Tomy Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Filmik z dzisiaj.Raptor6BS w akcji.Sposób prowadzenia.Rybka też się trafiła.Dla mniej cierpliwych-przewinąć od 3 minuty. Edytowane 21 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Fajny filmik. Tomy wrzuć film w 60 klatkach, dużo zyska na jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zdjęcie kiepskie, ale widać co przekąsił. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 No widać,widać.Fajnie.Branie przy prowadzeniu pod prąd?Przeważnie wtedy siedzi na tylnej kotwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Ja dzisiaj na wolniaku połowiłem na Ukleje Real Fish w tym jeden bardzo konkretny Raper.Trochę ciemno i zanim ten mój aparat muł się dostroi to szkoda gadać.Miejsce ciężkie do zdjęć.Kotwa wbita,palec chyba do szycia,kolano ubite.Narazie taśmą zakleiłem.Już chyba nie będzie fotek z rybą w rękach w każdym bądź razie nie w tym terenie.No ale liczy się ryba i coś tam widać. Edytowane 22 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) nie tylko na tej.Fotki tej miejscówki bez ryzyka można wklejać bo i tak tam jest duża presja,tyle że guzik łowią.Łowią Tomku, łowią . Jak Ty wchodziłeś na metę, to ja już byłem pod autem na drugiej stronie i nie chciało mi się już wracać, a miałem zamiar deala jakiegoś zrobić . Na następnej miejscówce również je przećwiczyłem, tylko mniej ilościowo, ale jakość . Łowiłem na różne woby, a Twoich już mi tylko kilka zostało, więc będę się musiał uśmiechnąć po real i rapciaki. Edytowane 23 Lipca 2014 przez Acho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Łowią Tomku, łowią . Jak Ty wchodziłeś na metę, to ja już byłem pod autem na drugiej stronie i nie chciało mi się już wracać, a miałem zamiar deala jakiegoś zrobić . Na następnej miescówce również je przećwiczyłem, tylko mniej ilościowo, ale jakość . Łowiłem na różne woby, a Twoich już mi tylko kilka zostało, więc będę się musiał uśmiechnąć po real i rapciaki.No taki jeden Acho to łowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tomku tak obserwuję od jakiegoś czasu wątek i coś ostatnio woblerkow nie wstawiasz co jest tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Robię teraz R6BS/R8BS i Ukleje Real Fish.Nie ma co w kółko wstawiać tego samego.Jak będzie coś nowego to zapodam w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No widać,widać.Fajnie.Branie przy prowadzeniu pod prąd?Przeważnie wtedy siedzi na tylnej kotwie. Właśnie tak jak piszesz.Ale się nie zniechęcam - inne konfiguracje też ćwiczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dobra coś trzeba wrzucić.Dwie nowe wersje kolorystyczne.Parami Raptor8BS i Raptor6BS Seledyn. Modra. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W tym kolorze Modra to mógłbyś mi kiedyś Raptora 7 pomalować Resztę wysłałem Maćkowi a z rybkami dostaniesz z tekstem jak napiszę kilka zdań. Jeśli chodzi o bolenie to u mnie królują białe Raptory 7. Troszkę dziwnie biorąc pod uwagę kolor wody - latte macchiatto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak jak rozmawialiśmy przez telefon, zamawiam po 2 sztuki 8BS i 6BS w seledynie. Na żywieckiej zaporówce razem z ZZ R85 ogarniają temat. Szkoda, że nie robisz już ZZ R65-tki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) W tym kolorze Modra to mógłbyś mi kiedyś Raptora 7 pomalować DSC_0908.JPGDSC_0909.JPGDSC_0910.JPGDSC_0913.JPGDSC_0914.JPGDSC_0917.JPGDSC_0920.JPGResztę wysłałem Maćkowi a z rybkami dostaniesz z tekstem jak napiszę kilka zdań. Jeśli chodzi o bolenie to u mnie królują białe Raptory 7. Troszkę dziwnie biorąc pod uwagę kolor wody - latte macchiatto. Super.Zrobi się Darku.Na moich miejscówkach woda czysta i brania są ale na wobki wypasione.Chyba rozpieściłem te moje Rapy.No ale ważne że doceniają mój trud. Tak jak rozmawialiśmy przez telefon, zamawiam po 2 sztuki 8BS i 6BS w seledynie. Na żywieckiej zaporówce razem z ZZ R85 ogarniają temat. Szkoda, że nie robisz już ZZ R65-tki...Ok.ZZ65tkę wyczaruje jeszcze jakąś.Żaden problem przywrócić tą konstrukcję do życia.Przydały by się jakieś fotki z Żywieckiego.Sam nie mam czasu tam podjechać,choć powoli się przymierzam.Może razem połowimy. Edytowane 24 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 R6BS muszę robić formę od podstaw .Potem już będzie zrobiony kopiał do następnych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Niedługo pierwsze próby z soft plastic.Trzeba sprowadzać bo nie ma co czekać na Polskich dystrybutorów. Edytowane 24 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Tomek to jest temat, ktory musis ruszyc koniecznie! Gumowe imitacje rybek w Twom wykonaniu to cos na co caly czas czekam, bo wiesz, ze ja w gumie sie lubuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało, idealnie by było ze zbrojeniem kotwą od spodu jak pod bolesława. Jeden z forumowych kolegów podniósł dość wysoko poprzeczkę w tym temacie tym bardziej jestem ciekaw jak Ci to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie ma to tamto. Tomek zasługuje na tytuł first chemist of Polish lurebuilding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Niedługo pierwsze próby z soft plastic.Trzeba sprowadzać bo nie ma co czekać na Polskich dystrybutorów.Papuga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 hehe.Ja już o tym trąbie od roku tylko nie było się jak wziąć do tego.Iras moje gumy będą odbitką z "żywych" ryb.Zwłaszcza kopytko Kiełbik pod Sandałki mnie mocno interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało, idealnie by było ze zbrojeniem kotwą od spodu jak pod bolesława. Jeden z forumowych kolegów podniósł dość wysoko poprzeczkę w tym temacie tym bardziej jestem ciekaw jak Ci to wyjdzie kopi konstrukcji Roberta Hamera nie będzie ale Boleniowe Ukleje na 100% w ofercie się znajdą.Teraz czekam na materiały.Potem próby.Może na jesieni coś się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Jak chirurg, widać profesjonalizm Edytowane 24 Lipca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 kopi konstrukcji Roberta Hamera nie będzie ale Boleniowe Ukleje na 100% w ofercie się znajdą.Teraz czekam na materiały.Potem próby.Może na jesieni coś się pojawi.Hamer to Hamer Tomy to Tomy nigdy bym Cie o kopiowanie nie posądził, raczej myślę o czymś takim żeby było już z wtopionym obciążeniem, mocowaniem kotwy pod brzuchem, oczko do agrafki w mordce a nie na grzbiecie (coś jak soft4play) i merdanie ogonkiem bez kopytka ala knight (najlepiej bez tych wycięć) no i takie podobne kształtem i kolorem do uklejki. Nie to żebym coś sugerował tylko tak sobie głośno myślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Hamer to Hamer Tomy to Tomy nigdy bym Cie o kopiowanie nie posądził, raczej myślę o czymś takim żeby było już z wtopionym obciążeniem, mocowaniem kotwy pod brzuchem, oczko do agrafki w mordce a nie na grzbiecie (coś jak soft4play) i merdanie ogonkiem bez kopytka ala knight (najlepiej bez tych wycięć) no i takie podobne kształtem i kolorem do uklejki. Nie to żebym coś sugerował tylko tak sobie głośno myślę Jesteś na dobrym tropie.Właśnie tak to sobie wymyśliłem.Oczko w mordce,kotwa od spodu,ogon zostanie jak w żywej uklejce ale żeby merdał trzeba zrobić przed nim coś podobbnego jak w gumach knight. Edytowane 24 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi