KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Coś Ci tam wrzuciłem ,he he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Na "Fejsie" zaczynam.Dawać tam "lajki" https://www.facebook.com/pages/Tomys-Bait/231851800335218Dałem, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Małymi krokami, ale ciągle do przodu - najważniejsze! Edytowane 29 Lipca 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Super.Dzisiaj zabrałem ze sobą sporo wobków.Robię tak co miesiąc celem skontrolowania powtarzalności pracy itd.Dzisiejszy na Real Fish.Taki stykowy ale krepę miał skubaniec po prostu szatan nie ryba . Edytowane 29 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Koledzy pracuję też nad owadami na Klenie i Jazie.Sporo jest z tym zajęć ale będą nie do odróżnienia od żywych.Skrzydła będą transparentne itd.Sprawa na maxa.Raczej na przyszły sezon.Choć sprzedaż ruszy już na jesień. Edytowane 29 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Tomek ja liczę że jeszcze po testuję te owady w to lato. A tu obiecane foty z dzisiejszej wyprawy. Głównym i jedynym sprawcą Mrówa pierwszego wypustu.W sumie w ciągu kilku godzin wyjęte ponad 30 rybek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ładnie Sebo.Ja tyle Kleni to przez rok nie złowię.W tym roku raczej nie będzie owadów.Postanowiłem się do nich mocno przyłożyć.Tym czasem skrzydła ważki odbiłem,skróciłem.połączyłem i już jest forma pod nie a gdzie tam do całego owada.Oczywiście nie będzie to ważka.Może wcześniej będą chrabąszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Projekt-UKLEJA REAL FISH 10-ruszył. Edytowane 30 Lipca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj tak lampa że ryzyko je wyciągać nad powierzchnię.Woda czysta,wyjście Klenia na R8BS którego oceniam śmiało na 70+.Rozdziawił tą swoją japę i był ale Zoga do 100g a on delikatnie zapięty no i nie ma fotki.Tyle że wrażeń dostarczył mi tyle że musiałem sobie usiąść. Edytowane 30 Lipca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tomek ja liczę że jeszcze po testuję te owady w to lato. A tu obiecane foty z dzisiejszej wyprawy. Głównym i jedynym sprawcą Mrówa pierwszego wypustu.W sumie w ciągu kilku godzin wyjęte ponad 30 rybek.Sebo proszę bardzo.Mówiłeś że została Ci jedna.Następne 5sztuk żebyś łowił na luzie .Tak z 3-4dni mi zajmą.To są te mniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Tomek Jesteś wielki poślesz razem ze skarabeuszami. W zamian obiecuje robić wiele fotek ryb choć jakoś zawsze szkoda czasu ;-).Reszta na pw Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Edytowane 30 Lipca 2014 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Ello.Wczoraj sum na Slim65, ale maluszek więc nie wklejam. Zasmakował w twoich specjałach. Edytowane 31 Lipca 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Krok do przodu.Oczka w wersji finalnej będą inne.Bardziej uklejowe. P1210245.JPGTomy, jak coś piszę się na wersję testową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ezehiel tutaj w pudełku leży coś dla Ciebie.Trzy wobasy które zamówiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tomy, a to nie poszło w czerwcu do mnie? ??Pogadamy na priv. Walczę systemem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Sebo Mrówy/Osy, a trzy będą czarne w opalizacji.Takie na które Ci tam dobrze reagują kleksy. Edytowane 31 Lipca 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 wulkaniczne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ZZ"R65 zwany banankiem.Robione na zamówienie/nie są na sprzedaż. Raptor8BS wersja Fluo.Nie są na sprzedaż.bo już zabukowane ale robię następne. Raptor8BS-trzy wersje kolorystyczne.Natural,Miodowe i Oliwkowe+opalizacja dla wszystkich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ładne . A jak prace nad sterowymi real fish-ami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ładne . A jak prace nad sterowymi real fish-ami Trwają ale przy żywicy i formach to nie jest tak szybko jak z drewnem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) @Tomy jedziesz do przodu niemiłosiernie czasem to trudno za wątkiem nadążyć wszystko rewelka. Edytowane 31 Lipca 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) @Tomy jedziesz do przodu niemiłosiernie czasem to trudno za wątkiem nadążyć wszystko rewelka.Dzięki.Ruskie kiełże albo mikro raczki jak kto woli. Edytowane 31 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Mrówy malowanie pod szerszenia pierwsza klasa. Będą na pewno łowiły wrocławskie Klenie :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hej Tomku,Twoje woblerki które użyczyłem od Maćka, test w słonej wodzie przeszły pozytywnie Później może coś tam Maciek wrzuci. Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hej Tomku,Twoje woblerki które użyczyłem od Maćka, test w słonej wodzie przeszły pozytywnie Później może coś tam Maciek wrzuci. Pzdr.Ok.Cieszę się i czekam z niecierpliwością na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi