Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tom, jak masz bole na stojącej ,to będą do niej wyskakiwały, na bank.

Sprawdzone wczoraj .Z tego miejsca co dzwoniłem to lipa,ni ma zasięgu :blink: ale ryby są .

Może Darka weżmemy tam, niech się chłopak trochę podłamie .

Już nie jeden stracił wiarę w swoje umiejętności na tym bajorku ;) :D :lol: :lol:

• Like 1

Tom, jak masz bole na stojącej ,to będą do niej wyskakiwały, na bank.

Sprawdzone wczoraj .Z tego miejsca co dzwoniłem to lipa,ni ma zasięgu :blink: ale ryby są .

Może Darka weżmemy tam, niech się chłopak trochę podłamie .

Już nie jeden stracił wiarę w swoje umiejętności na tym bajorku ;) :D :lol: :lol:

Złośliwiec :) Wiesz Krystek że czasem fuks może odwrócić losy połowu. O umiejętnościach nie będę pisał przed czasem bo widzę że poligon szykujesz. Lubię wyzwania , tym bardziej w doborowym towarzystwie. ;) Żeby tylko był czas porzucać :)

• Like 1

Złośliwiec :) Wiesz Krystek że czasem fuks może odwrócić losy połowu. O umiejętnościach nie będę pisał przed czasem bo widzę że poligon szykujesz. Lubię wyzwania , tym bardziej w doborowym towarzystwie. ;) Żeby tylko był czas porzucać :)

Daro, no co Ty ...ja złośliwiec ;) :D :lol:

Chcę tylko żebyś coś zobaczył :ph34r: 99%ludzi którzy tam chcą złowić bolka odchodzi ze spuszczoną głową :blink: :( .

Tam wystarczy godzinka i zobaczysz dużo ,a czy złowisz :) ...

• Like 1

Wczoraj stynę łyknęły dwa bolusie ,na rzece w końcu.

Dało wypłynąć ,ale pocieszyć nie bardzo ,same drobne ryby .Więcej patrzyłem niż łowiłem .

Chciałem jeszcze zobaczyć jak reagują na tego real fisha ,ale ryby się skończyły po stynce ...

Edit. Doszły BS-y ,jutro testy na wodzie, mam nadzieję :ph34r:

Edytowane przez Krystekwolf

Daro ,ja dziś połowiłem okonków na 8 BS ,jakieś szczupaczki się uwiesiły i wobki zniszczone ,ale tylko dwa ...

Też  do mnie dziś doszły ,no i poleciałem się nimi pobawić .

Na Wiśle sztorm ,tam gdzie bym chciał łowić ehhh...

Jeziorowe bolki Cię przetestują dokładnie :P :D :lol: :lol: .

Edytowane przez Krystekwolf