kacperek993 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiślana Anakonda. P1200366.JPGP1200368.JPGP1200370.JPG Normalnie Tomy Halik . Ujęcia lux . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Płocia poszerzona celem uzyskania pracy.Bedzie to spory Jerk na Pajki. Tak kontrastowo żeby było widać.Boleniówka 15cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Tomku czy można czymś reanimować "nie ma bata" po spotkaniu ze szczupakiem bo bardzo mi go poharatał i lakier się troszkę "uszczuplił" Gdybyś je normalnie robił nie zawracał bym głowy tylko kupił następnego ale wiesz jak jest z nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Hartzlack HS połysk.To jedyne wyjśćie.Zanurzyć i zostawić na 12godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Boleniówka.Imitacja dużej uklejki.Wobler będzie bezsterowy o dużej wadze.Moje oczekiwania co do konstrukcji.Lustro w opadzie,łatwa animacja oczkowania.Ma imitować trąconą,dużą uklejkę.Przynęta raczej na konkretne Rapy.Nie mogę się doczekać testów Parametr:Długość 12cm Waga powinna wyjść w granicach 30g. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Tomy, toż to predator. Było mu wobka rzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Boleniówka.Imitacja dużej uklejki.Wobler będzie bezsterowy o dużej wadze.Moje oczekiwania co do konstrukcji.Lustro w opadzie,łatwa animacja oczkowania.Ma imitować trąconą,dużą uklejkę.Przynęta raczej na konkretne Rapy.Nie mogę się doczekać testów P1200378 - Kopia.JPGP1200380 - Kopia.JPGP1200381.JPG P1200378.JPG Parametr:Długość 12cm Waga powinna wyjść w granicach 30g.Tomy, to już wiem co robiłeś z tym floatem, przesiew uklei żeby złowić tą "odpowiednią' Pewnie szczupłe też bedą w nią nieźle biły, szczególnie jak będzie ładnie lusterkowała. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wiślana Anakonda. P1200366.JPGP1200368.JPGP1200370.JPG Polowanie zaskroncow jest w tym miejscu rownie emocjonujace jak brania bolkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Tomy, to już wiem co robiłeś z tym floatem, przesiew uklei żeby złowić tą "odpowiednią' Pewnie szczupłe też bedą w nią nieźle biły, szczególnie jak będzie ładnie lusterkowała.To starucha z zamrażarki.Float idzie do ludzi.To nie dla mnie.Haczyki za małe,żyłki za cienkie a ryby za małe na to biorą. Polowanie zaskroncow jest w tym miejscu rownie emocjonujace jak brania bolkow.Może z 10lat temu,teraz najwięcej emocji dostarczają zaskrońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 O tym samym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zestaw do Floata wylądował na giełdzie jak by ktoś był chętny.W rozliczeniu mogę przyjąć Ryogę 1016HL lub Steeza SW z moją dopłatą ale wolałbym bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 ....i nici z długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 a szczupaczek sie skusił na Twojego bezsterowca (plastik- wersja eko.) wział z opadu...sandaczyki przy brzegu skubały takze sobie pomyslałem...w głównym nurcie z 10m. ale i tak finezyjnie sie łowi..ze dwa ruchy korba i opad piekne lustro.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Super .Sieczka po kolorkach.Teraz klar i wtedy będzie widać efekt. ....I zaczynam czarować z real fiszkami.Lejemy silikon. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 I tak bez znieczulenia?!? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niedługo filmy w moim wydaniu.Zobaczysz co tam się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ZZ"Rap85-Jerk.Gotowe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Fajne oka, skad masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Oczka to jest to co na fotce poniżej tylko większe,po jednej warstwie lakieru robisz na nim czarną kropkę i gotowe. Na dniach zaczynam robić oczy 3D samodzielnie.Zobaczę co to wyjdzie. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) A te oczka znam, chyba nawet do mnie leca bo ostatnio poszalalem na ebayu.Niestety nie robia duzych takich oczu EDIT:Ja tez zaczynam robic swoje oczy, materialy juz sa tylko troszke czasu potrzeba no i cholera wycinaki mi przyszly takie ostre ze maja problem z przecieciem papieru... Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Zabieram się za szczurki.Jak by ktoś chciał dawać znaka,parę więcej odlać nie problem. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja juz swojego szczuroslawa mam i jestem pozytywnie zaskoczony Tomy. Dobrze miesza na powierzchni. W końcu dostanę szczupaka na topwatera bo na bank zje go jakiś zebacz. W tym tyg nie pojechałem pajkowac bo w Irl żar z nieba a sobie lysinke przypieklem nad morzem i nie dałbym rady na słońcu wysiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 To czapusie powinieneś brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Słońce przechodzi przez czape. Można sie poparzeń nabawic więc nie chciałem ryzykować. W tym tyg juz na bank pojadę gdzieś bo mnie nosi. M parę met na szczroslawa więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mam jeszcze takie Walk The Dog 10cm kawał szmela.Mógłby tam ogarniać zębate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi