Tomy Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Strzały były z dość dużej odległości i zdecydowałem jednak dłuższy kij być musi i coś takiego wyląduje u mnie niedługo.Tylko z innym opisem.Pierścienie zamiast srebrnych będą czerwone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Tomek, sam będziesz robił czy zlecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Noooooo.... pfffff......priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Jednak dwa będą nowe.Trochę pracy będzie z nimi ale myślę że warto.1.To będzie wersja ze sterem i bez ok.6,5cm 2.To będzie wersja bez sterowa ok.8cm. Edytowane 18 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Dziś na Rapach.Parę na R6BS i parę na R8BS.Lampa chyba 40 na plusie. Rapy.Ta większa to ta sama ryba. C&R Edytowane 18 Lipca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ostatnie foto - rządzi... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Takiego nagrałem żeby spróbować jak to jest z tym wstawianiem na YT.Rapka na R6BS. Jest jeszcze jeden na którym widać po wędce mocne branie ale to zobaczę czy to wyszło na filmie.Potem wyłączyłem bo bateria mogła klęknąć i pierwszy rzut po tym do strzału ryba. Edytowane 18 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 niech tylko dotrą r7, to zjawie się na tej szumnej miejscówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 niech tylko dotrą r7, to zjawie się na tej szumnej miejscówce Do wtorku to tam już wszystko będzie przekłute 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Kuźwa Tomek, jadę jutro na bolki! Chęci narobiłeś… Jeden BS mi został, bo reszta wobków od Ciebie poleciała na testy do Norwegii, ale mam nadzieję, że mi styknie! Pięknie łowisz kolejny raz, regularność to jest to! Graty! Edytowane 18 Lipca 2014 przez Maciek_7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) niech tylko dotrą r7, to zjawie się na tej szumnej miejscówce To daj znać kiedy będziesz.Dostaniesz kurs łowienia na RBS. Nimi nie trzeba nic podbijać.No czasem ale niekoniecznie.Kuźwa Tomek, jadę jutro na bolki! Chęci narobiłeś… Jeden BS mi został, bo reszta wobków od Ciebie poleciała na testy do Norwegii, ale mam nadzieję, że mi styknie! Pięknie łowisz kolejny raz, regularność to jest to! Graty!Jutro rano może przyatakuje miejscówkę z bardzo konkretnymi Rapami które wbiły się tam za kleksami.Bardzo gruba woda ale dostęp nie na upały.Jak wstanę o 3ciej to pojadę. Pracuje teraz nad różnymi wersjami RBS bo na samym początku były lżejsze i cięższe.O te lżejsze klienci się zaczęli upominać i trzeba przywrócić tą wersję.Ma bardzo oszczędną pracę.Wymaga sporo uwagi przy prowadzeniu ale goli równo Rapy.Jutro postaram się nakręcić filmy jak pracują Real Fish,Raptory8 i 6 BS.Może będzie coś widać. Edytowane 18 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Strzały były z dość dużej odległości i zdecydowałem jednak dłuższy kij być musi i coś takiego wyląduje u mnie niedługo.Tylko z innym opisem.Pierścienie zamiast srebrnych będą czerwone.512824_DSC_0350.JPG512826_DSC_0351.JPG512827_DSC_0352.JPG Niezłe działo, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) No podobna charakterystyka do kijaszków CTS Roberta Hammera a on raczej wie co robi.Zoga do 60g przy tym największym w mocnym uciągu już "stanęła" i nie było czym amortyzować.Raptory8BS. Raptory6BS DOJDZIE JESZCZE Raptor10BS. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) No i po testach.Grzeje nie do opisania.Największy ten z fotki na R8BS wersję miodową.Strzał ale ze spinką na wersję Natural. Rapka gili,gili na pożegnanie. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Golisz tych rap mnogo i chyba kiedyś szukałeś konika polnego taki sympatyczny skurczybyk siedział sobie tuż obok mnie kiedy się obudziłem musiał wleźć przez uchylone okno jak spałem oczywiście nim mu się nie stało, złapałem w słoik i wypuściłem na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tego nie odleje z FL za chudy.Cykadę muszę kupić w zoologicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tomek,jesteś GOŚCIU w rapowaniu.Wielki szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Do wtorku to tam już wszystko będzie przekłute Na tej mecie to te Twoje bolki juz powinny miec imiona kazdy z osobna.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tomek,jesteś GOŚCIU w rapowaniu.Wielki szacun.Przestałem się rozdrabniać na inne gatunki.Spróbuje jeszcze wąsacze ale czuje że jednak Rapy będą zawsze na 1 miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na tej mecie to te Twoje bolki juz powinny miec imiona kazdy z osobna.. nie tylko na tej.Fotki tej miejscówki bez ryzyka można wklejać bo i tak tam jest duża presja,tyle że guzik łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tomy a jak ta z jaśkami u Ciebie? ja coś mam problem z namierzeniem ryb, po tej duzej wodzie gdzieś je wymiotło.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja już sobie darowałem.Tylko Bolenie i spróbuje wąsacze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pleciona 50lb zamówiona i próbuje wąsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) nie tylko na tej.Fotki tej miejscówki bez ryzyka można wklejać bo i tak tam jest duża presja,tyle że guzik łowią.nie wiem jak inni, ale ja przez 2 lata nie umiałem tam nic boleniopodobnego złowić w tym roku pare razy miałem okazje tam porzucać raptorkami i jakby woda ożyła tylko miejscówka nie na mój sprzęt, pewnie się nie czujezresztą juz to pisałem Edytowane 20 Lipca 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzisiaj taki stykowy Rapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi