Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) c.d.PŁOĆ. 12cm 40g floater.Barzdo mocne odejścia na boki przy podbiciu. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Klonek 10cm P1200548 - Kopia.JPGP1200548.JPG Tomek widzę pewne inspiracje aż się nie mogę doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tomy znów pokazujesz żywe ryby okaleczone i z drutami... Ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tomek widzę pewne inspiracje aż się nie mogę doczekać efektu końcowego No!Od razu się lepiej przyznam na bazie Izumi to jest robione.Tak z ciekawości co dają te płetewki.Większych serii nie ma się co spodziewać.Obciążenie rozwiązałem inaczej dla mnie musi mieć większą wagę.Chodzi bombowo!Niedługo odbitka z prawdziwego Klenia. Tomy znów pokazujesz żywe ryby okaleczone i z drutami... Ehhh.... Ey! to tam daleko jeszcze do R&L.Trzeba by pogłębiać łuskę żeby uzyskać ciemną kratę pod malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 e tam - izumi czy nie. Jakiś punkt startowy zawsze jest. Tak czy siak - ciekaw jestem Twojej interpretacji tego korpusu... Co do pletw - MOIM ZDANIEM ich pozioma krawedz dolna w polaczeniu z brzuszkiem daje tzw. plaszczyzne slizgowa / a'la płozę, która zdecydowanie ułatwia szybkie wyjscie do powierzchni. Widac to prz prowadzeniu. Dajesz przynęcie zatonąc na chwile. Później nieco mocniejsze pociągniecie i wobek pieknie wyjezdza do powierzchni oczkując lub wręczwyskakując, niczym spłoszona rybka A co do samego korpusu - to, faktycznie też doszedłem do wniosku, że mimo niezłęj lotności tego wobka, z kubatury tego korpusu mozna wycisnać trochę wiecej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zaraz będzie widać co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ok.Tym czasem tyle z nowości.ZZ"Rap85-Jerk-Japan Style. Jerk 10.Płetwy będą oranż i jeszcze parę szczegółów dojdzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 tomy odloz mi od razu jednego klonka bom strasznie jego ciekaw.. Ile gram na gotowo szacujesz tak mniej więcej?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja poproszę 85 Japan style i nerkach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zwaliłem sprawę z tymi klonkami.Bardziej to koza złotawa .Łuska słabieńka na tych Izumi.Trzeba malować jak ma to być Kleń.Pewną przeróbkę korpusu też bym wprowadził żeby chodzi też przy zwijaniu jednostajnym,ale wolę odbić z prawdziwego Klenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 tomy odloz mi od razu jednego klonka bom strasznie jego ciekaw.. Ile gram na gotowo szacujesz tak mniej więcej?...Na gotowo 25-26g Ja poproszę 85 Japan style i nerkach 10Ok.Zapisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 c.d.PŁOĆ. 12cm 40g floater.Barzdo mocne odejścia na boki przy podbiciu. P1200585.JPGP1200583.JPG Moje szczupaki lubią to!!! Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Na gotowo 25-26g Ok.Zapisuje.mnie tam taki BUBEL nie drazni... ale skoro uwazasz ze zwalileś sprawe to odkupie w cenie złomu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Mifas nie rozśmieszaj mnie bo mam wargi spierzchnięte.Teraz zasuwam z R8BS,R6BS,Ukleje R&L.Materiały do serii Real Fish zgromadzone.Dobrze że jest Darek bo mnie podtrzymuje na duchu.Ciężki to temat ale postanowiłem to muszę osiągnąć cel. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Mifas nie rozśmieszaj mnie bo mam wargi spierzchnięte. ...było się nie całować na wietrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Kto by się z takim starym dziadem całował,chyba że za kasę.Wobek jest Twój synu.To będzie seria max.10sztuk. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 mnie nie pytaj kto... ale moze jak cmokałeś aspiusy przed wypuszczeniem to pozniej .. za czesto usta oblizywales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ewentualnie coś lizałeś Tomy, daj ceny dla r&l fish, płoci, japan style i 10 na priv zamówienie będę odbierał pod koniec lipca pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 mnie nie pytaj kto... ale moze jak cmokałeś aspiusy przed wypuszczeniem to pozniej .. za czesto usta oblizywales No.Zdarzało się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ewentualnie coś lizałeś Tomy, daj ceny dla r&l fish, płoci, japan style i 10 na priv zamówienie będę odbierał pod koniec lipca pewnie.poszedł pryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 No.Zdarzało się.Bolas 78cm (12).jpgzoofile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ....i coś mi się zdaje że miały dość buziaków i dlatego spierdzieliły z tej miejscówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ....i coś mi się zdaje że miały dość buziaków i dlatego spierdzieliły z tej miejscówki. Co za dużo to nie zdrowo he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ....i coś mi się zdaje że miały dość buziaków i dlatego spierdzieliły z tej miejscówki. Hehe :D :D Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kurcze ale woda tak czysta u mnie w Wiśle aż kusi żeby tam zanurkować.Tylko bez asekuracji w tych szypotach trochę ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi