Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy,

mam nadzieję , że dołek już przeleciał.

"Tomek łowi" to dzieło godne Oskara trzeba tylko uważnie oglądać i się uczyć.

haha :lol:  daj spokój filmik tragiczny ale widać jak mniej więcej łowić moimi bezsterami.Coś nakręcę na wolniakach następnym razem.

Dzisiaj dojechała ogromna paczka z żywicami,silikonami itd.Może jutro się zabiorę do pracy. 

Muszę wreszcie przygotować ofertę dla sklepów.

Edytowane przez Tomy

Czy Ty kiedykolwiek będziesz w pełni zadowolony z efektów Swojej pracy?

Jurkan.. ten typ tak ma:)

Popatrz, narcyz jak nic:p

Wszystko musi być Perfect...

A potem dziwisz się, że nie łowisz.. bo gość rozpuszcza ryby jak bachora..

A co ze zwykłą łyżką... Już nie działa?

• Like 1

Powstaje właśnie trollingowy wobler bezsterowy na "Pajki" ok.20cm imitacja Sieji/Sielawy.Oczywiście w wersji Real Fish.Płocie coś tam robią przy podbijaniu ale dużo lepiej praca wygląda przy ściąganiu,więc pod trolla też mogą okazać się skuteczne.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomy a jak wychodzi łuska?

Darek Ukleja wymaga pewnych zabiegów żeby ją było znać.To jest po prostu przek......a nie ryba.Widać,po odpowiedniej opalizacji powinno być ok.

Tu taki brzdąc STEROWY!!! macie kurna  :D .Na tej bazie będzie robiony.Ja i tak będę łowił tylko na bezstery 

post-46714-0-12643000-1405165163_thumb.jpg

Oczywiście to będzie obrobione,pogrubione itd. żeby uzyskać odpowiednią pracę i moc konstrukcji.

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Tu taki brzdąc STEROWY!!! macie kurna  :D .Na tej bazie będzie robiony.Ja i tak będę łowił tylko na bezstery 

attachicon.gifP1200882.JPG

Prosze zapisać mnie w kajecik na tego ''brzdąca''  :lol:  :lol:  :lol: oczywiście ze sterem  ;)

Edytowane przez Karol Krause

Ten pstrąg będzie wykorzystany do kompozycji.Może będzie na drugim planie a na pierwszym drugi pstrągal już odbity w całości.Taki wycinek dna potoku mnie interesuje żeby zrobić.To rzecz jasna zabawa taka odskocznia przynajmniej na teraz.Potem się zobaczy.Można go będzie wykorzystać w różny sposób np.obraz przestrzenny nad warsztat muchowy w rogu odbity daj my na to fragment kołowrotka muchowego u góry mucha jakiś sage.Pomyślę.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Świetny pomysł ;) tymczasem tego powinieneś dobrze schować, @Melanżyk zobaczy i będzie chciał pod swoje szczupłe :P :P :P big baity chyba są w głównym menu tych jego szczupali, że tyle ich łowi :P

Nie no ten to chyba za duży nawet na takie szczupłe.Takiego żeby zrobić wobka 15-20cm to ciężko kupić.Ja nie złowię a choćbym złowił to w łeb rybie nie dam,po za tym jak by mnie ktoś złapał z kropkiem 15-20cm to bym się chyba pod ziemię zapadł.Ja pieprze ale by była afera.

Poszukam coś po hodowlach.