Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No to se ustawie a jak Tomku poprosze więc 4 sztuki To się trochę zejdzie bo formę nową robię.Czekam na silikon.Postaram jak najszybciej ogarnąć w każdym bądź razie wpisane w zeszyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No to se ustawie a jak Tomku poprosze więc 4 sztuki ta dam !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Tomek wczoraj po naszej rozmowie godzinę łupania i nic zero reakcji na wobki. Po czym mam się zbierać i na zz-rapa na 50cm wodzie taki strzał że mało ręki nie urwało. Niestety po kilku sekundach wobek wystrzelił jak z procy, po oględzinach okazuje się że kotwica ma dwa ramiona proste a jedno złamane.( bolek miał grubo powyżej 80 cm widziałem je jak pływały ) Dlatego nigdy więcej nie kupię wobków od Ciebie nie uzbrojonych w pełną moc. A tak poza tym to dam filmiki z miejscówek na serwer i na pw podeślę dane do zalogowania ( muszę jakoś narobić Ci ochoty na przyjazd) Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) No niestety kotwy przy takich torpedach muszą być z górnej półki.Jest tam jakiś hotel albo coś,niedaleko od wody?Jak było branie to już będzie z górki z bezsterowcami. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Off, już za późno byłem tam z dobeltUFką bacznie oglądam i lubuje te woblery, a ktoś łowił na nie na Bugu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Rzucasz w poprzek trzymasz na napiętej lince i niech sobie leci wachlarzem.Od czasu do czasu podbić ale nie koniecznie.Jak wpadnie w rewir żerującego Bolenia musi być zebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ta dam !!! P1200323.JPGP1200324.JPGNoszzz.... kurna CZARODZIEJ czy coooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) No!Jednego znalazłem-nówela Panie-szpila!Mi się ostały tylko RapSticki zaraz jadę się nimi pobawić.Wczoraj miałem ładny strzał ale chybiony.Potem przez pół rzeki ścigał go uparty Kleń i podbijał,dopiero pod nogami zrezygnował.Idę robić te Sieczki bo mnie tu na priv.atakujecie.Będą z jedną kotwą bo dwie w takim małym wobku to zabójstwo na Bolkach. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tomy... A sterowiec dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Może się zrobi+1.Ja bym jednak się skupił na bez sterowcach .Korpusy sieczki gotowe jeszcze dzisiaj malowanie.Parametry 4,5cm waga 6g.Będzie to dość lotny wobler i ze sterem.Podobno idzie czas sieczki .Spróbuje też zrobić wersje bez sterową. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak ktoś mi odda twojego sterowca nie będę męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Ten pierwszy w kolejce to chyba 95 ? albo złudzenie optyczne ...czy jak.Jak tak jak mówię ,to ma takiego he he .Bedzie na jezioro ,oj bedzie ,he he.Tam ryby uklejek nie jedzą ino spasione płotki. Nie to tak na fotce wygląda.Te duże są tylko dwa.Jednego masz Ty,drugiego mam ja. .....a trzeciego pakuje właśnie dla Darka uprzedzając pytanie-Przecież były tylko dwa!? odpowiemTak!aczkolwiek nie Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak Krystek przeanalizuje moje pudełka to mnie na ryby nie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak Krystek przeanalizuje moje pudełka to mnie na ryby nie zabierze A czemu Darek,najwyżej zwędzę Ci coś ciekawego z pudełek Tego 95 to i tak przeznaczę na jeziorko ,tam się żywią grubszym towarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Eeee.... Krystek... To ja biorę tylko żelazo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dzisiaj byłem powysyłać paczki i wskoczyłem nad wodę.Taki najlepszy z dzisiaj.Sprzętowo X-Zoga 4kg,Ryoga1012,plecionka 25lb+VEP 25lb,agrafka Ular 30kg a na końcu Raptor8BS w wersji Jelec.Strzał atomowy w mocnym uciągu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dużo łowiłem sieczką w ubiegłym roku i zawsze dobrze połowiłem ale muszę powiedzieć Ci Tomku, że te z dwoma kotwicami pracują znacznie lepiej niż te z jedną.Są dużo bardziej stabilne szczególnie w miejscach o nierównym nurcie (rafy) także wszelkie przeszkody z wlewami albo na przelanych główkach.Sprawę okaleczeń i spadów załatwiają np: Gamaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Będzie oczko z tyłu i drobny chwost imitujący ogonek.Będą chodzić tak jak 2 kotwiczkowe.Jutro robię sobie wolne.Rano z Matulą na procesję,bardzo to lubię kurcze no ale trzeba.Potem sprzęt,fotel i jadę na upatrzone miejsce.Nikt tam nie łowi.Widziałem jeden strzał ale potężny.Trzeba będzie tam trochę czasu na obserwacje poświęcić. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Pobawiłem się z klientką mojej żony.Kurcze uwielbiam te psy. ...ale buziaka nie chciała .Spanikowała. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Co to za psiak??? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) West Highland white terier.Lubię też Bulteriery ale zbyt problematyczne na spacerach bywają.Straż miejska się czepia a ja na ten "mundur" mam po prostu alergię.Obie rasy niesamowicie kumate i kontaktowe. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ukleje Real Fish w trakcie tworzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) ZZ"Rap8 drewno z zielonym i niebiewskim grzbietem.[spora ławica] Raptor6BS ....i ZZ"Rap85 Jerk. [spora ławica] Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiślana Anakonda. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi