kubaS 1 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Te papugi piwo też lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Fajna nimfomanka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 To nimfosęp chyba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Drugi do pary na którym będę ćwiczył malowanie. Raptory7 i Raptory6. Szkarabeusze Kleniowo/Jaziowe-3,5cm waga 5g.Bardzo agresywna i stabilna praca. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Tomek dwa te szkarabeusze poproszę na testy. Tego całego srebrnego i z czerwonym brzuszkiem ;-) reszta pw Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Do mojego zamówienia Tomku także dołóż proszę trzy skarabeusze; srebrno-czarny, czerwono-czarny, żółto-czarny Jak rozumiem one są jeszcze przed wklejeniem sterów? Czy to będą bez sterowe agresory Edytowane 13 Lipca 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Szkarabeusze ze sterem będą.Też na nie liczę bo właśnie mi się coś tak zachciało na Kleksy i Jaśki.Następne Mrówy też dostaną takie wypustki.Męczę kropka.Tym czasem tło.Korpus odlany z resztek materiału taki ćwiczebny Jeszcze nie skończony a już dziabnął mrówę. Edytowane 13 Lipca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Te mrowy z czego odlewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Tomek ja o mrówy to będę Cię męczył ale o ten pierwszy wypust bo został mi ostatnia. Ale to pogadamy. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tomy, papuge można zamówić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tomek ja o mrówy to będę Cię męczył ale o ten pierwszy wypust bo został mi ostatnia. Ale to pogadamy. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkBędą.Chcę jeszcze poodbijać jakieś owady.Szukam po łąkach konia polnego ale jakieś takie same małe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Będą.Chcę jeszcze poodbijać jakieś owady.Szukam po łąkach konia polnego ale jakieś takie same małe.Kurde mogłeś odezwać się z tymi owadami w piątek....Cykady, konie polne, szarańcza, jakiś inne latające skaczące...Całe stada różne rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Co jakiś czas coś tam działam i dodaje szczegółów kropkowi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zajefajny kolorek najpiękniejsze sà takie seledynowo-oliwkowe pstràgale z dyżymi, czerwonymi grochami w bialych obwòdkach zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Właśnie szukam takiej foty pstrucha z czerwonymi grochami.Jak masz podrzuć na mail. puma1967@interia.pl Mój koleżka pająk.Skurczybyk rozłożył sidła przy samej lakierni i ma się dobrze.Właśnie śniadanko wcina.Trochę przerażające ale świat ludzi jest jeszcze gorszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Napewno mam Pamiętam, że na Roztoczu łowiłem wiele takich pstràgòw. jak wròcę z wyjazdu to przejżę kompa I coś Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tomy ten pstragal będzie kozak z Twoimi zdolnościami malarskimi. Możesz zawojowac na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 To też wybrałem sobie rybę najtrudniejszą ale tak-korpus jeden a odmian pstrągów cała masa.Najłatwiej tęczaka pomalować.To jest temat bardziej na zimę aerograf to już będę musiał kupić,maszynkę do odpowietrzania mas bo płetwy a może i całe ryby chcę odlewać z żywicy transparentnej.Moim celem jest replika Bolenia w pozie ataku na ukleje które oczywiście też znajdą się w tej kompozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Śmieję się Tomku do rozpuku z siebie. Jadąc rano na rowerze pomyślałem - może jakiegoś gigantyczngo żuka bym zrobił pod klenie. Tu już są stonki mutanty Jambo muchy. Jak pomyślałem, to do kłowy mi przyszło skarabeusz. Wchodzę do ciebie i Dobra, żuk jak kiedyś powstanie będzie musiał się inaczej nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Moje to są szkarabeusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Będą.Chcę jeszcze poodbijać jakieś owady.Szukam po łąkach konia polnego ale jakieś takie same małe.byleś nie odbił tego od Dagi,- koń jest i na pole też pewnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Teraz warstwa lakieru.Potem kropy i inne szczegóły.To będzie źródlak bo najtrudniejszy do pomalowania. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Taka przymiarka wstępna płetewek. Mi coś chyba w dekiel pizło żeby się brać do tego bez aero,pędzli itd. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Super ten pstrąg się zapowiada, znalazło by się dla niego miejsce u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Taka przymiarka wstępna płetewek.P1200979.JPGP1200985.JPGP1200982.JPG Mi coś chyba w dekiel pizło żeby się brać do tego bez aero,pędzli itd.Tomy to czym ty go malujesz ? ...... brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi