AdasCzeski Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Reszta dziennej produkcji małe chińskie dłonie Nie. Tomek żyje po prostu w 8 godzinnym dniu i 90 dniowym miesiącu... i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ...a ja dzisiaj wymyśliłem nową metodę na Bolenie.Idę robić lekkie wobki.Śmigałem floatem z centrepin i taki "lajcik" 2g-4g leci spokojnie na 30metrów.Potem ściąga się jak przy muchówce.Kurcze czuję że będą na tym patyku Rapy fruwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tomy czytasz privy czasem?Odpisałem o te 3 wobki już pare dni temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czytam.Zaraz Ci wyślę dane do wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dane mam Tylko czy o to chodzi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dane mam Tylko czy o to chodzi:pO TO. O TO RAPTOR65 PROTOTYP. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 UUUU-lala ale miło się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzień dobry.Uuuuaaaa... Poszalałeś Tomy:)Przypadkiem nie leży u ciebie luzem jakiś Leviathan?Córka męczy o suma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie.Muszę poszukać jakieś wody do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Raptor75 [ukleja Real Fish] ze sterem.Fajna praca.Trochę musiałem z nimi popracować ale wyszło elegancko co do zachowań wobka w wodzie. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sieczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ale byk, to chyba na ukleje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowy materiał.Cięższy od FL.Woblery testowe w trakcie produkcji.Bezsterowce odlane z niego mocniej pracują przy mniejszej wadze na gotowo od odpowiedników z FL.Klenie to docenią a Bolenia zobaczymy.Choć praca podobna do Tarnusów raczej powinna przypaść im do gustu.Malowanie i opalizacja wychodzi nieco subtelniej niż na FL za to świetnie łapie brokat w formie. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowa metoda na Rapy Powinno coś z tego być. Teraz tylko muszę zrobić małe popperki,poczekać aż woda opadnie i jazda. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tomy, ale wypuszczasz popera/powierzniowy wobler i zwijasz, czy dajesz jeszcze jakieś sbirulino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ezehiel no przecież na filmiku powyżej masz wszystko pokazane.Takie skrzyżowanie muchówki ze spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dobra dobra obejrzałem raz jeszcze....Głupie pytanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Orzeł wylądował. Od razu lekki tuning ...i jest gitarka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gratulacje... Piekna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Fantastyczna Maszyna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mnie też się bardzo podoba i jak w przyszłym roku będę realizował castingowego travela do twoich przynęt to pewnie pójdę tym utartym już szlakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mnie też się bardzo podoba i jak w przyszłym roku będę realizował castingowego travela do twoich przynęt to pewnie pójdę tym utartym już szlakiem Arek mała Ryoga Ci styknie mam na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzięki za ofertę - wolę czarną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzięki za ofertę - wolę czarną ..no jak dziecko normalnie....no. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jak się wygoni to dziecko z siebie to już tylko etacik w jakimś urzędowie, podlewanie paprotki, po robocie pomidorowa z rozgotowanym ryżem i pilocik przed tv a w weekend upojne zakupy z połowicą-polędwicą w pobliskiej galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi