Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma odpowiedniej emotki, więc: <skacze ujarany po całym biurze>

:D :D :D

Dziękuję Tomku, piękny prezent to zaiste :)

:D  i nawet praca wyszła choć robiłem ten wobler celem przećwiczenia malowania.Taki nie za ciężki jerk kolebanie w opadzie przy podbiciu bardzo ciekawie!Odskok raz w jedną raz w drugą ale przy tym jeszcze idzie w górę do powierzchni i robi oczko.  

A dla mnie realfish-e .

Dotarły  :wub:  ,co do tych konstrukcji wcześniejszych to jak zawsze luks B)

Jestem pod wrażeniem tych realfish na żywo,jestem pozytywnie zaskoczony .

Jak nie mogłem patrzyć na tą pianę i żywicę tak teraz ...

Dzisiaj będzie testowany na jeziorowych ,wieczorem :ph34r:

• Like 1

Tylko go nie urwij bo w łeb :D sliczny okonek :)

Melanż Płocia odlana wyszła kozzacko.Nie mogę się doczekać jej malowania.Ale się kurna wyżyje artystycznie!!!Teraz jak przechodzę koło pudełka z pędzlami to aż szeleści tak się do niej rwą!.Do tych pójdą wkręty ale to już sumy powyciągane są na mniejszych wkrętkach to i Twoje lokomotywy nie dadzą temu rady.Potem jak się wstrzelą w rynek to zrobię formy na stelaże.Nie dlatego żebym się obawiał mocy ale po prostu wygodniej dla mnie.Płoć kozak!

Ukleja Real Fish.

post-46714-0-45721100-1403621824_thumb.jpg

...........i filmik z łowienia.Mniej więcej widać prowadzenie-wolne,przytrzymania itd.Ten akurat wziął przy wyjściu z warkocza na cofkę gdzie trzeba było szybciej ściągać celem utrzymania kontaktu z przynętą.Film kiepski z aparatu ale obiecuje-będą dużo lepsze.Jutro kamerka-już zamówiona i ruszam z tym i nie śmiać mi się bo w podomce jestem no ale dla fasonu przynajmniej kamizelka jest.Dla mniej cierpliwych od 4 minuty sobie przewinąć.

Edytowane przez Tomy
  • Like 9

ten "siurek" , to bym przeskoczył na upartego ;)

trochę kompresja za duża tego filmiku, ale dobrze, że widać, że sie łowi

na tym pizdziku co kręciłem to dobrze że w ogóle coś widać.Kamerka już jutro powinna dojść,jakość skoczy dość znacznie.

Klonek wyszedł rewelacyjnie , czekam na efekt końcowy .

tak za 2tygodnie będzie co nieco widać.

Tomy, a pamiętasz jak na jerkbait jeździli po tym chłopaku: 

Na filmie nie byłeś ani lepszy, ani gorszy od niego. Tylko tamtego gościa zjechali i zwyzywali od mięsiarza itp.. Wiocha ci użytkownicy z jerkbaita, co? 

Uważaj, żeby po tobie nie zaczęli jeździć.  ;)

Fajny film. :)