Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Takiego nagrałem żeby spróbować jak to jest z tym wstawianiem na YT.Rapka na R6BS.

Jest jeszcze jeden na którym widać po wędce mocne branie ale to zobaczę czy to wyszło na filmie.Potem wyłączyłem bo bateria mogła klęknąć i pierwszy rzut po tym do strzału ryba. :)

Edytowane przez Tomy

niech tylko dotrą r7, to zjawie się na tej szumnej miejscówce :lol:

To daj znać kiedy będziesz.Dostaniesz kurs łowienia na RBS. Nimi nie trzeba nic podbijać.No czasem ale niekoniecznie.

Kuźwa Tomek, jadę jutro na bolki! Chęci narobiłeś… Jeden BS mi został, bo reszta wobków od Ciebie poleciała na testy do Norwegii, ale mam nadzieję, że mi styknie!

Pięknie łowisz kolejny raz, regularność to jest to! Graty!

Jutro rano może przyatakuje miejscówkę z bardzo konkretnymi  Rapami które wbiły się tam za kleksami.Bardzo gruba woda ale dostęp nie na upały.Jak wstanę o 3ciej to pojadę. 

Pracuje teraz nad różnymi wersjami RBS bo na samym początku były lżejsze i cięższe.O te lżejsze klienci się zaczęli upominać i trzeba przywrócić tą wersję.Ma bardzo oszczędną pracę.Wymaga sporo uwagi przy prowadzeniu ale goli równo Rapy.Jutro postaram się nakręcić filmy jak pracują Real Fish,Raptory8 i 6 BS.Może będzie coś widać. 

Edytowane przez Tomy

Strzały były z dość dużej odległości i zdecydowałem jednak dłuższy kij być musi i coś takiego wyląduje u mnie niedługo.Tylko z innym opisem.Pierścienie zamiast srebrnych będą czerwone.

attachicon.gif512824_DSC_0350.JPGattachicon.gif512826_DSC_0351.JPGattachicon.gif512827_DSC_0352.JPG

Niezłe działo, prawda :)

:) nie tylko na tej.Fotki tej miejscówki bez ryzyka można wklejać bo i tak tam jest duża presja,tyle że guzik łowią.

nie wiem jak inni, ale ja przez 2 lata nie umiałem tam nic boleniopodobnego złowić :rolleyes:

w tym roku pare razy miałem okazje tam porzucać raptorkami i jakby woda ożyła 

tylko miejscówka nie na mój sprzęt, pewnie się nie czuje

zresztą juz to pisałem :lol:

Edytowane przez mansik