Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 No widzę i to dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To Soła? Ładna szybka woda.Nie Robercie.To jest Wisła. Kamienny próg poniżej spiętrzenia. Kolejne podobne miejsce jakieś trzydzieści kilometrów niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tia...miejscówa z dużą presją i oklepana jak świńskie uszy o beton. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kryst i SiwyPike gdzie słać Ukleje real fish [soft] i resztę wobków?Kiedy się widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jak będzie pogoda, to w przyszłym tygodniu.Wyślij Do Darka ,tylko on nad morzem ze swoimi kobietami odpoczywa.Tom ,ile kasiory dosłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 tysiąc pięćset sto dziewięćset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tomy daj do mnie:p będę miał powód by Płock zwiedzić Krystek, za 3 tygodnie jak pójdzie ok, będę się zapowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Te wobki są specjal edition ,nie docenisz :P Marcinie.Ja to chyba zacznę brać kasę za te wożenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Powiedziałem ci ostatnio kiedy będę mógł więc się nie czepiają Załatw stanice, jokera.... Bierzemy pifo, robimy ogień i rano na kaca bolenie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Po Chorwacji ,to raczej czeka Cię szok ,jeżeli chodzi o krajobraz Komary większe :lol: Stanica jest i stoi od 50 lat ,jest tawerna ,pifo też .Jokera też się załatwi,ale nie dosłownie bo dobry i grzeczny chłop z niego Tom nas objedzie za śmiecenie .Foty na privulca mogą być ?Jak tak wyślę Ci na meila .Do Ciebie Tom. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Jerk z płetewkami. Kryst-Twoje ale słabe fotki bo ciemno,z resztą niedługo je zobaczysz w realu. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Już zrobiłem odlew Uklejki Real Fish z tych odbitek.Powiem jedno to co do tej pory zrobiłem to jest nic!Ulala,uuuuulala.No!ale pokażę jak będzie skończona Edytowane 10 Lipca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Czy te pletwy mają wpływ na prace wobka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rodzinka w komplecie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Czy te pletwy mają wpływ na prace wobka ? Bodajże kilka (kilkanaście) stron wcześniej kwestia już poruszana. Mają. Tomy, te nowe uklejki to już niebawem ? Ja się na nie pisze Edytowane 8 Lipca 2014 przez leepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak myślę że pierwsze egzemplarze tak do m-ca powinny być dostępne,ale przygotowuje jeszcze mniejsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Doleciały do mnie uklejki i nie tylko.Zbroję towar właśnie.Sprawdż skrzynkę meilową ,i napisz czy doleciało ode mnie coś .Czekam na mniejsze reale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Doleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) No i nowa maszynka przetestowana.Parę sportowych ryb w granicach 65-67cm. Do zobaczenia mały wariacie. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Kryst porzucałem tymi odciążonymi Uklejami które są zrobione dla Ciebie i jak dla mnie to one są do dupy.No ale Stynka też mi nie pasuje a u Ciebie łowi. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Sam jesteś do d....y :lol:Pracują? Jak pracują to jest miód Inna woda, inne zachowania ryb.Trochę inaczej technicznie to też wygląda .Po to lżejsze, żeby nie tonęły z prędkością światła . Te wobki są pod takie miejsce... gdzie jest głęboko do 5 m mniej więcej, od razu przy burcie.A to co mnie interesuje, pływa i reaguje na przynęty prowadzone max .do 2 m pod powierzchnią ,po to te lżejsze przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) No ciekaw jestem co to będzie.Tym razem dwa wobki o elektrycznej pracy.Kleniowo /Jaziowy 3,8cm ,Boleniówka pod 8cm ,waga nie za duża ale przy tym bardzo lotna.To można jednak zrobić .Praca-nie będę się rozpisywał ale na ten wobler ze sterem to chyba sobie sam z chęcią połowię.Niskie opory,dobrze wyczuwalny na kiju z mykami na boki przy tym wszystkim szybkie drgania ale cygaro balsiane wydaje się lepsze.Zobaczę który prototyp będzie lepiej kusił. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To ja z czystą przyjemnością protestuje tego kleniowca :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Przezbroiłem kilka wobków dziś ,bo mi się pomysły skończyły.Jedzą bardzo kapryśnie ,parę minut i cisza -te duże .Takie do 60 paru centów cały dzień z przerwami.Reagują tylko na mocno pracujące wobki ze sterem,masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Przezbroiłem kilka wobków dziś ,bo mi się pomysły skończyły.Jedzą bardzo kapryśnie ,parę minut i cisza -te duże .Takie do 60 paru centów cały dzień z przerwami.Reagują tylko na mocno pracujące wobki ze sterem,masakra .To tak na szybko zrobię wam takie sterowce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi