Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Adam wrócił i jak zwykle przywiózł mnóstwo znakomitych wspomnień - tak mu zazdroszczę… Kiedy tylko zobaczył Slimy i BSy Twojej produkcji od razu delikatnie napomknął, że mogłyby się sprawdzić w łowieniu ze skałek :) Długo nie zastanawiając się przekazałem mu wobki, aby sprawdził czy jego przypuszczenia mogą znaleźć potwierdzenie i jak zwykle się nie pomylił…  :wacko:

xgog0cu86bpj.jpg

8ax24a0hkb3b.jpg

ft0s6i7vs7l0.jpg

nn52p2lswhj5.jpg

43ryrnz4aj12.jpg

24paxxvmlol8.jpg

5br3n8rryiyw.jpg

2n8kuad3z3jp.jpg

Jak widzisz Tomek, Twoje woblery to nie tylko znakomite boleniówki  ;)

• Like 10

Dzisiaj mnie doprowadziły do szału.Woda totalna kawa z mlekiem i nie mogły wycelować.Kilka strzałów żaden nie trafił ale mam chyba na nie pomysł.Wyjścia subtelne ale ryby poważne.

Filmik-prowadzenie ZZ"Rap65 zwanego banankiem i nie trafione wyjście.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Leń :D klienci chcą produkt to go im zrób hehe :P

Klienci też chcieli duże ZZ"Rap95.Jak były gotowe chętnych wcięło.Jeden też był taki co chciał Equinox-dałem za free i Płoć Jerk.No i wszystko w temacie  :) .

Tyle że to Arek poruszył temat sieczki a to jest konkretny człowiek więc będzie choćbym miał zrobić tylko dla niego to umęczę.Muszę złowić jakiś narybek,kompresor w tyłek i trochę pogrubić.Może coś z tego wyjdzie.

Wolę zmienić miejscówkę na taką gdzie biją w większe uklejki. :) .

Na tyle na ile Cię znam to wiem, że muszą poczekać te sieczki do dnia kiedy ryby doprowadzą Cię do szału i wtedy zapadniesz się na parę dni w pracowni i sklecisz coś fajnego. Ja bardzo lubię te Twoje konstrukcje stworzone w takiej pasji  ;) i dlatego będę czekał cierpliwie aż do takiego stanu dojdzie....

Melanż, a ty każdemu robisz jerka 50?

Nie, ja nie robię jerków :ph34r:

U mnie przy dobrym wietrze wychodzi z pracowni jakieś 15szt miesięcznie bo nie mam czasu na przynęty. Tomy to maszyna/jednoosobowa rapala więc on wszystko może :ph34r: Tomy robi więcej przynęt dziennie niż ja miesiecznie :rolleyes:  poza tym jakbyś nie zauważył mój post był w żartach.

• Like 1

Nie, ja nie robię jerków :ph34r:

U mnie przy dobrym wietrze wychodzi z pracowni jakieś 15szt miesięcznie bo nie mam czasu na przynęty. Tomy to maszyna/jednoosobowa rapala więc on wszystko może :ph34r: Tomy robi więcej przynęt dziennie niż ja miesiecznie :rolleyes:  poza tym jakbyś nie zauważył mój post był w żartach.

Ja dziennie robię siedem woblerów.