Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ............z pracowni.Ukleje dla Krysta. Ukleje Real Fish-standard. RapStick'i ZZ"Rap85-Jerk Raptor8BS 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 To tak na szybko zrobię wam takie sterowce. P1200797.JPGTomek ,tylko żeby te sterowce też były lekkie dobra ?Woda podskoczyła o 35 cm w parę dni ,chodzą pod samymi nogami .Wczoraj 7 szt. ,nawet jak nie chciałem to się wieszały ale drobne .Nie dały zjeść wobka tym grubszym ,trochę je po kłułem ,to może dziś się coś większego uwiesi.Zeszły się chyba na dobre pod tą wyspę, bo dobre kilka km w każdą stronę cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ok.11gram bardzo lekko jak na ten korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Odbijam małą Uklejkę ok.6,5cm i strzeble potokową-tą ostatnią to dostałem z hodowli .Mam też czebaczka amurskiego takiego wyrośniętego ale jest draśnięty lekko przez drapieżcę i mam dylemat-odbijać nie odbijać. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Byle nie tonęło jak kamień i dało się poprowadzić średnim tempem ...Te małą uklejkę jak zrobisz, mogę zaadoptować bez steru oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Raptor 65 w trakcie tworzenia.Sterowiec i bez też będą.Ryba uformowana raczej pod wobler ze sterem ale przez to lekkie wygięcie kształt jest lekko "klamkowy" i powinno też dobrze działać jako bezsterowie Edytowane 10 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Byle nie tonęło jak kamień i dało się poprowadzić średnim tempem ...Te małą uklejkę jak zrobisz, mogę zaadoptować bez steru oczywiście .Teraz zaś bez steru???hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dla tych małych mam inne zastosowanie .Problem żaden ,zrób i takie i takie popróbuje się,a co .Opóżniasz mnie ,a muszę jeszcze paliwo kupić i zalać do łajby.Pogadamy wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hahaha.. Krystek ty masz wymagania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hahaha.. Krystek ty masz wymagania:pMarudny się robi na stare lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No już porobione.Czekam na żywicę i trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Co nie co jest wystawione na giełdzie twórców. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ostatnia odbitka i będą z czasem 4 nowe woblery boleniowe Real Fish 10cm,8cm,6,5cm,5,8cm Taki bananek-mały jerk boleniowy. Edytowane 10 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy te real fishe 6,5 i 5,8 zagoszczą na stale w ofercie czy to tylko limited edition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Tomy a kto Ci tak obślinił te ukleje RF? Obłędne masz malowanie, oczu nie można oderwać.U mnie Raptory6BS jednak najlepiej dają radę. Super się na nie łowi. Możliwości prowadzenia nieograniczone. Robota jak zwykle perfekta Wszystkie drapieżniki wpierdzielają narybek i niezbyt wielkie podrostki, w zeszłym sezonie (i w poprzednich) dobre wyniki były na 8-10 cm wobki a w tym roku ZERO!!! nawet wyjścia nie miałem. Dopiero wspomniany Raptor im przypasował.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Super!.Cieszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czy te real fishe 6,5 i 5,8 zagoszczą na stale w ofercie czy to tylko limited edition? Jakiegoś doła mam od 3dni jak przejdzie to odpowiem na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 zapal :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No! i czterdziestolatka sobie oglądnę,akurat leci w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kryzys wieku średniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ...w takim przypadku najlepiej jest sięgnąć po drewno. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Darek Twoje ulubione ze sterem przesuniętym do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YQRgg-zbgTU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YQRgg-zbgTUSnafu...Polska.... K.... To cała Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi