Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

4-5cm 5-6g

Biorę ...

Kryst pakuje wam to.Wobki [drewno] w folii.Jest tam parę prototypów itd.Do orania głębiej.Folie wycofałem z mojej oferty i mają zostać u was aż je szlag trafi lub na dnie Wisły.Prezent to jest i podzielcie się z SiwyPike jak będziecie razem łowić.

attachicon.gifP1200669.JPG

No, drewno to luksus w tych czasach pochłoniętych przez pianę .

Same cukierki tam widzę ,a nie myślisz chyba że komuś się oddaje dobre zabawki ? ...

Jak jest dość mocny uciąg rzucasz w poprzek i trzymasz na napiętej lince.Nic więcej przy real fish robić nie trzeba,Schodzi pod brzeg wachlarzem i jak jest warkocz lub burta+nurt dalej trzymasz na napiętej lince i zwijasz pomału pod prąd-wtedy szczytówka w dół.Na wolniakach szczytówka w górę,rzut w poprzek szybsze ściąganie i podciąganie długie wędką,tak żeby RF robił przodem ryjka ślad na wodzie-takie S-ki.Na wolniakach 2 wyjścia i żadne nie trafione ale woda normalnie błoto.

Dla mnie, he he he he.

Ty weż nie kombinuj  :huh: :angry: ,oczywiście coś tam mogę odstąpić Darowi ... :ph34r:

O ile dobrze pamiętam, to miałeś zrobić teraz lżejsze dla nas obu Tom :D

Ps. zaraz płyniemy na godzinkę lub dwie, może coś większego dziś za pozuje :P :D

Edytowane przez Krystekwolf

O ile dobrze pamiętam, to miałeś zrobić teraz lżejsze dla nas obu Tom :D

Dobrze że się Krystek poprawiłeś tym zdaniem bo inaczej to  sabotaż na krypie musiałbym przeprowadzić. ;)

4 strony urabiania Tomka przez priva w końcu zaowocowały smakowitym kąskiem. Muszą w to gryźć. :)

Dzisiaj cienko.Wyjścia były ale jakieś takie nie śmiałe.Wodą wachlują niemiłosiernie.Około 8 wieczór delikatne branie-wisi.Licho coś walczy,szczytówka wygięta do góry.No i walka w przestworzach.Na szczęście wpięta kotwa za błonkę dziobka,łatwo wyszła.Potem mnie podziobała i poleciała.

post-46714-0-96827600-1404504056_thumb.jpg

• Like 3

Dobrze że się Krystek poprawiłeś tym zdaniem bo inaczej to  sabotaż na krypie musiałbym przeprowadzić. ;)

4 strony urabiania Tomka przez priva w końcu zaowocowały smakowitym kąskiem. Muszą w to gryźć. :)

Dzisiaj odczułem brak lżejszego wobka.Wychodziły na zalaną wyspę i nie szło tam poprowadzić standardowej boleniówki.

• Like 1

Jak skończysz to sam na testach zobaczysz że pomysł był trafiony. Do cięższej potrzebna jest szybsza woda. Lżejszą łatwiej skakać na wypłyceniach i prowadzić nad kamieniami. Dużo rafek się odsłoniło więc będą jak ulał. :) Już się nie mogę ich doczekać. Długo kazałeś czekać ale efekt końcowy powinien wynagrodzić oczekiwania. :)

Jak skończysz to sam na testach zobaczysz że pomysł był trafiony. Do cięższej potrzebna jest szybsza woda. Lżejszą łatwiej skakać na wypłyceniach i prowadzić nad kamieniami. Dużo rafek się odsłoniło więc będą jak ulał. :) Już się nie mogę ich doczekać. Długo kazałeś czekać ale efekt końcowy powinien wynagrodzić oczekiwania. :)

Darek a Ty miałeś o de mnie tego bananka 6stkę???