popper Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) jakby z siatki wyjęte Edytowane 15 Czerwca 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No jeszcze oczy i płetewki podmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oczy będą tu kluczowe, ale... OMFG!!! :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Oczy będą tu kluczowe, ale... OMFG!!! :o Oczy wykonam sam.Zrobię fotkę makro w realu,pomniejszymi,wyostrzymy.Potem na papier dobrą laserówką i zakropimy żywicą.Zobaczymy co wyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Raptory8BS gotowe.Fotki takie sobie.Będą lepsze w plenerze i od razu film instruktażowy jak nimi łowić.Może się jakaś rybka trafi przy okazji. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomek, okon jest niesamowity!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomek, okon jest niesamowity!!!To będzie limit version.Jedna sztuka .Potem będę robił,chyba w zimie całą serię Real Fiszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jedna sztuka, a raz zielony, raz brązowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zależy jak światło pada.To jest właśnie to do czego dążę.Pomalować tak jak żywą rybę nie ma problemu ale zrobić tak żeby się mienił jak żywa ryba to już jest czasem dość trudne i wymaga bardzo dobrego oświetlenia.Elektryk tu ze mną przeżył "sajgon" za nim dopasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomek, okon jest niesamowity!!!Ty mi tu nie zmieniaj tematu tylko kończ to logo!!! Chłopaki będą film kręcić i muszą mieć firmowe Polo.Mam dojście do militarnych Defender. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To są tylko ćwiczenia malowania i kaliber nie dla Ciebie.To jest maluszek 9cm.Większe będą to się tam nie martw,będzie Cie stać a malowanie Okonia jest proste jak barszcz. .Jazgarz dużo trudniejszy.Tomy jak to jest 9cm to masz palce jak mój 9 miesieczny syn 9cm też może być na moje pajki, moje jerki 10-tki kosza tu niezle ryby. Zrób mi takiego okonia, lub takiego z 14-15cm na polowe sierpnia a na premierę real fishy będziesz mial komplet fot (mam nadzieję). Bede robił tydzień szczupakowania po 12-15h dziennie (jak starczy sił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Melek, nie pisz lepiej że będziesz łowił po 12-15 h bo 3/4 z odwiedzających jb popadnie w kompleksy człowiek się cieszy jak w ogóle wyskoczyć na rybki się uda, cały dzień to chyba szczyt marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tym czasem "łotaj" na tego szczura Pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Melek, nie pisz lepiej że będziesz łowił po 12-15 h bo 3/4 z odwiedzających jb popadnie w kompleksy człowiek się cieszy jak w ogóle wyskoczyć na rybki się uda, cały dzień to chyba szczyt marzeń...A ja tak planuje zrobić sobie taki mini warsztat do lania żywicy i będę brał nad wodę.Miesznie,zalewanie i 2 godziny łoiwienia.Potem znowu mieszanie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A ja tak planuje zrobić sobie taki mini warsztat do lania żywicy i będę brał nad wodę.Miesznie,zalewanie i 2 godziny łoiwienia.Potem znowu mieszanie itd.tomy.... bezsensu...pracę brać z sobą nad wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Codziennie sprawdzam pocztę. Nawet kuzwa przez weekend paczuszka od Ciebie i od Janusza do mnie leci W czwartek lecę nad wodę i mam cichą nadzieję ze doleci do tego czasu. Na szczura mam juz przygotowane super extra strong ownery morskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 tomy.... bezsensu...pracę brać z sobą nad wodę?No do tego doszło Ezehiel,do tego doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie możesz linii zbudować do tego?Mieszarki, utrzasarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Na linii to sobie możesz robić wobki w kształcie cygara tudzież bombki. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dżerki wyglądają zajebiście. jak waży ten okoń/płoć? pewnie koło 3/4oz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Okoń to jest mały jerk.Obciążony standardowo ale w nim chodzi o ćwiczenie malowania.Płoć to dopiero kopyto pod formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) A ja tak planuje zrobić sobie taki mini warsztat do lania żywicy i będę brał nad wodę.Miesznie,zalewanie i 2 godziny łoiwienia.Potem znowu mieszanie itd.Myślisz, że sprawdzi się taki pomysł w krzaczorach podczas ulewy ? . W sumie bardzo ciekawy pomysł. Można połączyć przyjemne z pożytecznym. Z drugiej strony żywica to nie piana, jakieś ściski ,mieszadła ,wagi ,strzykawki etc, etc... nie będą raczej potrzebne Edytowane 16 Czerwca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No i wreszcie nadszedł ten dzień Nie lubię zmieniać zdania ale ten okoń jak dla mnie przebił jazgarza o niebo. Zresztą po cichu czekałem na fotkę Twojej przynęty, która będzie w stanie konkurować z ruskim sandaczem Genialna robota nie ma co gadać. Trzymaj się.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No dzięki ale to jeszcze nie jest właściwy odlew Okonia.Będzie dużo,dużo lepiej-doszły płetewki. ...a tak po za tym ZZ"Rap85 i ZZ"Rap80[drewno] na warsztacie. Raptor6BS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tomek, dlaczego dla tego biednego okonka wydlubales oczy i wkreciles jakies dziwne druciki? I prosze Cie, nie wkrecaj ze to wobler, przeciez widac, ze to ryba.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi