Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż się stało? Xzogi miały mieć u Ciebie stałe miejsce :huh:

Powrót do megabassa.No i patyki od Krzyśka chcę potestować.Vegter Boron 2,30m 7-30g w jednym kawałku na początku wywołał u mnie mieszane uczucia ale po rzutach i złowionych rybach jestem pod wrażeniem.Bardzo specyficzna konstrukcja ale przy tym pozytywnie zaskakuje.Na pewno z żadnej wędki mi tak nie leciało i na żadnej wędce walka z Bolkiem 65 nie trwała tak krótko. 

post-46714-0-25500800-1407912483_thumb.jpgpost-46714-0-10600500-1407912500_thumb.jpgpost-46714-0-88704300-1407912523_thumb.jpgpost-46714-0-45759900-1407912463_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

O wersji finalnej mówiłem ,he he. Tylko żeby efekt wersji finalnej był takie jak ten z foty ,bo nie biorę :P

Chociaż... może ten, to też nie byłby zły pomysł ,porobiłbym sobie żarty z dziadków co łowią na koszyki ...

Tego karasia na żyłeczkę i rzut pod nogi dziadkowi i czekam na to... aż się na tego karasia rzuci :D :lol: :lol: :lol:

• Like 1

Ja tez jednego chce w ciemno, nie chcesz mi napisać ile za niego na priva to przeleje kase w ciemno :D ciekawe czy trafie. Jak wleje za mało to sorrrrrrrry :D

Nie mam neta po przeprowadzce. Jutro prawdopodobnie podłączą więc nie mam jak sprawdzać jerka. Pozdro

Ja tez jednego chce w ciemno, nie chcesz mi napisać ile za niego na priva to przeleje kase w ciemno :D ciekawe czy trafie. Jak wleje za mało to sorrrrrrrry :D

Nie mam neta po przeprowadzce. Jutro prawdopodobnie podłączą więc nie mam jak sprawdzać jerka. Pozdro

Jak będzie za mało to dostaniesz pół karasia  :D

Zamówiony pod lżejsze łowienie.

post-46714-0-17703000-1407934888_thumb.jpg

Ryogi 2020 i 1016 HL! idą na sprzedaż jak by ktoś szukał.Stan idealny.Cena 1400zł/szt.

post-46714-0-51150900-1407939811_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Wczoraj tak z małym oporem założyłem "raczka" na agrafkę i okazał się strzałem w dziesiątkę.

Dużych ryb nie było ale kilka kleni z małej rzeczki wyjąłem do tego ileś tam okoni i niespodzianką był sandacz :)

Miałem wyjście pięknego klenia ale tylko powąchał.

Jutro testy nad Odrą .  Tak że Tomku raczki się spisują