KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Krystek... Co ty wiesz o masakrze...Siedzisz nad morzem... Cudne przynęty z forum... Do tego morskie blachy i inne takie...Najbardziej pasują cuda tomy'ego do tego co tu pływa jako przekąska....Ząb zupa, dąb d....aNic, kompletnie nic....Nawet podbicia...Codzienny dyżur od 4 rano....Chciałbym mieć spady jak ty.... Brzegiem robię ze 4km... Potem stoisz i machasz między jachtami... Obok gość na chlebek wyciąga coś jak sielawa... 1..5..10...Kwak..... Gdzie drapieżniki morskie...Najbliższa rzeka neretva.... 50km...Muszę pojechać... Może chociaż bass'a złapie.....Jeszcze tydzień... I szczupak land... Nawet 40 ucieszy... Wisła i boleń... Marzenie....Będziesz miał marzenie ... Przepłyniesz 30 km łajbą i potem po zarośniętej wyspie w jedną stronę po 2- 3 km-y .Chaszcze że człowieka nie widać ,podejdziesz za blisko żerującej ryby i nara ,możesz iść kilkaset metrów dalej ...Zapniesz rybę i tak nie ma pewności że wyholujesz ,a to drzewka w wodzie i inne prezenty ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Eeeeee Krystek takie coś mi sie bardzo podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Będziesz miał marzenie ... Przepłyniesz 30 km łajbą i potem po zarośniętej wyspie w jedną stronę po 2- 3 km-y .Chaszcze że człowieka nie widać ,podejdziesz za blisko żerującej ryby i nara ,możesz iść kilkaset metrów dalej ...Zapniesz rybę i tak nie ma pewności że wyholujesz ,a to drzewka w wodzie i inne prezenty ...Dramatyzujesz.... Naprawdę tu ciężko coś z brzegu złapać.... Wolę te twoje 30km... I szanse na coś....Oczywiście możesz szukać szczęścia na jachcie:)60 letnia Niemka ukoi cię nieźle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ezehielu swego czasu przebywałem w okolicach wyspy KRK ok.1,5 roku.To były piękne czasy.Mama i czasem reszta rodziny przyjeżdżali do mnie na wakacje,z tyłu moja kwatera.Woda była pełna ryb."Wędkarsko" byliśmy z kumplami nastawieni bardziej na ośmiornice.Wysoko modułowy kij jak widać i konkret przynęta którą był gumowy krab.Ezehiel Ty tam uderzaj na panny bo Chorwatki są 1liga a nie rybami sobie głowę zawracaj. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Tym czasem w pracowni.Suszarnia się wypełnia. Boleniówka-Crazy80- w trakcie testów/tworzenia.Ci co lubią pracę jak po sznurku to niech się trzymają z daleka od tego Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tomy, twoje foty to moje wyobrażenie wody tutaj...Każdy tutaj jedzie siecią... Słyszę ciągle 3 lata temu pełno ryb.... Trochę jak nasze wody.. zaczyna się robić pusto. Dobra koniec to twój wątek o twoich arcydziełach. Tego łamańca zrobiłeś cudnego.. płoć coś na big game...Drewniany ołówek zamiata pewnie ostro tyłkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Eeeeee Krystek takie coś mi sie bardzo podoba No ciekawe Maciek ,ciekawe ... Tom,będziesz musiał mi ulepić chociaż jednego takiego z żywicy ze sterem ...Nie wiem o co z nim biega, ale coraz bardziej intryguje mnie jak i bolki z tej wyspy. Dramatyzujesz.... Naprawdę tu ciężko coś z brzegu złapać.... Wolę te twoje 30km... I szanse na coś....Oczywiście możesz szukać szczęścia na jachcie:)60 letnia Niemka ukoi cię nieźle:pNo szansa jest ,tylko...Zresztą poczekamy, zobaczymy ...Co do jachtu i tej pani ....Marcin jesteś nekrofilem czy jak :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tutaj głównie stali klienci przybywają... Głównie German turisten.... Właśnie paradują przede mną gęsiego... Kruchości:p Jak ktoś lubi kruche mięso zapraszam... Niektóre tak opalone jak po bombardowaniu Drezna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Panowie każdego czeka starość. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Panowie każdego czeka starość. Oby nie ... To były żarty Tom ,a Ty rób wobki ,bo mi się grono zawęża .Tego z żywicy załatwiłem wczoraj na koniec na zalanym drzewie .Czym ja teraz je połechtam ?Dziwne... ale prawdziwe ,to był mój czarny koń ,ostatnimi dniami .Tomek ,nie masz gdzieś w czeluściach swojej ciemni z jednego ?O przypomniałem sobie,jednego ma Maro ,będzie musiał mi go oddać Edytowane 7 Lipca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Za jakiś czas się pojawi Boleniówka ze sterem ale będzie on z masy takiej jak odlew.Będzie to wobek ok.7cm.Jeszcze trochę zejdzie z tym.Szykuje się u mnie wyprzedaż sprzętów lajtowych.Fundusze potrzebne na to co mnie kręci najbardziej [Rapy] no i zaczynam zbroić wędkę-chyba Sprzęty są na giełdzie jak by co. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Za jakiś czas się pojawi Boleniówka ze sterem ale będzie on z masy takiej jak odlew.Będzie to wobek ok.7cm.Jeszcze trochę zejdzie z tym. Mi potrzebny większy ,min. 8 cm jak ten poprzedni .Może jego inność -powab ,leży w tym że jest grubszy i o innej pracy .Za dobędę sobie i tak od Marka ,muszę go mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Poczekaj na to cygaro!Gwarantuje Ci że będzie golił Rapy jak trzeba a praca sam zobaczysz-kopara opada.Nie są to woblery ciężkie ok.8g.ale pyrka pięknie i przy tym jeszcze kombinuje na boki.zmyłki ma super.Będzie działał.Zrobię dwa Darkowi i Tobie. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Przed chwilą, wysępiłem od Marka jednego raptora z żywicy- tą bańkę Może dziś im lepiej podpasuje ...Może jutro ...Póki co, działa tylko to Edytowane 7 Lipca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ...no i zaczynam zbroić wędkę-chyba NARESZCIE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tym czasem w pracowni.Suszarnia się wypełnia. P1200724.JPG Boleniówka-Crazy80- w trakcie testów/tworzenia.Ci co lubią pracę jak po sznurku to niech się trzymają z daleka od tego P1200723.JPG Cygaro z drewna ,normalnie mnie kusisz Po ostatnim tygodniu to już patrzę na tę żywicę inaczej ,może to przez tą pracę tego wobka ...Przezbrajam woblery .Jutro zaatakujemy z Marem ,młody zajmuje się swoją kobietą :lol: Może to on, wytarga z tej wyspy coś konkretnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Krystek to chyba ja muszę przyjechać złowić swoją pierwsza rape na wyspie. Od razu meter będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Dawaj ,Ciebie wezmę.Popływamy ,popijemy ,połowimy...Komarki,(tylko Repel 100 inaczej marno Cię widzę ) chaszcze ,Sajgon ,tylko żebyś nie płakał... ,bo wracasz najpierw wpław ,a potem pieszo do domu .Nie jest łatwo, ale jak skoczy jest co potrzymać ...Pierwszym, który złowił tam metrówkę na wędkę byłem ja dwie w sezonie ,18 lat temu dokładnie .Coś się jeszcze uchowało ,teraz tylko sznury stawiają na sumy,siatami się boją ...Brania delikatne ,po to mi ten swimbait ,wolniej prowadzony ,może się skusi któraś... Edytowane 7 Lipca 2014 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj na Raptory8BS wersja miodowa.Nikotynka rozpracowanie optyczne co i jak. Towarzystwo zostało ostro przekłute.Kilka sztuk w sam środek palmy. Mniej więcej w takim rozmiarze 65-67cm.Jeden do sesji bo trzeba było wypinać w podbieraku.Reszta ze względu na upał wypinka w wodzie. Wszystko w doskonałej formie wróciło do wody Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzisiaj na Raptory8BS wersja miodowa.Nikotynka rozpracowanie optyczne co i jak. P1200761.JPG Towarzystwo zostało ostro przekłute.Kilka sztuk w sam środek palmy. P1200747.JPGP1200751.JPGP1200752.JPGP1200763.JPGP1200765.JPG Mniej więcej w takim rozmiarze 65-67cm.Jeden do sesji bo trzeba było wypinać w podbieraku.Reszta ze względu na upał wypinka w wodzie. P1200768.JPG Wszystko w doskonałej formie wróciło do wody P1200758.JPGP1200770.JPGP1200772.JPGfota nr 1 - fajne te Twoje miejscówki, na Bugu ciężko o takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) piękne rzeka, piękne ryby , a ja w tym roku ani jednej rapy(nie licząc glutów po 30cm) mam nadzieje że się to zmieni jak dojdzie paczuszka ;D Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To Soła? Ładna szybka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) NARESZCIE!!!!!!!No nie wiem czy dobrze ale chcę spróbować.Designersko też będzie mocno i musi być wszystko.Pokrowiec/Tuba pasujące do całości.Na początku napewno będzie parę potknięć technicznych ale to dla mnie wędka.Potem zobaczę.Zobaczę cy dam radę ogarnąć woblery i wędki bez szkody dla terminów realizacji. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tomek, jestes skazany na sukces... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tomek, jestes skazany na sukces... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi