Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tak z Płoci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tak z Płoci.A to niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) A Jazgarze są odbite od Jazgarza. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A Jazgarze są odbite od Jazgarza. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) A Jazgarze są odbite od Jazgarza. a mrówka od mrówki Edytowane 13 Czerwca 2014 przez tibhar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Takiej z opuchlizna głodową... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Takiej z opuchlizna głodową...Faraonka Jumbo .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gotowe ZZ"Rap85-Jerk [słabe foty/brak słońca] Prawie gotowe-Raptor8BS w standardowym designie. Raptor8BS "Jelczyki" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dzień dobry. Jak zawsze nie możesz spać... Tomy przyznam, że niezłe zabawki.Ale jeszcze musisz się ciut postarać ;pJeszcze to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Bajdewej, 85 jerk i jelec jest jakiś wolny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Dzień dobry. Jak zawsze nie możesz spać...Tomy przyznam, że niezłe zabawki.Ale jeszcze musisz się ciut postarać ;pJeszcze to nie to To jest to i tak ma być.To jeszcze nie jest seria Real Fish.Odłożyłem temat na rok 2015.Teraz w sezonie nie mam czasu.No i cena Real Fish to minimum 50zł/szt [małe woblery do 8cm] 80zł/szt [większe woblery od 9-15cm.]Raptor8BS ten co powyżej 35zł/szt. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Easy wredny joke to miał być Próbuje wyjść na ryby... Tak już od 4... Ciężki tydzień.... Tomy jak 85 i jelec jest wolny odłóż mi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jelec odłożony.Spokojny jestem tylko tłumaczę że wersja real fish a Raptor8BS to dwie różne rzeczy.W woblerach real fish i tak trzeba będzie nieco modyfikować kształt żeby wyszła z niego zamierzona praca.Wszystkie woblery real fish będą bezsterowcami.Wracając do serii R-BS niedługo pojawi się Raptor6BS.Dorobiłem wzorki,zeszła nocka.Teraz formę zrobić i można zalewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Tomku, dziś Jazgarz zrobił furorę w wędkarskim - pojechałem dobrać kotwice, bo słabo u mnie z dopasowaniem "na numer". Cmokom i ochom nie było końca. Komentarze zaczynały się klasycznie - od "skóry z ryby" i "wygląda jak prawdziwy" . Pogoda wyjątkowo chimeryczna i znad wody przegonił mnie apokaliptyczny deszcz. Udało mi się jednak porzucać nieco i już teraz jestem bardzo zadowolony - nie miałem w pudle wabika o takiej pracy. Przy podbiciu dobrze wyczuwalna praca na kiju. Do tego dobrze leci pod bardzo silny wiatr, co również jest plusem. Będzie dobrym wyborem przy połowach z łodzi na głębokiej wodzie, bo szybko ją penetruje. Tu uzbrojony i po serii testowych rzutów: Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Dienekes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Będzie cała seria takich woblerów Real Fish ale teraz pracuje nad powiedzmy standardem.R11BS/R8BS/R6BS.Żeby nie było że nic nie robię w obiecanym kierunku wstawiam fotki Płoć Jerk i Okoń.To będą takie próby różnych sposobów obciążenia i malowania przed ruszeniem pełną parą z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) A powiedz (to retoryczne w sumie pytanie ) myślałeś nad innym rozwiązaniem oczu? Bo w zasadzie to one zdradzają imitację Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Oczy będę robił sam.Aparat z dobrym makro fotka oka Jazgarza/Uklejki itd,rodzinka ma poligrafię tak więc z odbitką nie będzie problemu.Potem tylko dozownik i zakropić żywicą[chyba wybiorę crystal clear] .Fotkę oka trzeba zrobić żywej ryby prosto z wody. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) No! Płoć będzie miała taki kształt. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wielkość dobra i kształt tez mi się podoba O malowanie się nie muszę bać bo to podzwigniesz na 5 z + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 "Malujemy Okonia". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Smutek mnie ogarnia bo mnie pewnie na tego okonia nie stać malowanie kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) To są tylko ćwiczenia malowania i kaliber nie dla Ciebie.To jest maluszek 9cm.Większe będą to się tam nie martw,będzie Cie stać a malowanie Okonia jest proste jak barszcz. .Jazgarz dużo trudniejszy. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomku, Jazgarz świetnie imituje prawdziwą rybkę, ale już teraz ten próbny okoń wygląda jak gotowy, ba, jeszcze szamoczący się końcu zestawu. Z bocznym trokiem :lol: Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) "Malujemy Okonia" c.d. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi