Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj na wolniaku połowiłem na Ukleje Real Fish w tym jeden bardzo konkretny Raper.Trochę ciemno i zanim ten mój aparat muł się dostroi to szkoda gadać.Miejsce ciężkie do zdjęć.Kotwa wbita,palec chyba do szycia,kolano ubite.Narazie taśmą zakleiłem.Już chyba nie będzie fotek z rybą w rękach w każdym bądź razie nie w tym terenie.No ale liczy się ryba i coś tam widać.

post-46714-0-74730600-1406059004_thumb.jpgpost-46714-0-43681700-1406059020_thumb.jpgpost-46714-0-91599700-1406061949_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

:) nie tylko na tej.Fotki tej miejscówki bez ryzyka można wklejać bo i tak tam jest duża presja,tyle że guzik łowią.

Łowią Tomku, łowią ;). Jak Ty wchodziłeś na metę, to ja już byłem pod autem na drugiej stronie i nie chciało mi się już wracać, a miałem zamiar deala jakiegoś zrobić ;). Na następnej miejscówce również je przećwiczyłem, tylko mniej ilościowo, ale jakość  ;)  :). Łowiłem na różne woby, a Twoich już mi tylko kilka zostało, więc będę się musiał uśmiechnąć po real i rapciaki.

Edytowane przez Acho

Łowią Tomku, łowią ;). Jak Ty wchodziłeś na metę, to ja już byłem pod autem na drugiej stronie i nie chciało mi się już wracać, a miałem zamiar deala jakiegoś zrobić ;). Na następnej miescówce również je przećwiczyłem, tylko mniej ilościowo, ale jakość  ;)  :). Łowiłem na różne woby, a Twoich już mi tylko kilka zostało, więc będę się musiał uśmiechnąć po real i rapciaki.

No taki jeden Acho to łowi. :)

• Like 1

W tym kolorze Modra to mógłbyś mi kiedyś Raptora 7 pomalować :)

post-49950-0-67594600-1406147748_thumb.jpg

post-49950-0-60818500-1406147763_thumb.jpg

post-49950-0-27880300-1406147776_thumb.jpg

post-49950-0-28243900-1406147795_thumb.jpg

post-49950-0-53374300-1406147807_thumb.jpg

post-49950-0-82830200-1406147821_thumb.jpg

post-49950-0-72636400-1406147834_thumb.jpg

Resztę wysłałem Maćkowi a z rybkami dostaniesz z tekstem jak napiszę  kilka zdań.

Jeśli chodzi o bolenie to u mnie królują białe Raptory 7. Troszkę dziwnie biorąc pod uwagę kolor wody - latte macchiatto. ;)

• Like 1

W tym kolorze Modra to mógłbyś mi kiedyś Raptora 7 pomalować :)

attachicon.gifDSC_0908.JPG

attachicon.gifDSC_0909.JPG

attachicon.gifDSC_0910.JPG

attachicon.gifDSC_0913.JPG

attachicon.gifDSC_0914.JPG

attachicon.gifDSC_0917.JPG

attachicon.gifDSC_0920.JPG

Resztę wysłałem Maćkowi a z rybkami dostaniesz z tekstem jak napiszę  kilka zdań.

Jeśli chodzi o bolenie to u mnie królują białe Raptory 7. Troszkę dziwnie biorąc pod uwagę kolor wody - latte macchiatto. ;)

Super.Zrobi się Darku.Na moich miejscówkach woda czysta i brania są ale na wobki wypasione.Chyba rozpieściłem te moje Rapy.No ale ważne że doceniają mój trud. :)

Tak jak rozmawialiśmy przez telefon, zamawiam po 2 sztuki 8BS i 6BS w seledynie. Na żywieckiej zaporówce razem z ZZ R85 ogarniają temat. Szkoda, że nie robisz już ZZ R65-tki...

Ok.ZZ65tkę wyczaruje jeszcze jakąś.Żaden problem przywrócić tą konstrukcję do życia.Przydały by się jakieś fotki z Żywieckiego.Sam nie mam czasu tam podjechać,choć powoli się przymierzam.Może razem połowimy. 

Edytowane przez Tomy

Ja też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało, idealnie by było ze zbrojeniem kotwą od spodu jak pod bolesława. Jeden z forumowych kolegów podniósł dość wysoko poprzeczkę w tym temacie tym bardziej jestem ciekaw jak Ci to wyjdzie 

:) kopi konstrukcji Roberta Hamera nie będzie  :D  ale Boleniowe Ukleje na 100% w ofercie się znajdą.Teraz czekam na materiały.Potem próby.Może na jesieni coś się pojawi.

:) kopi konstrukcji Roberta Hamera nie będzie  :D  ale Boleniowe Ukleje na 100% w ofercie się znajdą.Teraz czekam na materiały.Potem próby.Może na jesieni coś się pojawi.

Hamer to Hamer Tomy to Tomy nigdy bym Cie o kopiowanie nie posądził, raczej myślę o czymś takim żeby było już z wtopionym obciążeniem, mocowaniem kotwy pod brzuchem, oczko do agrafki w mordce a nie na grzbiecie (coś jak soft4play) i merdanie ogonkiem bez kopytka ;) ala knight (najlepiej bez tych wycięć) no i takie podobne kształtem i kolorem do uklejki. Nie to żebym coś sugerował tylko tak sobie głośno myślę :)

• Like 1

Hamer to Hamer Tomy to Tomy nigdy bym Cie o kopiowanie nie posądził, raczej myślę o czymś takim żeby było już z wtopionym obciążeniem, mocowaniem kotwy pod brzuchem, oczko do agrafki w mordce a nie na grzbiecie (coś jak soft4play) i merdanie ogonkiem bez kopytka ;) ala knight (najlepiej bez tych wycięć) no i takie podobne kształtem i kolorem do uklejki. Nie to żebym coś sugerował tylko tak sobie głośno myślę :)

Jesteś na dobrym tropie.Właśnie tak to sobie wymyśliłem.Oczko w mordce,kotwa od spodu,ogon zostanie jak w żywej uklejce ale żeby merdał trzeba zrobić przed nim coś podobbnego jak w gumach knight.  :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1