Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek wczoraj po naszej rozmowie godzinę łupania i nic zero reakcji na wobki.

Po czym mam się zbierać i na zz-rapa na 50cm wodzie taki strzał że mało ręki nie urwało. 

Niestety po kilku sekundach wobek wystrzelił jak z procy, po oględzinach okazuje się że kotwica ma dwa ramiona proste a jedno złamane.( bolek miał grubo powyżej 80 cm widziałem je jak pływały )

Dlatego nigdy więcej nie kupię wobków od Ciebie nie uzbrojonych w pełną moc.

A tak poza tym to dam filmiki z miejscówek na serwer i na pw podeślę dane do zalogowania :) ( muszę jakoś narobić Ci ochoty na przyjazd) 

Edytowane przez Sebo0707

No!Jednego znalazłem-nówela Panie-szpila!Mi się ostały tylko RapSticki zaraz jadę się nimi pobawić.Wczoraj miałem ładny strzał ale chybiony.Potem przez pół rzeki ścigał go uparty Kleń i podbijał,dopiero pod nogami zrezygnował.

Idę robić te Sieczki bo mnie tu na priv.atakujecie.Będą z jedną kotwą bo dwie w takim małym wobku to zabójstwo na Bolkach.

Edytowane przez Tomy

Ten pierwszy w kolejce to chyba 95 ? albo złudzenie optyczne ...czy jak.

Jak tak jak mówię ,to ma takiego :D B) he he .

Bedzie na jezioro ,oj bedzie ,he he.Tam ryby uklejek nie jedzą ;) :ph34r: ino spasione płotki.

Nie to tak na fotce wygląda.

Te duże są tylko dwa.

Jednego masz Ty,

drugiego mam ja.

.....a trzeciego pakuje właśnie dla Darka :)

uprzedzając pytanie-Przecież były tylko dwa!? 

odpowiem

Tak!aczkolwiek nie  :D

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Dużo łowiłem sieczką w ubiegłym roku i zawsze dobrze połowiłem ale muszę powiedzieć Ci Tomku, że te z dwoma kotwicami pracują znacznie lepiej niż te z jedną.

Są dużo bardziej stabilne szczególnie w miejscach o nierównym nurcie (rafy) także wszelkie przeszkody z wlewami albo na przelanych główkach.

Sprawę okaleczeń i spadów załatwiają np: Gamaki ;)  

Będzie oczko z tyłu i drobny chwost imitujący ogonek.Będą chodzić tak jak 2 kotwiczkowe.Jutro robię sobie wolne.Rano z Matulą na procesję,bardzo to lubię kurcze no ale trzeba.Potem sprzęt,fotel i jadę na upatrzone miejsce.Nikt tam nie łowi.Widziałem jeden strzał ale potężny.Trzeba będzie tam trochę czasu na obserwacje poświęcić.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1