Mateush Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Subskrybuję , a jak . Chociaż se popatrzę w telewizji na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tom, jak masz bole na stojącej ,to będą do niej wyskakiwały, na bank.Sprawdzone wczoraj .Z tego miejsca co dzwoniłem to lipa,ni ma zasięgu ale ryby są .Może Darka weżmemy tam, niech się chłopak trochę podłamie .Już nie jeden stracił wiarę w swoje umiejętności na tym bajorku :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Spróbuje.No!Finito.Teraz dotlenić się nad wodą i jutro rano ruszam z woblerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tylko żebyś się za długo nie dotleniał Rób te wobki ,bo czas ucieka ...Żeby nie ten sztorm na Wisełce, to byśmy się zabawili z tymi cwaniakami ,a tak dupa ...Trzeba stresować te z jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Kurna "bede sie wentylował ile bede chciał!" O!To Ci jeszcze dopakuje na te co się obżerają drobnicą. Dzisiaj wieczorem się zabieam do pracy.Muszę też dorobić raczków bo mi tu Klenie ładnie w to pakują. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Teraz lepiej gadasz Tomek.Żrą tylko drobno ,mają tego w cholerę na razie i co poradzisz...Na Wisełce nie są tak wybredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tom, jak masz bole na stojącej ,to będą do niej wyskakiwały, na bank.Sprawdzone wczoraj .Z tego miejsca co dzwoniłem to lipa,ni ma zasięgu ale ryby są .Może Darka weżmemy tam, niech się chłopak trochę podłamie .Już nie jeden stracił wiarę w swoje umiejętności na tym bajorku :lol:Złośliwiec Wiesz Krystek że czasem fuks może odwrócić losy połowu. O umiejętnościach nie będę pisał przed czasem bo widzę że poligon szykujesz. Lubię wyzwania , tym bardziej w doborowym towarzystwie. Żeby tylko był czas porzucać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 P1200563.JPGP1200564.JPG Tomy czyżby jednak powstał mały BS ? czy będzie w tym ster ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Złośliwiec Wiesz Krystek że czasem fuks może odwrócić losy połowu. O umiejętnościach nie będę pisał przed czasem bo widzę że poligon szykujesz. Lubię wyzwania , tym bardziej w doborowym towarzystwie. Żeby tylko był czas porzucać Daro, no co Ty ...ja złośliwiec Chcę tylko żebyś coś zobaczył 99%ludzi którzy tam chcą złowić bolka odchodzi ze spuszczoną głową .Tam wystarczy godzinka i zobaczysz dużo ,a czy złowisz ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) P1200563.JPGP1200564.JPG Tomy czyżby jednak powstał mały BS ? czy będzie w tym ster ?To jeden taki powstał.To jest dla mnie za małe i męczy mnie praca przy nich.Raptor8BS rządzi w tym roku . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klenie jerki wyważone.Bardzo łatwo je prowadzić.Płoć jerk tym czasem zrobiłem jerka pływaka,przy podbiciu zawraca i robi przy tym mnóstwo zamieszania.Będą testy w kapelonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Wczoraj stynę łyknęły dwa bolusie ,na rzece w końcu.Dało wypłynąć ,ale pocieszyć nie bardzo ,same drobne ryby .Więcej patrzyłem niż łowiłem .Chciałem jeszcze zobaczyć jak reagują na tego real fisha ,ale ryby się skończyły po stynce ... Edit. Doszły BS-y ,jutro testy na wodzie, mam nadzieję Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Płocia przed kolorkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Niebiewski! Niebiewski! Niebiewski! No, jakaś taka opalizacja w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ok.Będzie z niebiewskim grzbietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zrób w zielonym i bedzie krasnopiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Druga będzie z zielonym.Tym czasem tyle.Następne kolorki dostanie może jutro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Widzę ten błękitny pobłysk Tomku, tylko gdzie te super realistyczne oczęta, do pary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Widzę ten błękitny pobłysk Tomku, tylko gdzie te super realistyczne oczęta, do pary?To będzie wersja w prostym malowaniu.Oczy będą podmalowane na czerwono/pomarańczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Paczka doszła . Dziękuję. Przetestuję u Krystka te zabawki. Będę czekał jeszcze na sterowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Daro ,ja dziś połowiłem okonków na 8 BS ,jakieś szczupaczki się uwiesiły i wobki zniszczone ,ale tylko dwa ...Też do mnie dziś doszły ,no i poleciałem się nimi pobawić .Na Wiśle sztorm ,tam gdzie bym chciał łowić ehhh...Jeziorowe bolki Cię przetestują dokładnie :lol: . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Przygotuję się sprzętowo i na takie wyzwania A przed łowieniem poproszę prowadzącego zajęcia na łajbie o pokaz z instruktażem i jakoś pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Na BS-a, dzisiaj ...Chyba Tom się nie obrazi .Wprawdzie to nie bolek,ale zawsze rybka ... Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Krystekwolf 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Śliczny pasiak. Na którego łowiłeś: 8 czy 6? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 8 BS...Na 6 BS-a waliły szczupłe ,jakieś głupie czy jak Coś im się pokręciło chyba,albo to co wszędzie ...czyli pełno drobiazgu w wodzie i tyle .Jak capnę takiego, jak kumpel w zeszłym roku to dopiero będzie pasiak . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi