Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Szykuje sie niezły odstrzał w ten upał???To był taki żarcik dla często odwiedzających wątek.Już usunąłem po co dawać satysfakcję jakiejś "pannie" że sobie zgłosi Tak uklejeczka jedna z tej partii powyżej jest Twoja i gwarantuje Ci na nią częste brania. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Juz wiem co potrafi bo pierwszą zabrał konkretny szczupły, szkoda ze pewnie pływa zakolczykowany ale to sie zdaza bo miejsce typowo pachniało bolkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Trzeba było chociaż zostawić fotkę z dymiącą lufą. Pizdryki fajne, ale jak tam sterowce Tomku. Krystek łajbę zwodował więc trzeba szykować pudełka U mnie nadal rządzą Raptory i ZZRap 85. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez siwypike 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Darek wszystko się robi do tygodnia wysyłam wam paki Tobie i Krystkowi .Raptor 8BS też tam będzie co nie co zmieniłem efekty mam piękne na te wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Super U mnie bez szaleństw, jakby 1 rocznik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 O!Widzę że artykuł traktujący o ZZ"Rap85 Jerk będzie nieźle okraszony Rapami przez duże R.Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) U mnie na razie bez szaleństw pomijając 80 na kiju na początku sezonu. Może z Krystkiem coś wyczarujemy.Jeden chudy, drugi długi, ale i tak jeden rocznik Najwięcej na Raptory ale skręcę filmik to zobaczysz dlaczego są takie skuteczne. A jeśli chodzi o konstrukcje bezsterowe to ZZRapka 85 mi się sprawdza bo można ją poprowadzić górą i trochę inaczej. Każda ZZ-ka pracuje inaczej więc jak dla mnie ma inne zastosowanie oraz porę. Przez ostatni miesiąc mieliśmy przejście od niżówki przez stan alarmowy po wysoki. Woda mocno pracuje więc i rapy chodzą po całej Wiśle. Można coś ustrzelić ale trzeba się nałazić bo dojazdy w błocie popowodziowym są nieprzejezdne. Rybki często zmieniają miejsca bo i woda potrafiła opadać po kilkadziesiąt cm na dobę. Dlatego problem jest z dużymi bo jak namierzy się coś ciekawego jednego dnia to następnego pusto przy takich wahaniach wody - to daje inne łowisko. Teraz już powinno być lepiej chyba że znowu gdzieś popada. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez siwypike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Raptory też będą.Już na ukończeniu mała gromadka a teraz siadam do większej partii. Kurna!!!Ciągnie nad wodę ale jeszcze trzeba popracować. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Woda leci w dół ,coraz lepiej się robi pod duże .Kilka wyszło już ostatnio, ale pajace na skuterach skutecznie je zniechęcili do dalszego jedzenia. Darek ,jak ta woda zrobi się taka jak trzeba ,i zobaczę że jest szansa na konkreta ,dzwonię .Tak czy siak pojedziemy na moją potworówkę ,tam jak wyjdzie to będzie coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Super DSC_0315.JPG DSC_0322.JPG U mnie bez szaleństw, jakby 1 rocznik Weź nie pitol.Bez szaleństw?Rapy marzenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dla mnie każda rapa jest jak marzenie. Sen z powiek spędza mi jednak taka 90+. Trudno jest przestać o takiej myśleć kiedy miało się taką na kiju. Te na zdjęciach nie były duże. Tylko w wątku boleniowym rapom przybywa centymetrów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Sen z powiek spędza mi jednak taka 90+. Trudno jest przestać o takiej myśleć.Ekhm.... Mam podobny problem ale z taką 22+ Mulciory naszykowane.Nowe Liny nawinięte i zapsikane,Nowe przypony 25-30Lb założone.Agrafki 20-30kg. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomku, Jazgarz doleciał błyskawicznie, bo już wczoraj miałem go w domu. Raz jeszcze serdecznie dziękuję. Poradź, proszę, w jaki rozmiar kotwic go uzbroić, coby pracy nie uchybić i skuteczności nie pohańbić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Raczej żadne kotwy nie wpłyną negatywnie na pracę.Zależy jak i co chcesz łowić.Min to rozmiar 2 max 2/0 Raptor8BS.Taka ławiczka w pracowni się działa.Trochę fioletów. ....Standardowych ..i sporo Jelczyków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Bardzo dobry preparat do plecionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakie ma właściwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 wycisza, poprawia zasieg i przede wszystkim ogranicza nasiakanie. Można lowic do -5 (chyba ze wieje 30km/h to nie bardzo) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ...I dość tak ogranicza zużycie.Zwłaszcza na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisiaj połowiłem.Mikropoint działa.Drób do 30cm ale sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomy a gdzie mozna kupic ten preparacik do plećki???Super sprawa pobawic się takim zestawem a jaka finezja i relaks widac???Tomy spokojknie zbiera siły na pana wąsa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Chyba troszkę niedouczony jestem. To taka muchówka do mini wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomy a gdzie mozna kupic ten preparacik do plećki???Super sprawa pobawic się takim zestawem a jaka finezja i relaks widac???Tomy spokojknie zbiera siły na pana wąsa???u MefistoFishing.Prełny relaks byłby przy braniach kleksów 50+ Chyba troszkę niedouczony jestem. To taka muchówka do mini wobków? To w sumie zestaw do wypuszczanki ze spławikiem.Moja wędka jest na blanku muchowym klasy 7.Radzi sobie z dużą rybą bardzo ok.Był już Bolek konkretny na ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tomy a gdzie mozna kupic ten preparacik do plećki???Chyba ze wolisz we wlasnym zakresie to np ------> www.plat.co.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Kolejny smakosz Raptora8BS.Kolegi KrisKros. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Takie autko na rybki najprawdopodobniej sobie sprawię.Kwestia dogadania z bazy w Niemczech.Zobaczymy.Może się uda wyrwać w dobrej kasie. http://www.youtube.com/watch?v=EcfbrcD6Zck 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi