Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Do mojego zamówienia Tomku także dołóż proszę trzy skarabeusze; srebrno-czarny, czerwono-czarny, żółto-czarny ;)

Jak rozumiem one są jeszcze przed wklejeniem sterów? :rolleyes: Czy to będą bez sterowe agresory :rolleyes:

Edytowane przez Rheinangler

Szkarabeusze ze sterem będą.Też na nie liczę bo właśnie mi się coś tak zachciało na Kleksy i Jaśki.Następne Mrówy też dostaną takie wypustki.

Męczę kropka.Tym czasem tło.Korpus odlany z resztek materiału taki ćwiczebny :)

post-46714-0-32149900-1405283221_thumb.jpgpost-46714-0-39205100-1405283236_thumb.jpgpost-46714-0-02159900-1405283249_thumb.jpg

Jeszcze nie skończony a już dziabnął mrówę.

post-46714-0-59662500-1405283314_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 8

Będą.Chcę jeszcze poodbijać jakieś owady.Szukam po łąkach konia polnego ale jakieś takie same małe.

Kurde mogłeś odezwać się z tymi owadami w piątek....

Cykady, konie polne, szarańcza, jakiś inne latające skaczące...

Całe stada różne rozmiary...

Właśnie szukam takiej foty pstrucha z czerwonymi grochami.Jak masz podrzuć na mail. puma1967@interia.pl

Mój koleżka pająk.Skurczybyk rozłożył sidła przy samej lakierni i ma się dobrze.Właśnie śniadanko wcina.Trochę przerażające ale świat ludzi jest jeszcze gorszy.

post-46714-0-44337800-1405327146_thumb.jpg

• Like 2

To też wybrałem sobie rybę najtrudniejszą ale tak-korpus jeden a odmian pstrągów cała masa.Najłatwiej tęczaka pomalować.To jest temat bardziej na zimę aerograf to już będę musiał kupić,maszynkę do odpowietrzania mas bo płetwy a może i całe ryby chcę odlewać z żywicy transparentnej.Moim celem jest replika Bolenia w pozie ataku na ukleje które oczywiście też znajdą się w tej kompozycji. 

Śmieję się Tomku do rozpuku z siebie. Jadąc rano na rowerze pomyślałem - może jakiegoś gigantyczngo żuka bym zrobił pod klenie. Tu już są stonki mutanty Jambo muchy. Jak pomyślałem, to do kłowy mi przyszło skarabeusz. Wchodzę do ciebie i  :D

Dobra, żuk jak kiedyś powstanie będzie musiał się inaczej nazywać :)