Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Jadę z Real Fiszami w starszej wersji i Raptorami8BS bo mam okropne braki.Wszelkie wobki typu RapStick itd. tylko na zamówienie.Kleje korpusy pod formy na nowe Boleniówki i przymierzam się do wymiatacza Rapowego ze sterem z pianki-prosty,skuteczny i nie drogi wobler,który będzie ogarniał Bolki i Sandacze a praca mimo że kupę tego na rynku nie jednego zaskoczy. 

Dzięki za graty.To jest korpus do ćwiczenia malowania.Te właściwe są dużo lepszej jakości.Tego źródlaka oczywiście dociągnę do końca.będzie atakował rybkę ale jaką to jeszcze nie wiem.Całość będzie zamknięta w szklanej gablocie i podświetlona ale w taki sposób żeby to dawało złudzenie świata podwodnego.  

• Like 2

Ja to bym nawet po szyje stał żeby coś połowić,u mnie kupa-kupa,kupa,kupa.

Młody nie chciał się zamoczyć i słabo ;) :P :lol: :lol: :lol:

U nas to jest już szambo,a idzie jeszcze gorsza .No i jeszcze ta kupa z Kozienic :(  :angry:  ,chopoki od nas polecieli  B)  , to może pomogą w tym oczyszczaniu ,tego co jeszcze zostało :blink: .Żeby nam tylko rybek nie potruło ehhhh :wacko: :unsure: :huh:

No tak sobie ale jest.Teraz już tylko woblery to jeszcze nie pora na repliki .Cienki Bolek ze mnie w tym temacie :),No! ale wobler tak odmalowany to by było już coś. :)

post-46714-0-84950200-1405602602_thumb.jpg

Ukleje co poodbijałem wcześniej do kosza!To jeszcze nie to ale już wiem co trzeba żeby był absolutny TOP.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

No tak sobie ale jest.Teraz już tylko woblery to jeszcze nie pora na repliki .Cienki Bolek ze mnie w tym temacie :),No! ale wobler tak odmalowany to by było już coś. :)

attachicon.gifP1210008.JPG

Ukleje co poodbijałem wcześniej do kosza!To jeszcze nie to ale już wiem co trzeba żeby był absolutny TOP.

I znowu niezadowolony ze Swojej twórczości :D  ;)

attachicon.gifP1210008.JPG

nie badz skromny zaje.... wyszedl nie ma co wrzucaj w ta gablotke ciekawe jak wyjdzie w finale..... mysle ze to nie ostatnia replika w twoim wykonie... 

Teraz wobki trzeba działać.Zwłaszcza Raptory8BS i Raptory6BS.

Dzisiaj konkretnie połowiłem na Raptora6BS w miodowej wersji.Wobler który dzisiaj rządził.

post-46714-0-50445000-1405622745_thumb.jpgpost-46714-0-43398300-1405622760_thumb.jpg

Była jedna spinka ale największe dobrze zapięte.

Fajny.

post-46714-0-37445400-1405622856_thumb.jpgpost-46714-0-76680400-1405622873_thumb.jpg

...i bardzo fajny.Fotki skopane ale ze względu na masakryczny upał miałem obawy o rybę żeby się ustawiać po raz kolejny.

post-46714-0-85494100-1405622961_thumb.jpgpost-46714-0-32124300-1405622977_thumb.jpg

gili,gili,gili po brzuszku na pożegnanie  :)

post-46714-0-10302800-1405623065_thumb.jpg

• Like 8