Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Jutro rano przychodzi informatyk z firmy teścia i ogarniam filmik.Tylko się nie śmiać bo jestem na nim w "podomce" tak na chwilę wyskoczyłem. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Haha spoko, dawaj na YT;) 95 jakbys mi odlozyl bedzie super. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Próbujemy nowy wzorek wobka ze sterem wymyślić.Wobler o nie tuzinkowej pracy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Karmi najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Okoń ukończony. Dienekes to dla Ciebie.Prezent do kolekcji. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie ma odpowiedniej emotki, więc: <skacze ujarany po całym biurze> :D Dziękuję Tomku, piękny prezent to zaiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie ma odpowiedniej emotki, więc: <skacze ujarany po całym biurze> :D Dziękuję Tomku, piękny prezent to zaiste i nawet praca wyszła choć robiłem ten wobler celem przećwiczenia malowania.Taki nie za ciężki jerk kolebanie w opadzie przy podbiciu bardzo ciekawie!Odskok raz w jedną raz w drugą ale przy tym jeszcze idzie w górę do powierzchni i robi oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wkrótce urlop. Będą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tylko go nie urwij bo w łeb sliczny okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie bój, nie bój. Będę dbał, jak o własne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 a dla Ciebie Melanzyk będzie Płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A dla mnie realfish-e .Dotarły ,co do tych konstrukcji wcześniejszych to jak zawsze luks Jestem pod wrażeniem tych realfish na żywo,jestem pozytywnie zaskoczony .Jak nie mogłem patrzyć na tą pianę i żywicę tak teraz ...Dzisiaj będzie testowany na jeziorowych ,wieczorem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hooligansy tak na szybko w wersji biała ryba.Uszczelnianie sterów i gotowe.no i wersja pstrąg potokooowiec Sieczka też na ukończeniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ta sieczka Tomku,świetna robota po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ta sieczka Tomku,świetna robota po prostu... rozumiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 rozumiem........ Bez żadnych podtekstów Tomasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A mnie ta ''sieczka'' pasi idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tylko go nie urwij bo w łeb sliczny okonek Melanż Płocia odlana wyszła kozzacko.Nie mogę się doczekać jej malowania.Ale się kurna wyżyje artystycznie!!!Teraz jak przechodzę koło pudełka z pędzlami to aż szeleści tak się do niej rwą!.Do tych pójdą wkręty ale to już sumy powyciągane są na mniejszych wkrętkach to i Twoje lokomotywy nie dadzą temu rady.Potem jak się wstrzelą w rynek to zrobię formy na stelaże.Nie dlatego żebym się obawiał mocy ale po prostu wygodniej dla mnie.Płoć kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klonek 10cm Płoć 12cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ukleja Real Fish. ...........i filmik z łowienia.Mniej więcej widać prowadzenie-wolne,przytrzymania itd.Ten akurat wziął przy wyjściu z warkocza na cofkę gdzie trzeba było szybciej ściągać celem utrzymania kontaktu z przynętą.Film kiepski z aparatu ale obiecuje-będą dużo lepsze.Jutro kamerka-już zamówiona i ruszam z tym i nie śmiać mi się bo w podomce jestem no ale dla fasonu przynajmniej kamizelka jest.Dla mniej cierpliwych od 4 minuty sobie przewinąć. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ten "siurek" , to bym przeskoczył na upartego trochę kompresja za duża tego filmiku, ale dobrze, że widać, że sie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klonek wyszedł rewelacyjnie , czekam na efekt końcowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ten "siurek" , to bym przeskoczył na upartego trochę kompresja za duża tego filmiku, ale dobrze, że widać, że sie łowi na tym pizdziku co kręciłem to dobrze że w ogóle coś widać.Kamerka już jutro powinna dojść,jakość skoczy dość znacznie.Klonek wyszedł rewelacyjnie , czekam na efekt końcowy .tak za 2tygodnie będzie co nieco widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomy, a pamiętasz jak na jerkbait jeździli po tym chłopaku: Na filmie nie byłeś ani lepszy, ani gorszy od niego. Tylko tamtego gościa zjechali i zwyzywali od mięsiarza itp.. Wiocha ci użytkownicy z jerkbaita, co? Uważaj, żeby po tobie nie zaczęli jeździć. Fajny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Oj inna to rzeka niż u mnie, bardzo inna... bazyloss napisał siurek. Ale za to siurek rybodajny regularnie jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi