Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jak światło pada.To jest właśnie to do czego dążę.Pomalować tak jak żywą rybę nie ma problemu ale zrobić tak żeby się mienił jak żywa ryba to już jest czasem dość trudne i wymaga bardzo dobrego oświetlenia.Elektryk tu ze mną przeżył "sajgon" za nim dopasował. :)   

To są tylko ćwiczenia malowania i kaliber nie dla Ciebie.To jest maluszek 9cm.Większe będą to się tam nie martw,będzie Cie stać a malowanie Okonia jest proste jak barszcz. :) .Jazgarz dużo trudniejszy.

Tomy jak to jest 9cm to masz palce jak mój 9 miesieczny syn :P

9cm też może być na moje pajki, moje jerki 10-tki kosza tu niezle ryby. Zrób mi takiego okonia, lub takiego z 14-15cm na polowe sierpnia a na premierę real fishy będziesz mial komplet fot (mam nadzieję). Bede robił tydzień szczupakowania po 12-15h dziennie (jak starczy sił).

Melek, nie pisz lepiej że będziesz łowił po 12-15 h bo 3/4 z odwiedzających jb popadnie w kompleksy :) człowiek się cieszy jak w ogóle wyskoczyć na rybki się uda, cały dzień to chyba szczyt marzeń...

A ja tak planuje zrobić sobie taki mini warsztat do lania żywicy i będę brał nad wodę.Miesznie,zalewanie i 2 godziny łoiwienia.Potem znowu mieszanie itd.

Codziennie sprawdzam pocztę. Nawet kuzwa przez weekend :D paczuszka od Ciebie i od Janusza do mnie leci :)

W czwartek lecę nad wodę i mam cichą nadzieję ze doleci do tego czasu. Na szczura mam juz przygotowane super extra strong ownery morskie.

A ja tak planuje zrobić sobie taki mini warsztat do lania żywicy i będę brał nad wodę.Miesznie,zalewanie i 2 godziny łoiwienia.Potem znowu mieszanie itd.

Myślisz, że sprawdzi się taki pomysł w krzaczorach podczas ulewy ? . W sumie bardzo ciekawy pomysł. Można połączyć przyjemne z pożytecznym. Z drugiej strony żywica to nie piana, jakieś ściski ,mieszadła ,wagi ,strzykawki etc, etc... nie będą raczej potrzebne

Edytowane przez tomasxt

No i wreszcie nadszedł ten dzień :rockon:  Nie lubię zmieniać zdania ale ten okoń jak dla mnie przebił jazgarza o niebo. Zresztą po cichu czekałem na fotkę Twojej przynęty, która będzie w stanie konkurować z ruskim sandaczem :D  Genialna robota nie ma co gadać. Trzymaj się.

Pozdrawiam

• Like 1