MANTHEO Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Tomy to czym ty go malujesz ? ...... brodą gdzieś kiedyś psiaka widziałem na fotkach Tomy'ego, kłaków na podłodze zawsze trochę się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Taka przymiarka wstępna płetewek.P1200979.JPGP1200985.JPGP1200982.JPG Mi coś chyba w dekiel pizło żeby się brać do tego bez aero,pędzli itd.ojjjj skąd tyle samokrytyki każdy kto dłubie musi mieć odchyły, tyle że jeden małe inny duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jadę z Real Fiszami w starszej wersji i Raptorami8BS bo mam okropne braki.Wszelkie wobki typu RapStick itd. tylko na zamówienie.Kleje korpusy pod formy na nowe Boleniówki i przymierzam się do wymiatacza Rapowego ze sterem z pianki-prosty,skuteczny i nie drogi wobler,który będzie ogarniał Bolki i Sandacze a praca mimo że kupę tego na rynku nie jednego zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 E Tomy ja myślałem ze on z dwa razy większy. Bedzie sterowy czy bez? taka wielkość jeszcze jest jak najbardziej do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Może u Ciebie.Ja jak by taki kaliber założył w Polsce to by mnie zawinęli do czubków.Mogę Ci taki korpus Real Fish zrobić w wersji Esoxa [30cm].Powiedzmy za 300Euro.Potem sobie będziesz sam dalej działał. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 kiedy tu nie zajrze to zawsze cos czlowieka zaciekawi a teraz to juz kopara opadla ten pstragas rewelacja czekam na koncowy etap.... mega robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dzięki za graty.To jest korpus do ćwiczenia malowania.Te właściwe są dużo lepszej jakości.Tego źródlaka oczywiście dociągnę do końca.będzie atakował rybkę ale jaką to jeszcze nie wiem.Całość będzie zamknięta w szklanej gablocie i podświetlona ale w taki sposób żeby to dawało złudzenie świata podwodnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mrówy na ukończeniu.Kolory będą takie,żadnych innych designów nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeśli to są te mniejsze to biorę wszystkie jakie zrobiłeś Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj wyjechały do Norwegii, zobaczymy co "przywiozą", bo w opadzie pięknie lusterkują! Edytowane 16 Lipca 2014 przez Maciek_7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 O!widzisz dobrze że mi przypomniałeś o slimach9.Jutro do nich siadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Najlepiej pracujące w opadzie woblery jakie miałem i widziałem. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mi poszedł z tym wobem Zander niestety.Urwał VEP-a 25lb.Poszedł w gardło z mocnym uciągiem i dupa.W ten sam dzień złowiłem 75tkę i żadnych problemów z nim nie miałem na X-Zodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Na Raptorka dziś .Tylko godzinkę ale woda szaleje w górę ,żeby dojść do koryta trzeba było stać w wodzie po orzeszki ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja to bym nawet po szyje stał żeby coś połowić,u mnie kupa-kupa,kupa,kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja to bym nawet po szyje stał żeby coś połowić,u mnie kupa-kupa,kupa,kupa.Młody nie chciał się zamoczyć i słabo :lol: U nas to jest już szambo,a idzie jeszcze gorsza .No i jeszcze ta kupa z Kozienic ,chopoki od nas polecieli , to może pomogą w tym oczyszczaniu ,tego co jeszcze zostało .Żeby nam tylko rybek nie potruło ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Odpowiedzialnego za to wszystko żywcem do pieca,jak robiło GRU. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tomek, slimy u mnie czekają cierpliwie na swój moment. Jestem pewien, że spiszą się znakomicie do wolnego opadu na burtach oraz w grudniowym dłubaniu sandaczy. Na wyniki jeszcze trochę musimy poczekać, ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tomek, slimy u mnie czekają cierpliwie na swój moment. Jestem pewien, że spiszą się znakomicie do wolnego opadu na burtach oraz w grudniowym dłubaniu sandaczy. Na wyniki jeszcze trochę musimy poczekać, ale już niedługo Jak nie połowisz też pójdziesz do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja się ognia i wody nie boję… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) No tak sobie ale jest.Teraz już tylko woblery to jeszcze nie pora na repliki .Cienki Bolek ze mnie w tym temacie ,No! ale wobler tak odmalowany to by było już coś. Ukleje co poodbijałem wcześniej do kosza!To jeszcze nie to ale już wiem co trzeba żeby był absolutny TOP. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No tak sobie ale jest.Teraz już tylko woblery to jeszcze nie pora na repliki .Cienki Bolek ze mnie w tym temacie ,No! ale wobler tak odmalowany to by było już coś. P1210008.JPG Ukleje co poodbijałem wcześniej do kosza!To jeszcze nie to ale już wiem co trzeba żeby był absolutny TOP.I znowu niezadowolony ze Swojej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 I dobrze, bo to stale napędza Jeszcze tego by brakowało, by Tomek na laurach nam spoczął :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No tak sobie ale jest.Teraz już tylko woblery to jeszcze nie pora na repliki .Cienki Bolek ze mnie w tym temacie ,No! ale wobler tak odmalowany to by było już coś. P1210008.JPG Ukleje co poodbijałem wcześniej do kosza!To jeszcze nie to ale już wiem co trzeba żeby był absolutny TOP.nie badz skromny zaje.... wyszedl nie ma co wrzucaj w ta gablotke ciekawe jak wyjdzie w finale..... mysle ze to nie ostatnia replika w twoim wykonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Teraz wobki trzeba działać.Zwłaszcza Raptory8BS i Raptory6BS.Dzisiaj konkretnie połowiłem na Raptora6BS w miodowej wersji.Wobler który dzisiaj rządził. Była jedna spinka ale największe dobrze zapięte.Fajny. ...i bardzo fajny.Fotki skopane ale ze względu na masakryczny upał miałem obawy o rybę żeby się ustawiać po raz kolejny. gili,gili,gili po brzuszku na pożegnanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi