dość mocno ale gładko poszło usuwanie wobka. Potem już trzeba było się nieco zasłonić bo mnie lekko spiekło i ostatni Rap na pożegnanie.Oddychamy ciężko w równym tempie co widać na fotkach .....tyle że on wraca do chłodnej wody a ja zostaje na skwarze. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Tomy działały wobki oj działały!!!To miejsce zapchniało i rybką i sie niepomyliłem!!! Gratuluję połowu ale ryb w panierce nie lubimy tu oglądać.W jakiej panierce??? Fotki zrobione na szybko rybki całe i zdrowe wrociły do wody(napeno nie uczestniczy w profesjonalnej sesji ktora trwa wieki)!!!Chcialem tylko Tomiemu podziekowac za wobki bo jest naprawde za co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No jedna ryba była na kamieniach to fakt ale druga miała fotkę elegancką i sam nie rozumiem czemu obie zostały usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji Pewnie poszło za jednym zamachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 MikroPoint.Jednorazowy wypust. Ukleja Real Fish a drobnymi akcentami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Pizdryki gotowe.Fajna energiczna pracy ale to jest za małe i fatalnie mi się z tym robi. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Szykuje sie niezły odstrzał w ten upał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi