Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Takich nie lubię. Szczur zrobi robotę Ty zrób mi lepiej dużego okonia a nie sie opierdzielasz przy sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Ta po prostu palę się do tej roboty.Biznes na tym by był jak by golił po 2-3 dychy a nie ma takiej opcji.Szczury co innego bo mają zejście non stop pod Mogolię i Syberię.Zrobię Okonia ale to jak będzie luz w pracowni. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zrobisz okonia za późno i biedny będzie musiał lezec w pudelku bo szczupaki zejdą na głębszą wodę. Smutno mu bedzie kurde ze brzydkie sterowce sie kapia a on nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Płocia będzie wcześniej. Dzisiaj potestowałem Raptora6BS ale przy chyba 5tym czy 6stym kleniaczku odpuściłem. Zapiąłem RapSticka i co nieco udało się skusić.Brania jasna sprawa z powierzchni jak nie trafił ponawiał ataki aż do skutku.Sprzętowo-X-Zoga 4kg max.60g.Ryoga1016,plecionka 25lb+Vep25lb.Przynęta RapStick10. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj potestowałem Raptora6BS ale przy chyba 5tym czy 6stym kleniaczku odpuściłem. U nas, na tego malucha klonki nie będą brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj potestowałem Raptora6BS ale przy chyba 5tym czy 6stym kleniaczku odpuściłem. U nas, na tego malucha klonki nie będą brały No właśnie tak korzystam z ostatnich dni i sobie na nie łowię bo w poniedziałek wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Żeby mnie lakieru nie pogryzły Pojechaliśmy ostatnio w górę rzeki i kumulacja szczupłych nastąpiła ,masakra .Ciesz się ze u Ciebie te rzeczki wąskie ,to wiaterek nie ma gdzie pokazać siły na wodzie.Możesz sobie łowić w miarę normalnie.U nas masakra ,wieje jak na morzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj potestowałem Raptora6BS ale przy chyba 5tym czy 6stym kleniaczku odpuściłem. U nas, na tego malucha klonki nie będą brały bo ich nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Są Robert... ,średniaki(20-40 max) ale są ,oczywiście nie wszędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tomek za ile szczurki i ile ich będzie ? Napisz na PW . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Żeby mnie lakieru nie pogryzły Pojechaliśmy ostatnio w górę rzeki i kumulacja szczupłych nastąpiła ,masakra .Ciesz się ze u Ciebie te rzeczki wąskie ,to wiaterek nie ma gdzie pokazać siły na wodzie.Możesz sobie łowić w miarę normalnie.U nas masakra ,wieje jak na morzu .Ta nie za wielkie.Zawiało mi ucho.Kurna idzie starość,człowiek dziad się robi.Skończyłem na dzisiaj robotę w pracowni i się zastanawiam-kłaść się czy jechać na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Ukleje gotowe. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak zawsze spać nie możesz:pPraca podobna do zz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Praca podobna do drewnianych ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tomek a zostały jeszcze jakieś BS6 i sieczki dwukotwicowe? Tak po 3szt bym chętnie przygarnął a jakby jeszcze 2 szt BS6 były w kolorze jelca czyli tym złotawym to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Sieczki są R6BS poszły ale zaczynam odlewać wzorki pod formę to te parę więcej się zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Odezwę się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Ukleje gotowe. P1200450.JPGNo i już po testach na wodzie.Kotwica wytrzymała ale odciąłem groty żeby było łatwiej rybę wypiąć bez zbędnej szarpaniny.Trafiło w nożyczki i ani w te ani w te. Sprzętowo jak zwykle.Ryby rozmiarowo bez szaleństw ok.67cm ale silne,zdrowe w sumie nie jest źle.Brania w warkoczu.Rzut na spokojną za warkocz i sprowadzanie wachlarzem,przy wyjściu z warkocza na spokojną wewnętrzną strzał a drugi w warkoczu na przytrzymanego.....i w doskonałej kondycji powrót do domu.Oczywiście mowa o rybach bo mi zawiało chyba drugie ucho. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) W poniedziałek trafią na giełdę ZZ"Rap85-Jerk,Uklejki Real Fish i ZZ"Rap8 [drewno] Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ZZ"Rap8-Drewno. ZZ"Rap95-Jerk się szykują.Jest to sporo większy i cięższy wobler od ZZ"Rap85-Jerk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Obydwa modele mi się podobają .Na jeden już wytargałem sporo rybek ,ale drugi jest luks.Na stojącej wodzie odbija jak monitor i pięknie lusterkuje w opadzie.Kawał woba ,wezmę go na szczupaczki- do testa ,a co .Odłóż mi jednego z tych na foto ,o tym 95 mówię ...Śmiemy twierdzić z braciakiem że pracuje lepiej niż ten 85 .Może być luks , foto pierwszego jeziorowego bolka ,jakiego na niego wytargam jest Twoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Bo gruba parówa to i lepiej odbija .Łatwiej go też wyczuć z dużej odległości bo masywniejszy.To będą bardzo rzadko robione modele i pod stała klientelę.Tak na rynku nie będą dostępne., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W sumie kawałek woba jest ,ale dla bolka już 70 cm to nic...Na stojącej gdzie jeżdzimy jedzą ukleje po kilkanaście cm i spore płocie.Dobra przynęta pod nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 A na "nie ma bata" faktycznie nie ma bata wczoraj byłem na rafie i nic nie brało to polazlem na bardzo leniwy przy tym stanie napływ i dalej nic aż do czasu jak założyłem NB i 2m prowadzenia opadzik itd... efektem były dwa jaziory pod 60cm Jedyna co potrzebuje ten wobek to gamaki nr 10 bo na ownerach o tym samym nr gorzej opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Super Arku.Dzisiaj udało się nakręcić film.Aparatem ale jest a na nim jak prowadzić Ukleję real fish i branie na nią też jest.Wszystko widać elegancko.Ogarnę temat to wstawię na YT.Ryba nie kolos ale na minimum forumowe i widać zasady gry.To ten.Fotka na szybko baterie szlag trafił.Potem był jeszcze jeden ale już nie było czym sfocić. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi