ezehiel Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jak wartki nurt przywiąż sobie trelinke:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tam problemem jest dno najeżone różnymi drutami.Pourywanych zestawów,linek też sporo ale to nożem się ogarnie.Jeszcze bardziej kusi stopień wodny powyżej,niezłe klocki tam siedzą.Musiałbym uzgodnić z obsługą żeby wcześniej dali znać w razie puszczenia wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Uuu to masakra....Akwalung masz chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tomku, właśnie oswobodziłem okonia z... koperty. I co? I, rukwa, biję wirtualny pokłon. No tylko popatrzcie na to cacko: Niestety, zdjęcia nie oddają efektu wielokolorowej opalizacji. Powiedz, proszę, jaki rozmiar kotwic będzie odpowiedni? 4ki? Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam, Radek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tak 4rki powinny być w sam razik.Nie długo większe okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tomek , masz kamerkę już ? Zapodaj filmik jaki pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Nie mam jeszcze.Film z apararu wstawiłem z dwie stronki wstecz i rybka też zapozowała. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Klonki10-Jerk. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tomy ,nie było mnie miesiąc na jb (urlopik na jeziorkach z g.... nymi wynikami ) i teraz muszę odrabiać Twój watek bo zdążyłeś napsocić nowości od pioruna.Twoje nowości płoć, okoń,klonki itd musisz zacząć robić w tysiącach to zarybimy wyeksploatowane akweny i tak nikt się nie kapnie , że nie są żywe(prawdziwe).Wielkie graty Tomek, dochodzisz według mnie do perfekcji w odtwarzaniu rodzimych gatunków , a w dodatku się na nie ŁOWIIIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Fajnie.Dzięki za uwagę i pozdrawiam.Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Planujesz jakieś prezenciki z okazji zbliżającej się 500'tnej stronki w Twoim wątku? Jakby co, pamiętaj, że byłem pierwszy, który wyszedł z propozycją ... Przygarnął bym jednego z Twoich wobków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Planujesz jakieś prezenciki z okazji zbliżającej się 500'tnej stronki w Twoim wątku? Jakby co, pamiętaj, że byłem pierwszy, który wyszedł z propozycją ... Przygarnął bym jednego z Twoich wobków ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Hahahaha... Odpowiem może tak : Nie wiem od kiedy propozycje (jak sądzę dość ciekawe ) to włażenie w dupę ... No ale Irku ze względu na sympatię do Ciebie, nie będę komentował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Myślałem ,że tu coś ciekawego ,a tu masz Miałem rybkę jakąś wkleić, ale się boję normalnie Jak Tom pozwoli to wkleję ,nie mierzyłem ,ale na minimum forumowe chyba była ...Okonek w moim wykonaniu trochę dziwny ,to rapka na tą przynętę będzie bardziej na miejscu Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Lubisz trzymać w napięciu. Wklejaj bo widzisz co się dzieje kiedy ludzie zamiast na ryby to przed komputerem siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Daro ,rybki są tylko trzeba je łowić ,przecież wiesz ...Dzisiaj trochę było ,braciakowi spadła życiówka,mówiłem żeby dokręcił hebel ...Trafiła między kotwy chyba i było po zabawie ...Dawno takich wypieków na pysku u niego nie widziałem ,tylko się jąkał ...Najważniejsze że są i coś tam skubią ,ale pogoda straszna... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dobra wstawię ,żeby nie było że nabijam posty :lol: Jakaś mała się wydaje ,trza zmienić obiektyw albo fotografa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Gratki Krystek. Super rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Jakaś mała na tej focie ,a wydawała się spora Na fotce nie widać ,ale była spasiona jak we wrześniu...Na żywo kawał ryby ...Wstawiłem w bolenie... Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ladny bolek wiadomo fota nie odda nigdy tego co widza rece.,, a ile mial ze tak sie zapytam?.... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dobra wstawię ,żeby nie było że nabijam posty :lol: Jakaś mała się wydaje ,trza zmienić obiektyw albo fotografa Zmień minkę.Na radosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) ladny bolek wiadomo fota nie odda nigdy tego co widza rece.,, a ile mial ze tak sie zapytam?.... gratki Na minimum forumowe się załapał chyba Czy te centymetry aż tak ważne ? Chyba nie ,rybka ładna, zdrowa i żyje dalej...Najważniejsze że będzie siać dalej spustoszenie w stadach uklejek Zmień minkę.Na radosną Jak dorwę tą z przykosy na przeciwko ,to się uśmiechnę A tak pozostaje tylko skupić się na samowyzwalaczu Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi