coco_bryce Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Płocie P1200637.JPGPiękne Płoteczki jeszcze jakiś ładny chwościk na kotwę tylną i petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Chwosty to już we własnym zakresie. PŁOĆ na krajowych Pajkach będzie testował -Wobler129- Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Właściwy tester Apropos, mało coś Maćka na forum ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Goni za Pajkami pewnie. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Płocie P1200637.JPGTom ,tak w ogóle to wszystkie woblery dla mnie możesz tak malować Jeżeli uda Ci się przenieść taki efekt, na takie małe coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tomy płoc płocią, ale gdzie jest kuzwa mój duży okon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Melanż teraz to mam z Boleniówkami urwanie jaj i to biorąc pod uwagę tylko 2 kolegów KrystWolfa i SiwyPike.To są jednostki dla mnie priorytetowe.Ale! substancja do odbijania "żywych" ryb w drodze tak więc nie będzie to trwało długo i Okoń jest Twój.Ja to zrobię na wyczucie i standardowo.Twoje zadanie przetestować i ewentualnie dociążyć,zmodyfikować itd.Ja szczupaków nie łowię i sam przynęty ponadczasowej nie zrobię.Rzucałem dzisiaj tą Płocią.Miałem dość po 10 minutach szarpania tą krową.Odbija na boki ale przydałoby się żeby mocniej,choć nie wiem.Ryby muszą zweryfikować.Przy ściąganiu idzie ciekawie.Zanurza się i kolebie na boki jak pijana krowa.Kleniki z tymi płetewkami wyszły ideolo.Bardzo żwawy wobler.Dzisiaj dwa Bolki małe bo małe ale woda powodziowa,zero oznak żerowania.Potem jeszcze jeden na ZZ"Rap95-Jerk.Najwięszy mój wobler a Boleń miał może ze 45cm. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Rób Tom ,opłaca się ...Jak trafisz w to co trzeba ,będzie miód i to nie tylko dla nas ...Dzisiaj tylko drobne po południu do 60 paru centów,ale w piątek może sobotę, podziałamy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Raptory8Bs i Raptory6BS.Gotowe. Edytowane 2 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tomasz jedna 8 i jedna 6 dla mnie tak jak rozmawialiśmy :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ok.Sebo zapisane.Płocie po kolorkach.Teraz już tylko bezbarwne warstwy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ok.Sebo zapisane.Płocie po kolorkach.Teraz już tylko bezbarwne warstwy. P1200653.JPGP1200665.JPGP1200667.JPG Oooo kurcze... tzn ploc Pojechales na maxa, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie no te plocie to juz jest... Pierwszy rzut i juz bedzie siedział jakis drapieżnik. One są jak zywe---> przepiekna robota, tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Melanż teraz to mam z Boleniówkami urwanie jaj i to biorąc pod uwagę tylko 2 kolegów KrystWolfa i SiwyPike.To są jednostki dla mnie priorytetowe.Ale! substancja do odbijania "żywych" ryb w drodze tak więc nie będzie to trwało długo i Okoń jest Twój.Ja to zrobię na wyczucie i standardowo.Twoje zadanie przetestować i ewentualnie dociążyć,zmodyfikować itd.Ja szczupaków nie łowię i sam przynęty ponadczasowej nie zrobię.Rzucałem dzisiaj tą Płocią.Miałem dość po 10 minutach szarpania tą krową.Odbija na boki ale przydałoby się żeby mocniej,choć nie wiem.Ryby muszą zweryfikować.Przy ściąganiu idzie ciekawie.Zanurza się i kolebie na boki jak pijana krowa.Kleniki z tymi płetewkami wyszły ideolo.Bardzo żwawy wobler.Dzisiaj dwa Bolki małe bo małe ale woda powodziowa,zero oznak żerowania.Potem jeszcze jeden na ZZ"Rap95-Jerk.Najwięszy mój wobler a Boleń miał może ze 45cm. Tomy dobry dzień szczupakowania to taki ze pod koniec dnia ciężko jest złapać oddech tak plery naparzaja. Co do odjazdow na boki nie muszą być takie mocne. Nie da sie zrobić jednego bezstera na każde warunki. Np. Killer dziesiątka jest do agresywnego jerkowania ale nie ma za szerokich odjazdów. Trout znów do spokojniejszego porowadzenia i odjeżdża ze hoho. Na ostatnim wedkowaniu pogoda była dość ciekawa czyli wiatr ze hej i fala była dosc duża. Szczupaki lowi sie w dryfie, mimo tego ze używam dryfkotwy to predkosc i tak była dosc spora. Połączenie szybkiego dryfu i monco odjezdzajacej przynety = luzy na pletce jak nie jesteś ciągle skupiony na lowieniu. Tak właśnie nie zacialem 3 bran na trouta w miejscu gdzie jak coś juz bierze to jest 95+. Kumpel łowił na killera 10-tke ktory prawie nie odjeżdża i on łowił a ja nie mogłem zaciac. Jedna przyneta nie ogarniesz wszystkiego więc najlepiej jest mieć ze 4 różne modele i wtedy masz większe szanse ze trafisz z odpowiednią praca w dany dzień. Pozdro Ps. Te 4 ploteczki to moje? haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ta a już ci wszystkie Twoje.W tych dałem trochę wyżej obciążenie powinny lepiej odjeżdżać.Melanż to są floatery nie wiem czy to u Ciebie zadziała,u mnie działa np.szczur łowi-no kurduple ale łowi.Mnie ten gatunek nie interesuje to też wobki robię tak trochę bez przekonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Najważniejsze, żeby szczupaki tego przekonania nabrały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No będzie co ma być .Natomiast mini płoteczki które właśnie są w przygotowaniu a design ich będzie taki jak w tych dużych,raczej na 100% trafią w gusta wiślanych kleni i jazi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Płocie malinowe Te pomarańczowe wstawki są super ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No będzie co ma być .Natomiast mini płoteczki które właśnie są w przygotowaniu a design ich będzie taki jak w tych dużych,raczej na 100% trafią w gusta wiślanych kleni i jazi.Tom ,ile te mini będzie mierzyć i ważyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 4-5cm 5-6g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Kryst pakuje wam to.Wobki [drewno] w folii.Jest tam parę prototypów itd.Do orania głębiej.Folie wycofałem z mojej oferty i mają zostać u was aż je szlag trafi lub na dnie Wisły.Prezent to jest i podzielcie się z SiwyPike jak będziecie razem łowić. Edytowane 3 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki wielkie Tomku, przetestujemy je odpowiednio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ok.Sebo zapisane.Płocie po kolorkach.Teraz już tylko bezbarwne warstwy. P1200653.JPGP1200665.JPGP1200667.JPGŁane , bardzo łane te płoćki a najładniejsza ta moja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki wielkie Tomku, przetestujemy je odpowiednio Olówek niedługo będzie fajny w ofercie.2 kotwiczkowy,drewniany,duże cieńszy od żywicznego i bardzo mocno tańcujący.Będzie bardzo błyszczący kryty mylarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Olówek niedługo będzie fajny w ofercie.2 kotwiczkowy,drewniany,duże cieńszy od żywicznego i bardzo mocno tańcujący.Będzie bardzo błyszczący kryty mylarem.Ten ostatni już chodził jak należy Tym bardziej będę czekał na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi