Tomy Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na bazie Ryogi musi być Ten Monoblock za bardzo "wyje" ponad blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) właśnie nie koniecznie, ja tam bym brał jakby się trafił http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g142098235 Edytowane 25 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jednak pozostaniemy przy MB na bazie Ryogi 1016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Od przyszłego tygodnia odlewam R8BS i R6BS.Woblery będą w dwóch wersjach wagowych i w pięciu wersjach kolorystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Taki secik przygotowałem dla Luremakerów z ambicjami .Forma-JAZGARZ-Wzorek mierzy 9cm jest wierną odbitką tego gatunku.Cena za formę z wyłącznością na wzór 600zł.Wyłączność znaczy to że nikt inny takich woblerów robił nie będzie.Ryzyko powielenia przez zakup gotowego wyrobu tzn.woblera jest zerowa.Po malowaniu detale są pod lakierem,widać je ale odbitki z tego się zrobić nie da. Przykładowo. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 właśnie nie koniecznie, ja tam bym brał jakby się trafił http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g142098235Chociaż,psiakrewka-fajny secik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ARMS Ci raczej nie podejdzie , A4 ma witkę na szczycie, a A5 leci na pysk podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Raptor65.Będzie to wobler boleniowy w 2 wersjach ze sterem i bez. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Krok do przodu.Oczka w wersji finalnej będą inne.Bardziej uklejowe. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Krok do przodu.Oczka w wersji finalnej będą inne.Bardziej uklejowe. P1210245.JPGJest miodzio ,co tu więcej robić ???Pakuj w lakier i wysyłaj do chętnych Rozumiem ze tego woba z foty wyślesz do mnie za free :lol: skoro Ci się nie podoba Edytowane 27 Lipca 2014 przez Krystekwolf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Super wyszło dla mnie jedna z najładniejszych boleniówek. Jak będą ze sterem to też się piszę na takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wyszło super Tomek!!!!Może i "skurcz" do rozmiaru sieczki by wyszedł? Wiem że kolejny cm a raczej 1,5 cm to bardzo dużo ale może warto by było chociaż spróbować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tomek ona jest nieziemska !!!Jak będzie coś wolnego to bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ...a mi się nie podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dobra nie gadaj głupot ,teraz dopiero przypomina uklejkę .Ten martwo-srebrny grzbiet to jest to .This is the real fish ! ,tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zamontowałem na szybko ster i na wodę.No kurcze łowne to to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) No czas na małą relację.Po odpuszczeniu miejsca przez dwóch wędkarzy wchodzę,zapinam testowy model woblera ze sterem i w 2-3 rzucie mam Rapkę i to całkiem fajną,potem drugą.Następne wobler trafia do pudełka bo licho nie śpi,musi służyć za wzór obciążenia i nie chciałbym go stracić. Potem na Real Fisha doławiam 2 kolejne ryby. Koniec relacji. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Super wyszedł ten real sterowiec . O takiego chodziło. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Super wyszedł ten real sterowiec . O takiego chodziło. SUPER Trzeba się brać za formę.Tak z 10 gniazd.Dzisiaj jedna ryba mnie doprowadziła po prostu do szału.Grzmocił w małe uklejki i na nic nie chciał zareagować.Jedyne wyjście na to miejsce to mały i lekki wobler bezsterowy.Właśnie robię i może jutro go zwoduje. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Najpiękniejsza mordka świata. P1210070.JPG Tomek, przypuszczałem, że masz raczej twardy charakter, niekonformistyczny, lekko zarozumiały... ale, że jesteś tak pewny siebie, że malujesz paznokcie... to nie przypuszczałem... czad kurka. Zaimponowałeś mi. Rap 8 BS też Ci się nie podobał. Wniosek oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Tomek, przypuszczałem, że masz raczej twardy charakter, niekonformistyczny, lekko zarozumiały... ale, że jesteś tak pewny siebie, że malujesz paznokcie... to nie przypuszczałem... czad kurka. Zaimponowałeś mi. Rap 8 BS też Ci się nie podobał. Wniosek oczywisty. Wniosek jest taki że mi się nic nie podoba i nikogo nie lubię.Paznokcie maluje ale tylko na niedzielę. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Raptor8BS dwa kolorki na Zandery. Nastepne Real Fish schodzą z suszarni. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 ...a mi się nie podoba.Tomek rób takie, które Tobie nie będą się podobać napewno będzie dużo zamówień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Na "Fejsie" zaczynam.Dawać tam "lajki" https://www.facebook.com/pages/Tomys-Bait/231851800335218 Edytowane 29 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Raptory8BS. Ukleje Real Fish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi